Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja również trzymam kciukiOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Mnie narazie włosy nie wypadają a biorę tylko minerały.. Boję się innych witamin, bo Tymek miał po większości problemy z brzuszkiem..
Dziś patrykowi odpadl pępek i tez zaczynamy kładzenie na brzuszku.. Ogólnie to on jest bardzo silny i mocno podnosi głowę..
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:48
Sarah88, noa8, gosiaczek31, Emca, Rybeńka, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmrica - trzymamy kciuki. Za kass i Julkę również.
A u mnie tempo rozwoju sytuacji nadal jest zakakujące... właśnie odszedł mi fragment czopa śluzowego. Raczej z niczym go nie pomyliłamCzysty, bez domieszki krwi.
Rubi, Krokodylica, Ewelaa, bella82, gosiaczek31, Emca, kaczamila, MamaAdasia, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Emrica - trzymamy kciuki. Za kass i Julkę również.
A u mnie tempo rozwoju sytuacji nadal jest zakakujące... właśnie odszedł mi fragment czopa śluzowego. Raczej z niczym go nie pomyliłamCzysty, bez domieszki krwi.
-
Ja tez trzymam kciuki.
Slodka napisala ze skurczy nie ma wiec może jutro wyjdzie. Nr Tel mamtylko do niej i do madzik ktora urodziła. Reszta dziewczyn nie podala nr telKrokodylica, noa8, gosiaczek31, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Emrica i Kasss trzymam kciuki
ja dzis czuje sie o wiele lepiej, antybiotyk dziala. Noc mialam fatalna bo budzilam sie co godzine, ale odespalam w ciagu dniaOstatnich kilka dni w ogole nie mam apetytu, od slodkiego tez mnie odrzucilo.
Kurcze chyba mozna powiedziec, ze zaczelysmy sie rozpakowywacciekawe kiedy moj Misiu postanowi wyjsc
SunSun, Rubi, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Emrica kciuki są
pewnie już po porodzie.
Kasss jestem z Tobą, na pewno malutka zaraz zacznie nabierać cialka :*
A ja dziś z okazji ciąży donoszonej poszlam na godzinny spacer, ktory cudownie na mnie wpłynął, kupiłam sobie sukienkę i wiosennego szafirka, który mam nadzieję pięknie rozkwitnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 00:38
SunSun, Scarlett2014, gosiaczek31, Ewelaa, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za Emrice, jak milo ze kolejny maluszek sie pojawi.
Kass za Ciebie i Julcie tez mocno trzymam zebyscie mogly wyjsc a malutka zaczela przybierac.
Scarlett:-) twoje wyluzowanie i podejscie do tematu tak widocznie dziala. A maly chce ci zrobic na przekor i juz sie szykuje. Jednak nie przenosisz:-)
Sarah twoje skurcze sa dosc mocne i kilka nawet regularnych. Sama bym glupiala z takimi objawami. Bo to nie wiadomo czy to jest to czy tylko macica ma trening. Chyba zostaje ci czekac ale to juz pewnie nie dlugo:-)
A z wlosami prawda, wypadaja bardzo. Pol biedy jak masz geste to nie odczujesz. Ja mam cienkie delikatne i wypadaly garsciami.bylo ich pelno wszedzie. Ale lysa tez nie jestem wiec spoko:-) mysle ze jakies witaminki mineraly nie zaszkodza ale cudow tez nie zdzialaja. Tym bardziej ze trzeba by bylo je brac conajmniej 3 mce. Lepiej uzywac jakiegos Wax- to taka maska w aptece mozna kupic. Jest ponoc skuteczna.Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
bella82 wrote:Emrica i Kasss trzymam kciuki
ja dzis czuje sie o wiele lepiej, antybiotyk dziala. Noc mialam fatalna bo budzilam sie co godzine, ale odespalam w ciagu dniaOstatnich kilka dni w ogole nie mam apetytu, od slodkiego tez mnie odrzucilo.
Kurcze chyba mozna powiedziec, ze zaczelysmy sie rozpakowywacciekawe kiedy moj Misiu postanowi wyjsc
To dobrze, że zdrowiejesz, może uda się spotkać jeszcze w dwupakach -
nick nieaktualny
-
Wax jest do bani kupcie sobie Jantar - po umyciu wciera sie w mokre wlosy.
Scarlett jestes dowodem na to , że przy wyluzowanym podejściu akcja porodowa może zacząć się szybciej niż można się tego spodziwać.
Emrica powodzonka!
Kass bedzie dobrze;-) trzymam kciukasy &&Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 17:12
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyO waxie slyszalam od kolezanek ze uzywaly po ciazy i chwalily, sama nie probowalam wiec ciezko mi obiektywnie powiedziec czy dziala. Mysle ze zalezy co komu sluzy. O tym jantarze nie slyszalam. Noa gdzie to mozna kupic? W aptece?
noa8 lubi tę wiadomość