Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moonia napisz jeszcze ile miała cm i czy przyszła na świat SN czy CC? strzeliłam, że SN
Jeszcze raz gratulujęOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Madziutek , Rybeńka &&&&&&&&&&&&&&
Rybeńka, madziutek 23 lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyCzyli dzis moze byc kilka porodow:-) hurtowo:-)
Rybenka za ciebie tez kciuki sciskam:-)
Ja wizyte mam jutro to dowiem sie co u mnie na dole sie dzieje. Choc ten lekarz nie podaje dlugosci szyjki. Mam nadzieje ze sie skraca i mieknie juz. Bo nie minelo kilka godzin od wyjazdu corci a ja juz mysle kiedy ona wroci. Chcialabym jednak jak najszybciej. Tym badziej ze maz ma przestoj w pracy i w sumie moglby wiecej czasu byc w domu -
laski ja jadę do domu swojego zawieść wszystkie rzeczy małego bo wszystko miałam u rodziców bo tu prałam i prasowałam i... chyba wieczorem jadę do szpitala... bo skurcze mam już baaardzo bolesne...
także ściskajcie mocno kciuki ;* najwyżej będę pisać do NOA ;* PAloszcz, Sarah88, SunSun, Rybeńka, gosiaczek31, ines31, Emca, noa8, MisiaMonisia, konwalianka, Krokodylica, czekaja, Ewelaa, Scarlett2014, kaczamila, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Rybeńka 3mam kciuki za Was! A przy okazji mam pytanie mi położna w szpitalu już 2 razy robiła masaż szyjki niestety w moim przypadku było to tak koszmarnie bolesne, że aż łzy mi stanęły w oczach;-( a wczoraj darłam się z bólu czy u Ciebie ten masaż był równie bolesny? Moja szyjka niestety zupełnie do porodu nie jest gotowa twarda, 1,5 cm ustawiona w kierunku do kręgosłupa przez tydzień nic się nie zmieniło przez co zaczynam coraz bardziej bać się porodu;-/
Madzik82, Monia 81 gratuluję! Blanka, Słodka, Madziutek 3mam za Was kciuki!
gosiaczek31 - 3mam kciuki za jutrzejszą wizytę i Twoją szyjkę -
Trzymam kciuki &&& !
U mnie wczoraj po dość mało delikatnym badaniu też krew chlusnęła. Plamiłam dziś cały dzień leciutko a teraz odchodzi reszta czopu. Brązowe krwiste gluty na zmianę z przezroczysto-różowymi
Jak dobrze, że dziś na obiad zrobiłam swoje ukochane tajskie curry, a wczoraj byłam na lodach w macu... to może ostatnia taka okazja na długo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 17:41
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Zosia Tosia, było to mało przyjemne ale nie bolało mnie aż tak, dopiero zaraz po tym zaczęło mnie boleć podbrzusze.
Madziutku to czekamy niecierpliwie:D:D:D
MartaM i u Ciebie również może się zacząć w każdej chwilitakże ściaskam
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Bella 37,2 to nie temperatura.To chyba nawet nie jest stan podgoraczkowy.Ja w ciszy często mam 37,4..
raczej bym sie martwiła fatalnym samopoczuciem..może od choroby ? Może duomox ci nie służy? MysiaMonisia chyba też go źle znosibella82 lubi tę wiadomość
-
bella82 współczuję samopoczucia. Oby Ci się polepszyło jak najszybciej
a faktycznie taka temperatura to jeszcze nic. Jak będzie dalej rosnąć, to może zadzwoń do lekarza.
bella82 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyBella za wczesnie zeby antbiotyk zaczal dzialac. Ale temp narazie nie jest zla. Moze poloz sie spac przeczkaj a jak dalej bedzie rosla to ew. Paracetamol.
Marta wiec i za ciebie kciuki:-)
sporo sie dzieje:-)
Madziutek podziwiam za spokoj z takimi bolesnymi skurczami:-)
Zosia Tosia, mysle ze u ciebie moglo byc bardziej bolesne bo szyjka twarda i nie gotowa. Duzo tez zalezy od umiejetnosci osoby ktora to robi pewnie. Choc moge tylko teoretycznie pisac bo masazu szyjki nie mialam:-) ale przy ostatnim badaniu ginekologicznym miesiac temu jak gin sprawdzal szyjke nawet mnie bolalo, jutro moze byc tez roznie...
bella82 lubi tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:dziewczyny ja po wizycie i tak...
mały ma już 3800g
rozwarcie na 3 cm i pełna gotowość do porodu bo mały jest bardzo nisko i mocno już napiera...
gin zrobił mi masaż szyjki i od tego momentu bardzo mocno zaczęło mnie boleć podbrzusze i plecy... chyba to już skurcze ale dopiero wróciłam do domu i zacznę liczyć jak często... bo jak mnie chwyta to aż mnie zgina w pół i boli coraz bardziej...HURRRRRA!!!
więc chyba dziś będzie mój dzień więc proszę trzymać kciuki żeby dziś się zaczęło i żeby malutki urodził się zdrowy i żeby wszystko było ok ;* -
No to dziewczyny szykują sie porody:) oby poszlo wszystko szybko i sprawnie. Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie. Ja dzis męża wyciągnęłam na miasto i oglądał wszystko dla chłopczyka ja mówię ze przecież bedzie dziewczynka a on do mnie że moze jednak to chłopak. Noooo zalamal mnie jego tekst.
Mnie ciągle brzuch boli jest caly czas napięty ani leżeć ani siedziec i skóra mnie bardzo ciagnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 18:25