Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anet mam nadzieję że tulisz już swoje malenstwo..
Rybenka współczuję rozłąki..mam nadzieję że malutka szybko wróci zdrowa do domciu..
anet525 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ineska urodzila sie dzis o 7.05. Sn rodzilam 18 godz bylam juz jwdna noga na cc. Ale na szczęście sie udalo. Mala juz godz przy cycu byla. Teraz śpi obok mnie. Jest kochana i nie placze. Podam wam potem zdjęcia bo musze dojść do siebie
patryśka83, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelaa, Emartea, Sarah88, SunSun, Magic, gabi30, noa8, flores, Emca, konwalianka, loszcz, Madzik82, Tess, Amy_, Krokodylica, nick nieaktualny, bella82, kasss, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Ineska urodzila sie dzis o 7.05. Sn rodzilam 18 godz bylam juz jwdna noga na cc. Ale na szczęście sie udalo. Mala juz godz przy cycu byla. Teraz śpi obok mnie. Jest kochana i nie placze. Podam wam potem zdjęcia bo musze dojść do siebie
Wielkie gratulacje:) -
nick nieaktualnyGratulacje dla dzielnej mamuski:-) odpoczywaj zbieraj sily i ciesz sie coreczka:-)anet525 wrote:Ineska urodzila sie dzis o 7.05. Sn rodzilam 18 godz bylam juz jwdna noga na cc. Ale na szczęście sie udalo. Mala juz godz przy cycu byla. Teraz śpi obok mnie. Jest kochana i nie placze. Podam wam potem zdjęcia bo musze dojść do siebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet gratulacje! Patryśka najpewniej to czop

Ja byłam na usg sprawdzić przepływy i wagę małego. Wszystko jest w jak najlepszym porządku a Junior nie jest słoniątkiem - waży jakieś 3100, maksymalnie 3500 jeśli uwzględnić możliwy, błąd pomiaru.
patryśka83, nick nieaktualny, gabi30, noa8, Emca, Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny witam się w ciąży donoszonej chociaż według mojego lekarza pewnie tydz temu to było hehe dzisiaj idę na wizytę zobaczymy ile mała wazy i co tam w środku się dzieje
mam nadzieje ze szykuje się powoli do porodu w nocy twardnienia brzucha muszą coś oznaczać. zapytam się jeszcze o te tyg w którym według niego jestem.
wczoraj byłam na SR i tam dziewczyny z mojej grupy tez zaczynają się rozpakowywa . juz dwie urodziły ale obydwie skończyły cc. jedna miała już pełne rozwarcie i dziecku tetno zaczęło spadać i musieli cc zrobić. masakra takie coś praktycznie przeszła cały poród a niestety musiała być cięta.
a i wczoraj byłam u okulisty i wszystko oki jak mi oczy z akropol to nie dość ze się popłakałam to jeszcze później ok 3 godz nic na oczy nie widziałam dobrze ze z K byłam bo bym do domu chyba nie trafiła
. i stwierdziłam ze sobie okulary wyrobie. 
anet gratuluję i wkoncu masz to za sobą bo te ciągle skurcze to napewno była tragedia . ale już masz mała obok i wszystko jest oki;)
noa8, nick nieaktualny, loszcz, anet525, kasss lubią tę wiadomość
-
Ineska:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1df83ca99fab.jpg
konwalianka, Ewelaa, Emca, SunSun, loszcz, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anastacia33, Rubi, nick nieaktualny, noa8, gabi30, Krokodylica, nick nieaktualny, bella82, Madzik82, kasss, Niunia86, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Anet gratuluje! ślicznotka! taka drobna, jak mój Patryś..szybko nadrobi
dziewczyny, którch dzieciaki mają problem z brzuszkiem..jak im pomagacie? Patryk się pręży, wygina..czasem zapłacze.. najgorsze że w nocy nie robi kupy a rano jest właśnie dramat, bo ma wielgachny brzuszek, twardy i dużo wysiłku go kosztuje zrobienie jej.. w nocy stęka.. jak mu pomóc?

mam problem! Wczoraj przy myciu siw wyczulam ze pojwil mi siw hemoroid. Zalamalam sie