Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik sliczna córeczka
Ja tak sie zastanawiam......bo co tydzień mam ktg w swojej przychodni........ale na wykresie nie są odnotowywane skurcze tylko tętno Małego..no i ręką muszę wciskać przycisk kiedy poczuję ruchy. A przecież skurcze też powinny być sprawdzone tak?Madzik82 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Dzień dobry
Wieści od Madziutka brak... ciekawe co u niej..
Madzik piękna córka , wydaje mi sie , że podobna do braciszka
MamaAdasia masz racje , z 3-4cm rozwarciem można chodzić nawet 2tyg , tak położna powiedziała.. I faktycznie poród to nie twardo określone reguły , że jak skurcze nie regularne to nie poród, jednej odpadnie czop drugiej nie, jednej wody odejda , inna nie skojarzy , że to się sączy. A wszystko moim zdaniem wypływa z mózgu , nie czekajcie na poród , bo wstrzymujecie akcje , rzućcie na luz a akcja zaraz się zacznie. Położna powiedziała , że poprzez takie niecierpliwienie się wstrzymujecie akcje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 10:47
Madzik82, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Madzik - gratuluję ślicznej córci!
Ja tak dobrze czułam się po pierwszej cesarce..liczyłam na to, że po drugiej będzie tak samo..A Ty tu takie wieści.....
Pocahontas- a Ty nadal się trzymasz? Imponujące!
Już kiedyś pytałam, ale nie dostałam odpowiedzi..Czy któraś z Was ma kontakt tel. z Ewką? Miała się położyć w szpitalu w związku ze słabymi ruchami malej i się nie odzywa...Moze ktoras z Was moze do niej napisac smsa?
Co do objawow zblizajacego sie porodu - u mnie nic. No ale ja to jeszcze mam miesiac:)Madzik82 lubi tę wiadomość
-
GRUPA 5:
SLODKA100, ANASTACIA33, EWKA1990, ANET525, MADZIK82, SYLWIA85
To grupa ewki nie wiem czy dziewczyny się wymieniły telefonami?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
konwalianka wrote:Scarlett to świetne wiadomości,
Teraz dziewczyny wszystko będzie się szybko dziać.. U mnie w jednym tygodniu szyjka zamknięta 1 cm, tydzień później:rozwarcie na palec, miękka, gładka, f dzień później! Rozwarcie na 4cm! Dziecko w kanale, a za kolejne dwa dni urodziłam.. Szybko się to dzieje i nie ma co ukrywać, że teraz to takie tykajace bomby jesteśmy
Miłego dnia -
nick nieaktualnya wiec kasss przynajmniej wczoraj jak z nią pisałam to jeszcze w szpitalu była mała mało przybiera na wadze mówią ze ma problemy z adaptacja tzn takie objawy wczesniactwa. mało je jak utrzyma wagę i zacznie przybierać wiecej to może je wypisza do domu
moja taka rada na podstawie przeżyć kasss nie pospieszajcie porodów dzieciaczki wiedzą kiedy wyjść jedno w 37 tyg nie będzie miał oznak wczesniactwa a inne w 40 będzie miało także czekajcie spokojnie
noa8, Ewelaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywczoraj miałam jakieś bóle krzyżowe tylko ciągle nie przerywane przez godz przed zasnieciem trochę spanikowalam a mój mąż najlepiej nie panikuj to nie twój czas jeszcze i obrucil się i spać poszedł heh no to mam zainteresowanie męża fest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:47
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Justyska to mój znów na odwrót. Za bardzo panikuje. On o by już ze mną 10 razy jechał na ip a ja nie.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się z Wami.
Madzik piękna córeczka
Ciekawe co z Madziutkiem? Może ma przy sobie już szkraba?
Pokahontas daj znać co u Ciebie? Jak się czujesz?
Jak któraś z grupy Ewki może to niech napisze do niej smsa, ciekawe co u niej, mam nadzieję że dobrze...
Justyśka jak będziesz ppisała do kass to napisz że ciotki z forum trzymają kciuki i żeby sobie spokojnie karmiła...
Treaz to trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny bo każdej może się zacząć w każdej chwili... Scarlett jednak nie przenosiszpilnuj się
Rybeńka, Madzik82, czekaja, Emca, MamaAdasia, Ewelaa, Krokodylica, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej mamuski,
Pisze dopiero teraz bo czasu brak:) na wstępie gratuluję nowym mamo i zaciskam kciuki za te nierozpakowane.
My od piątku jestesmy w domku i uczymy się siebie. Mały jest mega spokojny, dużo spi i chętnie je z piersi. Dziś budził się w nocy tylko raz więc mam kiedy odespac dzień. Zaczęliśmy werandowanie. Mam nadzieję że będzie teraz coraz cieplej.
Dla ciekawostki po tyg odpadł Michasiowi kikut:)
Każdej z was życzę tak spokojnych dzieciaków jak mój skarbek.
Córka zaliczyła mały kryzysowe wtorek- płakała się w pokoju bo mama dużo czasu poświęca braciszkowi;(noa8, Rybeńka, ines31, Madzik82, jasmin, gabi30, SunSun, kaczamila, Emca, MamaAdasia, Ewelaa, gosiaczek31, Dorka.1979 lubią tę wiadomość