Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekaja gratuluję
a czy to nie Twoja dzidzia miała być taaaaaka duża?
Gosiaczek coś Ty już nic mnie nie boli..troszkę plamie na brazowa i tyle..także dupa
czekaja lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:Czekaja gratuluję
a czy to nie Twoja dzidzia miała być taaaaaka duża?
Gosiaczek coś Ty już nic mnie nie boli..troszkę plamie na brazowa i tyle..także dupa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja idę na 10.00 do mojego gin. Mam dość kurcze skurcze miałam do 5 rano silne jestem nieprzytomna bo to juz kolejna zarwana noc. Boli mnie kręgosłup kość ogonowa i pochwa. Mala się prawie nie rusza znaczy czuje ja mega na dole.
Wiem ze to nie są porodowe skurcze ale ileż można wytrzymac od poniedzialku mnie lapie. Pamiętam z pierwszym porodem byly skurcze a nie mialam rozwarcia i tu tez tak może być. Niech spr ktg i mnie zbada i powie jak sytuacja bo ja do jutra wieczora jestem sama a tu jeszcze weekend i nie wiadomo co robicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:45
-
Czekaja gratulacje. Tak nacięcie krocza jest najgorsze, bo wszytko tam na dole rwie i siedzieć nie można. Anet pewnie mykaj do tego gina bo ja też się męczę z tymi skurczami przepowiadającymi, przychodzą i odchodzą a ja obolała i niewyspana, coś te drugie dzieciaki chcą dać Nam w kość a mówili, że przy drugiej ciąży jest łatwiej...
czekaja lubi tę wiadomość
-
Ja mam zupełnie inny problem, wymioty skutecznie utrudniają mi ciążę.Wymiotuje najbardziej w nocy i rano.Po każdej takiej akcji myślę sobie ze już mam dosyć i więcej nie dam rady.Zamiast się cieszyć ze poród niedługo i moje marzenie wkrótce się spełni to skupiam się na bólu żołądka,zgadze i podłym nastroju.
Kto by to widział żeby kobieta tyle czasu miała mdłości... -
O 8.35 przyszła na świat moja Natalka. Waga 3200 gram wzrost 57 cm. 10/10 pkt w pierwszych minutach życia.
Zdjęcie wrzucę wieczorkiem.gabi30, flores, gosiaczek31, loszcz, SunSun, anet525, Rubi, Krokodylica, Justyska89, Emartea, Anastacia33, Ewelaa, Tygrysek, Scarlett2014, czekaja, jasmin, kasss, kaczamila, Emca, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny