Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyska89 wrote:Tak okres karencji jest chyba 9 mies jeśli chodzi o ciaze bo o inne to jest tam 6 mies
-
MartaM wrote:B. zabrał się za instalację monitora angelcare i zaraz wyjdzie z siebie
hehe, my tez mielismy z tym "ubaw"
hej mamuski! my mielismy bardzo intensywny weekend, ale moge sie pochwalic, ze wszystko jest gotowe na przyjscie Junioradzis nawet piwnice posprzatalismy
Kupilismy wczoraj materacyk i koniec koncem kupilismy tez nowe lozeczko ( mielismy od brata ale jak zobaczylam to w sklepie to namowilam meza na nowe)
aaaa i dzis zaczynam nowy tydzien i mam juz donoszona ciazeanet525, Scarlett2014, gosiaczek31, SunSun, noa8, ines31, Emca, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
-
Na fb wrzuciłam swoja fotkę tu tez sie pochwale a co mi tam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/741156b03d8d.jpgScarlett2014, MartaM, gosiaczek31, SunSun, Madzik82, noa8, ines31, Emca, bella82, Ewelaa, Rybeńka, Justyska89, MisiaMonisia, gabi30, szczessciara, MamaAdasia, Juusti69, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella kobieto dzięki że piszesz o piwnicy! Bo my też naszą wysprzątaliśmy.... ale jak o tym mówię to większość ludzi patrzy na nas jak na dziwaków
"a co ma piwnica do dziecka?" Jak to co? Dla nas teraz każda wolna przestrzeń jest ważna
A propos dojazdu do szpitala....ja mam do mojego jakieś 10 km ale jak będą korki to też będzie jechać z 45 minutbella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneta super fotka. Wow jakie ty masz wlosy dlugie zazdroszcze:-) ja w piatek sie pofarbowalam i scielam sporo i jestem zadowolona a maz dzis stwierdzil ze wogole nie widac ze farbowane... Jak zwykle. Pewnie gdybym na rudo sie machnela albo czarno to by zauwazyl.
Scarlet jak mam 35 km do szpitala wiec dojazd okolo 40 min jesli zaden mul za ktorym bedziemy sie wlekli sie po drodze nie trafi:-) no i to bardzo ruchliwa droga pelno tirow wiec dosc niebezpiczna traska. Kurcze to moj jedyny stres czy zdarze:-) bolu sie nie boje, poloznych, lekarzy, opieki po urodzeniu tylko tego dojazdu do szpitala:-) corcia bedzie u babci wtedy pewnie bo w tym tygodniu przyjada po nia. Wiec o tyle spokojna bede ze ma dobra opieke. Chyba ze maluch odwali numer jakis i do srody, czwartku postanowi wyjsc:-) ale nie... To niemozliwe:-)anet525 lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Bella kobieto dzięki że piszesz o piwnicy! Bo my też naszą wysprzątaliśmy.... ale jak o tym mówię to większość ludzi patrzy na nas jak na dziwaków
"a co ma piwnica do dziecka?" Jak to co? Dla nas teraz każda wolna przestrzeń jest ważna
A propos dojazdu do szpitala....ja mam do mojego jakieś 10 km ale jak będą korki to też będzie jechać z 45 minut
heheh, moja Mama od tygodnia panikowala, ze chcemy tam robic porzadeku nas odkladnie tak samo, kazdy metr sie teraz liczy
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Anet piękne zdjęcie! Pięknie wyglądasz
Bella super łóżeczko, a już za chwilę nie będzie ono pustebella82, anet525 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ma ktoś linka do naszego o bloga bo nie mogę znaleźć?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
OvuFriend
-
Dziękuję OliOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
weronika85 wrote:mam pytanie
Psychol z wypchanym brzuchemNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nieregularne...poki co czekamy na rozwoj zdarzen,rodzina panikuje i kaze jechac ale my na spokojnie, bo nie chcemy zeby meza nie bylo przy porodzie i zwbym nie lezala tam nie wiadomo ile,znam swoje cialo i wiem kiedy reagowac
a ze mnie co jakis czas po trochu leci bezowego tym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 21:49