X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, to jedyne co możesz zrobić..czekać.. trzymam kciuki aby ta wizyta była szczęśliwa!

MamaAdasia lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja Aniu przyłączam się do dziewczyn :-* bądź dobrej myśli! Będę mocno trzymać kciuki we wtorek!

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Mam nadzieje,że u Was nie jest tak gorąco i duszno a jeśli tak to łącze sie w bólu bo ja już nie wyrabiam. Do tego dwa dni grania... Masakra.
    Miłego dnia i jakiejś burzy na ochłodzenie :)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszędzie tak gorąco ale boje się włączyć klimatyzator żeby się nie przeziebic nie wiem czy to jest normalne ale wymiotuje po kilka razy dziennie i juz sil mi brak.

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja sie ciesze,że mnie wymioty ominęły. Już nawet za bardzo mdłości nie czuje. Jedyne co mi przeszkadza to zapach mięsa,cycki i pobolewanie brzucha... Wizyta za półtora tyg i mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze ;)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Chyba wszędzie tak gorąco ale boje się włączyć klimatyzator żeby się nie przeziebic nie wiem czy to jest normalne ale wymiotuje po kilka razy dziennie i juz sil mi brak.

Kochana witaj w klubie :-/ ja mdlosci mam prawie od samego poczatku, ponad tydzien temu doszly wymioty ale to co sie dzieje od wczoraj to jakas masakra:-/ trzymaj sie <3

kasss lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety wiem ze musimy wytrzymać ale łatwiej napisać trudniej zrobić mam nadzieję ze z końcem 3 go miesiąca się skończą bo ciężko normalnie funkcjonować

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia ja też po weselu, zauważyłam że pod wieczór strasznie mi się brzuch robi twardy i to cały i strasznie mnie boli. I tylko na weselach tak mi się robi. Na codzień jest ok. We wtorek mam iść po l4 tylko ale może uda mi się zapytać.

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zauważylam,że po całej nocy jest inny ten brzuch i bardziej boli ale moze dlatego,ze troszke tańcze na scenie i też mięśnie brzucha pracuja intensywniej niż na tygodniu. Dopóki nie mam zadnych plamień ani silniejszych bóli to nie bede rezygnowac ze spiewania bo za bardzo to lubie :)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tak samo nie chce z tego rezygnować, poza tym mamy spisane umowy i trzeba się wywiązać.

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam umowy bo zespół należy do mojego narzeczonego :) Dlatego jestem spokojna,bo wiem,że moge na niego liczyc a On robi wszystko,żeby mi te noce spokojniej mijały. Nawet sam mnie wysyła na 20minutowe drzemki :)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z rana

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się witam, mam nadzieję że te mdłości szybko miną bo nie ogarniam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja dzień zacznę od narzekania - nienawidzę upałów :) o ile normalnie tzn. w ciąży jestem jak kapeć to jak do tego dochodzą jeszcze takie temperatury to naprawdę czuje się kiepsko. Już przed ciążą nie lubiłam upałów, ale teraz ich wprost nie znoszę. A jak Wy sobie z tym radzicie? Poza tym nadal, momentami pobolewa mnie brzuch i choć nie wymiotuje to mam przez większość dnia poczucie, że zjadłam stare tenisówki (jak to ładnie określiła moje koleżanka, która urodziła śliczną córkę 2 miesiące temu). Ale za to liczę, że po ubiegłym ciężkim tygodniu teraz będę miała więcej luzu i dziś szybciej urwę się z pracy :)

Miłego dnia :)

p.s. zmieniłam suwaczek na zgodny z datą miesiączki - co prawda podejrzewam, że ciąża jest trochę młodsza ale póki co każde USG pokazuje inny dzień więc się już w tym pogubiłam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:35

• sylwia85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim ;)

u mnie na razie nie najgorzej wczoraj obyło sie bez rozmów z wielkim uchem zobaczymy jak dziś będzie
    ja mam wizytę u gina w czwartek to sie wreszcie dowiem jak tam moje wyniki z krwi i moczu bo pisałam wam wcześniej że nam pozmieniali i wyniki od razu do lekarza idą nie odbiera sie samemu
    jeszcze muszę znaleźć zaświadczenie o grupie krwi z poprzedniej ciąży a po przeprowadzce może być ciężko hehe

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • mala czarna Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka.
    Ja dziś mam wizytę na 16:45 mam nadzieję , że będzie dobrze. Nie mogę się doczekać.

mala czarna
    85993e3k24ci8hp9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy z rana :) umowilam się na jutro do lekarza :) stwierdziłam ze nie będę nic mowic o piątkowej wizycie powiem tylko ze byłam w 4tc 6 dniu i to był ok tydzień od zapłodnienia żeby nic lekarzowi nie sugerować ;) trochę się denerwuje ale mam nadzieje ze będzie okej. Od soboty dziwnie się czuje, jakieś mdłości, zawroty głowy, senność, częste wizyty w wc... ale sama nie wiem czy to objawy ciąży czy nerwów których kulminacja była z piątku na sobotę.
    Tak więc proszę jutro o kciuki żeby malenstwo uróslo i żeby było ♡ bo nie wiem jak się ogarnę jeśli coś będzie źle tfu tfu

Krokodylica, Emily83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała czarna trzymam kciuki.

Anka moim zdaniem zrobiłaś to co najlepszego mogłaś zrobić w tej sytuacji. Trzymam kciuki, żeby było ok jutro! Co do objawów to może być efekt, że ciąża rośnie albo nerwów i stresu - tym bym się raczej nie sugerowała. O której masz wizytę?

Ja umówiłam się do lekarza - za tydzień. Chcę żeby sprawdził moje wyniki badań + chcę go podpytać o USG genetyczne etc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta o 12 30, a kolejna w piątek o 14 20

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, to jeden dzień oczekiwania..wierze ze będzie dobrze..
    kciuki za dzisiejsze wizyty,., ja mam dopiero koniec sierpnia/początek września;/

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ