Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Anet wspolczuje przeżyć. ..ale maluszek wynagrodzi ból i szybko zapomnisz.no warunki faktycznie rewelacyjne.co do panstwowych porodowe to w dobie XXI wieku kazda sala poporodowa powinna miec oddzielna lazienke.bo kak sobie przypomne kolejke na korytarzu pod prysznic to slabo mi sie robi.
-
Hej Rybeńka trzymam kciuki a malutką na pewno wszystko bedzie dobrze
Anet gratulacje Ineska jest śliczna;)
Konwalianka moja tak samo przed zaśnięciem sie wierci i preży charczy i mruczy ale kupa jest przy każdym przewijaniu i nie płacze też mam te kropelki ale na razie nie podaje bo nie ma potrzeby
Kaczamila pytałaś o karmienie karmie Julke moim mlekiem mam go dużo niestety nie przystawiam jej do piersi próbuje ale ona sie denerwuje przez te głupie gadanie poloznych pewnie już nic z tego nie bedzie ale najwazniejsze ze mam mleko i moge ja karmic wiec dziewczyny nie zniechecajcie sie tylko przystawiajcie maluszki od razu do piersi
A ja dziś czuje sie okropnie nie wiem co jest grane bo do tej pory bylo ok od kilku dni budze sie na kazde karmienie cala zalana potem kreci mi sie w glowie boli mnie brzuch i glowakaczamila lubi tę wiadomość
[/url]
-
gosiaczek31 wrote:Kolejki pod prysznic i ja wspominam:-) byly 2 lazienki na caly duzyy oddzial bo to byl szpital typowo polozniczy. A warunki wolaly o pomste do nieba:-) jak na XXI wiek. Remontu to szpital nie widzial pewnie 20 lat:-) i to wszystko w centrum warszawy:-) no ale cos za cos. Lekarze w tym szpitalu najlepsi i najwyzszy stopien referencyjnosci. Wiec bezpieczny dla mamy i dziecka w razie problemow. Choc mi po porodzie bylo wszystko jedno gdzie leze i w jakich warunkach taka bylam szczesliwa:-)
-
nick nieaktualnyzaraz was nadrobie ale teraz wieści z wizyty mała wazy 3 kg nie wsadziła się jeszcze w kanał rodny szyjka niby skrucona ale nie wystarczająco lekarz powiedział ze jeszcze trochę pochodzę w ciąży bo małej się nie spieszy także coś czuje przed 27 nie urodze nawet smiałam się ze do maja będę w ciąży . najgorsze ze nie ważyłam się mies i teraz jestem załamana jestem na +20 masakra
gosiaczek31, Krokodylica, gabi30, Emca, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Anet gratulacje, choc porodu nie zazdroszcze. Najwazniejsze, ze Mala jest z Toba cala i zdrowa.
Nie mam na razie jak Was nadrobic. Ja dzis zrobilam sobie dosc dlugi spacer, pozalatwialam sprawy na miescie i zastanawiam sie kiedy Maly postanowi wyjsc. Ostatnio uciska i na jakis nerw i strasznie boli mnie pachwina, ciezko mi chodzic i dretwieje mi cala prawa noga.
Milego popoludnia -
Justyśka super że wizyta udana Hania ładnie rośnie wagą sie nie przejmuj wszystko zrzucisz po porodzie ja mam zepsutą wage i w domu sie nie waże ale wychodząć ze szpitala juz miałam 10 kg mniej
Mamuski a kiedy wychodzicie na pierwszy spacerek?
mam jeszcze pytanie czy wasze dzieci caly czas na boczku leżą bo chciałam kłaść Julkę troszke na plecach ale po karmieniu sie boje ze jej sie uleje a przed jest głodna to sie wierci[/url]
-
nick nieaktualnyKasss Ja właśnie w domu też mam zepsuta i dlatego się nie ważyłam a teraz nagle zrobiło się tego aż 20 kg. zrzuce musze zrzucić. tylko martwi mnie to że mała nie chce wychodzić mogła by się postarać i chociaż troszkę dać mi nadzieje na poród 21 marca a tu dupa. chyba ze będę następna która złapie nagle
-
nick nieaktualny
-
Justyska na pocieszenie napisze ci ze ja z jakies 25 kg przytylam. Zawsze bylam szczupla zgrabna , a teraz chodzacy pingwin
Przed ciaza jadlam za dwoch i nie tylam wgl, w ciazy wcale wiecej nie jadlam, po nocach tez sie nie obzeralam a az tyle przytylam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konwalianka na kupe to czopki glicerynowe. Kosztuja 4zl. Te dla dzieci sa male ale i tak mozesz dac pol czopka takiemu maluchowi. Odczekaj troche i przyciagnij kolanka do klatki piersiowej delikatnie. Kupa powinna wyjsc. Tylko nie rob tego po jedzeniu bo uleje jak sie napnie w tej pozycji.
Powodzenia!!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny