Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja Aniu przyłączam się do dziewczyn :-* bądź dobrej myśli! Będę mocno trzymać kciuki we wtorek!Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
kasss wrote:Chyba wszędzie tak gorąco ale boje się włączyć klimatyzator żeby się nie przeziebic nie wiem czy to jest normalne ale wymiotuje po kilka razy dziennie i juz sil mi brak.
Kochana witaj w klubie ja mdlosci mam prawie od samego poczatku, ponad tydzien temu doszly wymioty ale to co sie dzieje od wczoraj to jakas masakra:-/ trzymaj siekasss lubi tę wiadomość
-
Niunia ja też po weselu, zauważyłam że pod wieczór strasznie mi się brzuch robi twardy i to cały i strasznie mnie boli. I tylko na weselach tak mi się robi. Na codzień jest ok. We wtorek mam iść po l4 tylko ale może uda mi się zapytać.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja też zauważylam,że po całej nocy jest inny ten brzuch i bardziej boli ale moze dlatego,ze troszke tańcze na scenie i też mięśnie brzucha pracuja intensywniej niż na tygodniu. Dopóki nie mam zadnych plamień ani silniejszych bóli to nie bede rezygnowac ze spiewania bo za bardzo to lubie
-
No ja tak samo nie chce z tego rezygnować, poza tym mamy spisane umowy i trzeba się wywiązać.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyDzień dobry ja dzień zacznę od narzekania - nienawidzę upałów o ile normalnie tzn. w ciąży jestem jak kapeć to jak do tego dochodzą jeszcze takie temperatury to naprawdę czuje się kiepsko. Już przed ciążą nie lubiłam upałów, ale teraz ich wprost nie znoszę. A jak Wy sobie z tym radzicie? Poza tym nadal, momentami pobolewa mnie brzuch i choć nie wymiotuje to mam przez większość dnia poczucie, że zjadłam stare tenisówki (jak to ładnie określiła moje koleżanka, która urodziła śliczną córkę 2 miesiące temu). Ale za to liczę, że po ubiegłym ciężkim tygodniu teraz będę miała więcej luzu i dziś szybciej urwę się z pracy
Miłego dnia
p.s. zmieniłam suwaczek na zgodny z datą miesiączki - co prawda podejrzewam, że ciąża jest trochę młodsza ale póki co każde USG pokazuje inny dzień więc się już w tym pogubiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:35
-
dzień dobry wszystkim
u mnie na razie nie najgorzej wczoraj obyło sie bez rozmów z wielkim uchem zobaczymy jak dziś będzie
ja mam wizytę u gina w czwartek to sie wreszcie dowiem jak tam moje wyniki z krwi i moczu bo pisałam wam wcześniej że nam pozmieniali i wyniki od razu do lekarza idą nie odbiera sie samemu
jeszcze muszę znaleźć zaświadczenie o grupie krwi z poprzedniej ciąży a po przeprowadzce może być ciężko hehe -
nick nieaktualnyWitamy z rana umowilam się na jutro do lekarza stwierdziłam ze nie będę nic mowic o piątkowej wizycie powiem tylko ze byłam w 4tc 6 dniu i to był ok tydzień od zapłodnienia żeby nic lekarzowi nie sugerować trochę się denerwuje ale mam nadzieje ze będzie okej. Od soboty dziwnie się czuje, jakieś mdłości, zawroty głowy, senność, częste wizyty w wc... ale sama nie wiem czy to objawy ciąży czy nerwów których kulminacja była z piątku na sobotę.
Tak więc proszę jutro o kciuki żeby malenstwo uróslo i żeby było ♡ bo nie wiem jak się ogarnę jeśli coś będzie źle tfu tfuKrokodylica, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała czarna trzymam kciuki.
Anka moim zdaniem zrobiłaś to co najlepszego mogłaś zrobić w tej sytuacji. Trzymam kciuki, żeby było ok jutro! Co do objawów to może być efekt, że ciąża rośnie albo nerwów i stresu - tym bym się raczej nie sugerowała. O której masz wizytę?
Ja umówiłam się do lekarza - za tydzień. Chcę żeby sprawdził moje wyniki badań + chcę go podpytać o USG genetyczne etc.
-
nick nieaktualny