Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
scarlet i fajnie zawsze to inaczej jak nie trzeba udawać i rodzice tez sie ciesza moja tescowa to meza zaczela calowac jak tylko poszlam do wc tak sie cieszyła
Juusti69 gratulacje winko na pewno nie zaszkodzi zwłaszcza taka mała ilość to na szczeście będzie:)MamaAdasia lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Czekaj super!
Mmarina dziękuje - m.in. w Volumed przyjmuje lekarz który najpewniej będzie moim prowadzącym. Dorka jakim cudem funkcjonujesz o godzinach o których piszesz?
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry..
prowadzę notatki, więc mogę odpisaća co! cwana jestem
khaleesi - witaj
Rybeńko, ciągnie mnie w pachwinach, ból brzucha mam jakby mniejszy i coraz rzadziej, a i mdłości także mi przeszły, pojawiają się tylko po 3h od zjedzenia, mijają po kolejnej porcji posiłku
Madziq znalazłam test NFTY za 2500zł ale to i tak b. dużo
MamaAdasia, a on da ci przedłużenie zwolnienia? ja też mam na 2 tygodnie, ale widzę po nim, że nie chce dawać, bo na wizytę kazał przyjść we wrześniu
Anka, trzymam kciuki, aby pojawiło się tętno; na pewno to za wcześnie.. dla spokoju skonsultuj się z innym lekarzem
czekaja - gratuluje, śliczności
sylwia - ja prowadzę ciążę u dwóch lekarz, właśnie ze względu na to, że u jednego będę rodziła, w jego szpitalu; drugi nie pracuje w szpitalu..
Justi - głowa do góry, kieliszek szampana nie zaszkodzi; gratulacje z powodu ślubu!
Ja dziś kiepska nocka, wstaję kilka razy by uszy synkowi zakropić, a gdy usnęłam śniło mi się niebo, winda która z niego jechałam - popsuta, dodam i przeczucie, że ktoś chce nas, użytkowników windy zabić - więc uciekaliśmy..raczej kiepskie sny w ciąży?
mam nadzieję, że dziś słońce nieco zelżeje, bo obecna pogoda, to ponad moje siły.. miłego dnia mamuśki!Rybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny
robiłyscie betę po kilka razy czy możecie mi powiedzieć na jakiej zasadzie to działa? Czy jeśli jutro ją zrobię to będę wiedziała w którym tygodniu ciąży dokładnie jestem? Czy beta tez pokaże 9tc jak z okresu? Po prostu szukam jakiegoś wyjścia żeby zobaczy czy owulacja mi się nie przesunęła. Tylko nie bardzo wiem jak mogę to sprawdzić.
Miłego dnia :* -
Anka, beta przedstawia konkretny wynik, który odnosisz do podanych widełek dla danego tygodnia ciąży. Ja miałam na początku 28,5 co wskazywało na 4-5 tydzień ciąży; aby sprawdzić przyrost należy wykonać kolejną po 2 dniach i rzyrost powinien się podwoić..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko dlaczego lekarz w piątek mówił ze nie mam robić? To nas zastanawia... chyba zrobię w środę i czwartek bo we wtorek mam konsultacje a to 2 dni pod rząd się robi nie? Kurde moje pierwsze pobranie krwi w życiu :p chyba zaczynam się stresować :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEhh.. no to i tak niczego się nie dowiem. Opiszę wam o co mi chodzi rozpiska będzie od myślnikow powiedzcie szczerze jak byście to interpretowaly
31 maj ostatnia @
Między 10 a 20 czerwca płodne obliczone kalkulatorem Google wtedy współżylam
27 czerwca brak miesiączki
29 czerwca bardzo słaba kreska prawie nie widoczna
4 lipiec usg. Wg okresu 4 tydzień 6 dzień, widoczny malutki pęcherzyk na usg z opcją mikroskop ciąża określona jako bardzo wczesna może nawet tygodniowa, tego dnia znowu współżylam po raz ostatni narazie
1 sierpień usg widoczny zarodek 3mm bez tętna. Wg @ 8 tc 6d, wg rozmiarów zarodka 6tc
tak to właśnie wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 10:35
-
dzień dobry wszystkim
witam nową mamuśke
my też mamy za tydz wesele i też mi sie szykuje kierowanie tylko prawko musze odkurzyć i zacząć jeździć wreszcie a boje sie jak cholera bo tyle nie jeździłam ale obiecałam sobie że jak zajde w ciąże to zaczne jeździć dziś wybieramy sie z małą na festyn i maż mi już dziś chyba nie przepuści żebym nie jechała
lece teraz do teściowej będziemy pierogi lepić wczoraj były kapuściane dziś robimy ruskie i z jabłkami będzie zapas na jakiś czas
miłego dnia życze wszystkim -
Aniu beta fajtycznie nie ma sensu. Wiem, ze sie denerwujesz bo pewnie tez nie poreafilavym myslwc o niczym innym. Jedyne co mozesz zrobic to niestety cierokiwie czekac do wizyty. Idziesz we wtorek, tak? Ja bym poszla prywatnie do jakiegos innego lekarza.
Trzymamy kciuki za Twoja fasolke i czekamy na znakiNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny