Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a od Ewki nadal wieści brak?Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:a od Ewki nadal wieści brak?
malutka jej sie malo ruszala, cukrzyca, miala isc do szpitala to chyba juz ze dwa tygodnie jak sie nie odzywa? Martwie sie. Ale mam nadzie ze wszystko u nich dobrze i poprostu brak czasu jest powodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:05
-
nick nieaktualnyTess to teraz Cię dopiero dobije http://kotlet.tv/blok-czekoladowy/ - domowa czekolada. Absolutnie pycha
też niedawno robiłam
a że nie miałam dodatków to nawet sama bez herbatnikow wyszła boska!
W kontekście sprzecznych informacji które otrzymałam trzymam się mojej stałej zasady - nie ważne kiedy, nie ważne czy naturalnie czy przez cc ważne żeby Junior przyszedł na świat szczęśliwie.Anastacia33, gosiaczek31, gabi30 lubią tę wiadomość
-
Tess wrote:Madzik - a o jakim systemie pakowania mówisz, bom ciekawa?
Ja od jutra liczę, że ciąża donoszona, ale symptomów porodu na razie brak. Dziś tylko trochę mnie pobolało jak na @. Wkurzyłam się tylko, bo myślałam, że gbs mi zrobią z nfz-tu, a tu wychodzi, że muszę 50 zł bulić... to tak samo dobrze mogła mi prywatna lekarka już dawno pobrać te wymazy i miałabym z głowy ponowne łażenie do laboratorium...
Scarlett - przez Ciebie ostatnio robiłam brzoskwiniowca, a zaraz zasuwam do sklepu po czekoladę i masło na babkę marmurkową
Kaczamila - mnie owsianka górska na wodzie ratuje życie już teraz, tylko jem z żurawiną, albo rodzynkami, tudzież z bananem... ale to raczej nie są pestkowce -
gosiaczek31 wrote:Brak troche to niepokojace...
malutka jej sie malo ruszala, cukrzyca, miala isc do szpitala to chyba juz ze dwa tygodnie jak sie nie odzywa? Martwie sie. Ale mam nadzie ze wszystko u nich dobrze i poprostu brak czasu jest powodem
Na prawdę nikomu nie podała swojego nr tel. ?Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Jak nic nie pomyliłam to ta babka:
http://www.mojewypieki.com/post/tradycyjna-babka-marmurkowa
Scarlett - nie masz litościU mnie koleżanka robiła podobny blok, ale chyba z czekoladą... może na wszelki wypadek kupię też to kakao i mleko w proszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:17
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Anastacia dopiero zauwazyłam że jutro razem kończymy 38 tc
Anastacia33 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
nick nieaktualnyA dziewczyny mój gin na koniec wizyty odbył dziś ze mną poważną rozmowę wychowawczą!
Powiedział mi że to że przez większość ciąży brykałam jak źrebak jest ok bo nie szkodziło to ani mi ani dziecku ale podłóg to co innego. Powiedział że przez te minimum 6 tygodni naprawdę trzeba uważać i nie wolno szaleć nawet jeśli wydaje się że jest już wszystko ok. Zupełnie serio zwrócił mi uwagę żebym nie przesadził nawet jeśli będę super się czuć. Ponoć nie jedna kobieta już tak sobie zaszkodziła więc uważajcie na siebie dziewczyny z maluszkowi nie mniej niż my czekające na godzinę zero.
Ewelaa, gosiaczek31, SunSun, noa8, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tess wrote:Jak nic nie pomyliłam to ta babka:
Scarlett - nie eżanka robiła podobny blok, ale chyba z czekoladą... może na wszelki wypadek kupię też to kakao i mleko w proszkuTess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTess wrote:Jak nic nie pomyliłam to ta babka:
Scarlett - nie masz litościU mnie koleżanka robiła podobny blok, ale chyba z czekoladą... może na wszelki wypadek kupię też to kakao i mleko w proszku
Dokładnie o tą babkę chodzi - ja czasami zamieniam tylko czekoladę na kakao.
A domową czekoladę dość często robię - to smak dzieciństwa -
Ja w ciąży, chyba trochę przez czytanie naszego wątku, wpadłam w jakiś szał pieczenia. Ostatnio z powodu biedy lodówkowej zrobiłam ciasto na podobieństwo rafaello z moich wypieków- zamiast krakersów herbatniki z lidla, na to masa do karpatki z wiórkami i do lodówki. Mimo że oszukiwane ( a nawet budyń robię nie z woreczka
- też polecam ten z moich wypieków ) wyszło pycha i czuję jak mi tyłek rośnie
Poza tym mam fazę na galaretki z owocami i też je zjadam na potęgę.
Tess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wszystkie chodzicie na ktg, a ja jeszcze ani razu nie miałam...
Gosiaczek, na razie mam te skurcze przepowiadające, one są takie trochę bolesne, ale bez przesadyBrzuch ma wtedy dziwne kształty, i nie wiem co wtedy porabia młoda, bo widzę tylko tę twardą macicę- Polka wtedy pewnie nie ma już za bardzo miejsca się poruszyć. Aha- zwykle te skurcze mam w nocy - jak mnie młoda skopie - od razu muszę iść do toalety. W ciągu dnia pojawiają się bez przyczyny.
-
oli wrote:wszystkie chodzicie na ktg, a ja jeszcze ani razu nie miałam...
Gosiaczek, na razie mam te skurcze przepowiadające, one są takie trochę bolesne, ale bez przesadyBrzuch ma wtedy dziwne kształty, i nie wiem co wtedy porabia młoda, bo widzę tylko tę twardą macicę- Polka wtedy pewnie nie ma już za bardzo miejsca się poruszyć. Aha- zwykle te skurcze mam w nocy - jak mnie młoda skopie - od razu muszę iść do toalety. W ciągu dnia pojawiają się bez przyczyny.
-
Oto zdjęcie co do wojewódzkiego zabrać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/880f4f949a80.jpg
A to moje ostatnie zdjęcie z brzuszkiem i spuchniętym pyszczkiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75a3d4808e7f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:06
Ewelaa, anet525, noa8, gosiaczek31, SunSun, Krokodylica, Emca, MisiaMonisia, jasmin, Scarlett2014, bella82, gabi30, kaczamila lubią tę wiadomość