Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jejku dziewczyny ratujecie mi życie bo ja już wytrzymać od tego kaszlu nie mogę.
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. dziś chyba nikt nie rodzi?MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim!
nie spałam pół nocy ale o dziwo humor mi dziś dopisuje i takiego humoru życzę Wam wszystkim! Powodzenia na wizytach!
Mam pytanie do Was, chyba gosiaczek najlepiej będzie mogła mi pomóc bo jest mamą córy całkiem jeszcze niedużej ale chętnie przyjmę wszystkie sugestieszukam prezentu dla 9miesięcznej córki przyjaciół. Jakieś rady/sugestie? Myślałam np. o kocyku i poduszce minky ale nie wiem czy rodzice jeszcze się z tego ucieszą bo na pewno mają niejeden kocyk: http://allegro.pl/ocieplany-kocyk-maluszka-minky-75x100cm-kolderka-i5025766211.html
-
hej mamuski,
ja niestety wstalam z kaszlem i jak na razie delikatnym bolem gardla:-/ wypilam juz herbatke z imbirem, sokiem malinowym i miodem, a syrop z cebuli "sie robi".
Herbapect na pewno mozna brac w ciazy, bo mam w szafce i mi on zswze pomagal.
Emca tak, wygral lateks
Powodzenia na wizytach i milego dniaEmca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio na wizycie jak byłam przeziębiona dostałam coś takiego: http://www.doz.pl/leki/p9668-Miramile_Tonsil W składzie ma same olejki naturalne, smakuje średnio ale naprawdę działa, przynajmniej u mnie - i na chrypkę i na ból gardła. Pomaga mi też w walce z suchym powietrzem.
Czekaja daj znać jak tam po wczorajszej wizycie w szpitalu!czekaja lubi tę wiadomość
-
Scarlett dzieki ze pytasz. robili ktg wszystko ok na usg tez ok ale dzis mam sie pojawic na kontroli bo malo wod plodowych jest i musza sprawdzic czy sie nie zmniejsza ilosc bo moze rzeczywiscie wyciekaja. dzieki za pamiec:)
udanych wizyt milego dnia:)
scarlett wspolczuje nieprzespanej nocy ja dzis spalam jak susel calutka noc:)
troche mi smutno bo ostatnio czesto spie w pokoju obok bez meza ale on chrapie i wtedy ciagle go budze ze ma przestac. on niewyspany ja tez nie wiec jak juz zasnie zabieram poduszke i ide do drugiego pokoju:(
Scarlett2014, Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Dzień dobry wszystkim!
nie spałam pół nocy ale o dziwo humor mi dziś dopisuje i takiego humoru życzę Wam wszystkim! Powodzenia na wizytach!
Mam pytanie do Was, chyba gosiaczek najlepiej będzie mogła mi pomóc bo jest mamą córy całkiem jeszcze niedużej ale chętnie przyjmę wszystkie sugestieszukam prezentu dla 9miesięcznej córki przyjaciół. Jakieś rady/sugestie? Myślałam np. o kocyku i poduszce minky ale nie wiem czy rodzice jeszcze się z tego ucieszą bo na pewno mają niejeden kocyk: http://allegro.pl/ocieplany-kocyk-maluszka-minky-75x100cm-kolderka-i5025766211.html
Scarlett jejku ja juz zapomnialam jak mala miala 9 mies.kocyk minky super jesli nie maja takiego ale jesli juz wzielabym wiekszy dla takiego wiekszego dziecka. Tak naprawde wszystko zalezy jaka kwote chcesz na to przeznaczyc i czy to ma byc prezent praktczny czy np jakas zabawka ciuszek. Ciuszki zawsze sie przydaja, zbliza sie wiosna moze jakas sliczna sukienke? Moja mala na tym etpie chyba juz mocno interesowala sie zwierzatkami i cieszyla sie z takich zabawek interaktywnych w ksztalatch kotow, psow, najlepiej z glosami szczekajac, miauczace chodzace. Albo jakis pchacz jesli szykuje sie do chodzenia. Moja ola miala taki w ksztalcie wozeczka z lalka, jak jeszcze nie chodzila. Sluzyl jeszcze do niedawna dopoki nie dostala wiekszego wozka:-) Kolezanki dziecko uwielbialo kubusia puchatka opowiadajcego bajki i spiewajacego. Wiec moze cos w ten desen.
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Sarah dobre
Haha
Powodzenia Kobietki na wizytach
Ten weekend był obfity w gluty i skurcze ale porodów brakczyli czekamy dalej hehe
A ja dziś zaczęłam 40tc czyli 39+0! Matko kiedy to zlecialo?!gosiaczek31, Scarlett2014, Sarah88, Emca, ines31 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Scarlet mam synka a nie corke ale jak juz ma 9 miesiecy to moze kup cos dla niej a nie dla rodzicow czyli jakas zabawke. Najlepiej zeby cos gralo, krecilo sie, zeby mozna bylo przy tym grzebac malymi paluszkami, cos nacisnac, przesunac. Moj synek juz ksiazeczki ogladal w tym wieku.
Scarlett2014, Sarah88 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyCzekaja dobrze, że wszystko ok. Powodzenia dziś i daj znać jak tam!
Gosiaczek, Madzik dzięki za podpowiedź. Chciałam uniknąć zabawek bo ostatnio nawet rodzice małej śmiali się, że mają tego mnóstwo i już nie mają gdzie tego trzymaćA ubranek boję się kupować bo mała nie jest taka mała tzn. ma dość duże rączki i nóżki (grubiutkie) i w niektóre rzeczy które na długość są na nią dobre nie wchodzi bo są na nią np. w rączkach ciasne. Ten pomysł z pchaczem mi się podoba
albo może jakaś książeczka interaktywna
coś faktycznie dla małej ale trochę inne niż cała masa zabawek które mają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 09:35
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlet zgadzam sie z tym co madzik pisze. wlasnie Madzik przypomnialas mi. Takie ambitne zabawki do manualnych prac:-) fajne sa takie kostki edukacyjne drewniane z kulkami do przesuwania, liczydelka, okienka do odkrywania, sortery. Nie wiem jak to dokladnie sie nazywa ale to takie wieksze sa skrzynki, albo stolik eduacyjny. One graja, swieca, wydaja dzwieki.
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo stolik edukacyjny, pchacz, jezdzik, garnuszek klocuszek, ewentualnie jakas zabawka na biegunach to są rzeczy z których i moja córka w tym okresie byla zachwycona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:43
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny