Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anet mam nadzieję że tulisz już swoje malenstwo..
Rybenka współczuję rozłąki..mam nadzieję że malutka szybko wróci zdrowa do domciu..anet525 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ineska urodzila sie dzis o 7.05. Sn rodzilam 18 godz bylam juz jwdna noga na cc. Ale na szczęście sie udalo. Mala juz godz przy cycu byla. Teraz śpi obok mnie. Jest kochana i nie placze. Podam wam potem zdjęcia bo musze dojść do siebie
patryśka83, gosiaczek31, Justyska89, Scarlett2014, Ewelaa, Emartea, Sarah88, SunSun, Magic, gabi30, noa8, flores, Emca, konwalianka, loszcz, Madzik82, Tess, Amy_, Krokodylica, kaczamila, bella82, kasss, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Ineska urodzila sie dzis o 7.05. Sn rodzilam 18 godz bylam juz jwdna noga na cc. Ale na szczęście sie udalo. Mala juz godz przy cycu byla. Teraz śpi obok mnie. Jest kochana i nie placze. Podam wam potem zdjęcia bo musze dojść do siebie
Wielkie gratulacje:) -
nick nieaktualnyanet525 wrote:Ineska urodzila sie dzis o 7.05. Sn rodzilam 18 godz bylam juz jwdna noga na cc. Ale na szczęście sie udalo. Mala juz godz przy cycu byla. Teraz śpi obok mnie. Jest kochana i nie placze. Podam wam potem zdjęcia bo musze dojść do siebie
anet525 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet gratulacje! Patryśka najpewniej to czop
Ja byłam na usg sprawdzić przepływy i wagę małego. Wszystko jest w jak najlepszym porządku a Junior nie jest słoniątkiem - waży jakieś 3100, maksymalnie 3500 jeśli uwzględnić możliwy, błąd pomiaru.
patryśka83, gosiaczek31, gabi30, noa8, Emca, Krokodylica, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny witam się w ciąży donoszonej chociaż według mojego lekarza pewnie tydz temu to było hehe dzisiaj idę na wizytę zobaczymy ile mała wazy i co tam w środku się dzieje
mam nadzieje ze szykuje się powoli do porodu w nocy twardnienia brzucha muszą coś oznaczać. zapytam się jeszcze o te tyg w którym według niego jestem.
wczoraj byłam na SR i tam dziewczyny z mojej grupy tez zaczynają się rozpakowywa . juz dwie urodziły ale obydwie skończyły cc. jedna miała już pełne rozwarcie i dziecku tetno zaczęło spadać i musieli cc zrobić. masakra takie coś praktycznie przeszła cały poród a niestety musiała być cięta.
a i wczoraj byłam u okulisty i wszystko oki jak mi oczy z akropol to nie dość ze się popłakałam to jeszcze później ok 3 godz nic na oczy nie widziałam dobrze ze z K byłam bo bym do domu chyba nie trafiła. i stwierdziłam ze sobie okulary wyrobie.
anet gratuluję i wkoncu masz to za sobą bo te ciągle skurcze to napewno była tragedia . ale już masz mała obok i wszystko jest oki;)noa8, gosiaczek31, loszcz, anet525, kasss lubią tę wiadomość
-
Ineska:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1df83ca99fab.jpgkonwalianka, Ewelaa, Emca, SunSun, loszcz, Justyska89, gosiaczek31, Anastacia33, Rubi, Scarlett2014, noa8, gabi30, Krokodylica, kaczamila, bella82, Madzik82, kasss, Niunia86, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Anet gratuluje! ślicznotka! taka drobna, jak mój Patryś..szybko nadrobi
dziewczyny, którch dzieciaki mają problem z brzuszkiem..jak im pomagacie? Patryk się pręży, wygina..czasem zapłacze.. najgorsze że w nocy nie robi kupy a rano jest właśnie dramat, bo ma wielgachny brzuszek, twardy i dużo wysiłku go kosztuje zrobienie jej.. w nocy stęka.. jak mu pomóc?anet525 lubi tę wiadomość