Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasha wrote:Oto zdjęcie co do wojewódzkiego zabrać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/880f4f949a80.jpg
A to moje ostatnie zdjęcie z brzuszkiem i spuchniętym pyszczkiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75a3d4808e7f.jpg
Pasuja ci ciemne włoski -
Rubi wrote:Anet wyslalam Ci zaproszenie zaakceptuj to podam Ci nr do siebie..
to znaczy że masz konkurentke z włosami
noa8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosiaczek31 wrote:Dziewczyny czy podczas skurczow przepowiadajacych wasze dzieciaki tez sie naprezaja mocno? Bo ja oprocz twardego i bolesnego calego brzucha czuje tez ze mloda sie napina
-
bardzo dobrze wyglądasz !
a ta lista z wojewódzkiego to jakaś historyczna - książeczka RUM, karta do telefonumogliby uaktualnić trochę
ja biorę do torby też wodę mineralną, na wypadek jakby nie było komu skoczyć do kiosku
telefon, ładowarka - to wiadomo
skarpetek nie zapomnij i jakiejś gumki do włosówi ubrania na wyjście- ale to Ci dowiozą
hmmm- nie piszą o wkładkach laktacyjnych - u nas trzeba mieć (skoro każą te wielkie podpaski to wkładek pewnie na oddziale nie ma)
ręczniki- kolor raczej ciemny
biorę na wszelki wypadek też papier toaletowy- też taki nawilżany
i z powodu cc mam też w planie mieć w zanadrzu (bagażnik auta) poduszkę do karmienia
aaaa ja cały czas z tym bagażnikiem- jakoś mam przeczucie że nie będzie mnie miał kto zawieźć - dziś mąż powiedział, że w razie czego, kolega który go zabezpiecza mnie przywiezie bo i tak musi go zmienić na oddzialeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOli ktg robi sie zwykle dopiero od 38 tc. Albo i pozniej. Chyba ze ciaza jest w jakis sposob zagrozona. Niektorzy lekarze nawet maja teorie ze ktg dopiero w dniu przewidywanego porodu takze spokojnie nie stresuj sie. Jesli czujesz dziecko, nie masz niepokojojacych objawow to na tym etapie jeszcze masz czas na ktg. Ja mam 39 tc wlasciwie 40 wg belly a ktg robilam w tej ciazy raz:-) jutro ide drugi dopiero. I nastepne w przyszlym tygodniu. W dniu terminu:-)
-
Ja ktg mam co wizytę ale wizytę mam raz na miesiąc. Teraz mialam usg to sprawdzili przepływy i ktg tez zrobili. Wizytę kolejna mam 12 marca jak dotrwam
-
Ewelaa wrote:Ja rowniez nie mialam zadnego KTGNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oli wrote:bardzo dobrze wyglądasz !
a ta lista z wojewódzkiego to jakaś historyczna - książeczka RUM, karta do telefonumogliby uaktualnić trochę
ja biorę do torby też wodę mineralną, na wypadek jakby nie było komu skoczyć do kiosku
telefon, ładowarka - to wiadomo
skarpetek nie zapomnij i jakiejś gumki do włosówi ubrania na wyjście- ale to Ci dowiozą
hmmm- nie piszą o wkładkach laktacyjnych - u nas trzeba mieć (skoro każą te wielkie podpaski to wkładek pewnie na oddziale nie ma)
ręczniki- kolor raczej ciemny
biorę na wszelki wypadek też papier toaletowy- też taki nawilżany
i z powodu cc mam też w planie mieć w zanadrzu (bagażnik auta) poduszkę do karmienia
aaaa ja cały czas z tym bagażnikiem- jakoś mam przeczucie że nie będzie mnie miał kto zawieźć - dziś mąż powiedział, że w razie czego, kolega który go zabezpiecza mnie przywiezie bo i tak musi go zmienić na oddziale -
Justyska89 wrote:ktg to chyba zależy od lekarza ja robiłam w 35 i 36 tyg albo 36 i 37 bo juz sama nie wiem jak na te tyg patrzeć. heh głupia jestem i sama nie wiem już w którym tyg jestemNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcowe Mamusie
Życzymy samych szybkich i bezproblemowych porodów, cudownych chwil z Waszymi dzieciaczkami po drugiej stronie brzuszka
Ściskamy :*
majowa mamusia z córeczkąEwelaa, Justyska89, gosiaczek31, bella82, gabi30, kaczamila, MisiaMonisia, Emca, anet525, Tess, Krokodylica, ines31 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018