X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia to co ty taka "zamknięta" w sobie?
    Wypusc no już tę dziecine.

gosiaczek31, MamaAdasia, Krokodylica lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to weźcie mężów w obroty niech wam przyspieszą:)
    Loszcz nic cie nie bolalo po tym masażu? Ja myślałam ze z fotela wpadne jak mi pruszyl a krew pojawila sie gdzie za dwie godziny

MamaAdasia lubi tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tu chyba nawet nie potrafią dobrze wymasowac :-\
    Poczułam lekki nieprzyjemny ucisk i tyle.

A co do brania męża w obroty to jestem jak nasza Rubi.Świadomość ze główka jest nisko nie pozwala mi jakoś na zbliżenie.Nie chce aby Rocco się z podbitym okiem urodził ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:58

gosiaczek31, Rubi, jasmin lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie bolało aż krzyczałam...i miałam potem brązowy śluz cały dzień...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczamila wrote:
    Konwalinaka ja zakładam bo ma zimne rączki... nie ma ich cały czas, ale ostatnio pani dr nas opierdzieliła że właśnie syn ma zimne ręce, nawet napisała to w książeczce zdrowia...
    moj tez ma zimne raczki i nozki ale uwielbua dotykac raczkami swoja buzke bo w ten sposob sie poznaje i niw zakladam mu nic na raczki,a stopki i raczki ma jeszczs fioletowe lekko

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh myślę że te dzieci które zostały to straszne uparciuchy muszą być. ale nasze czekanie będzie wynagrodzone heh nasze dzieci będą bardzo grzeczne w nocy będą ładnie spaly w dzień się usmiechaly wiec cierpliwości :)

Ewelaa, loszcz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh u mnie też tak jest jak Rubi i Loszcz ostatnio jak lekarz mnie zbadał i powiedział ze czuje główkę i powiedziałam o tym mężowi to chyba nici z tego do końca nawet jakbym miała 41 tyg w ciąży chodzić bo jakoś krępuje nas to żeby dziecku przed nosem machać penisem mojego męża heh

loszcz lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Anastacia to co ty taka "zamknięta" w sobie?
    Wypusc no już tę dziecine.
    He he ja jestem chetna zeby go wypuscic ale on nie zaparl i nie chce wyjsc hi hi jutro ktg i badanie moze cos sie ruszylo.dzis duzo chodzilam po schodach sprzatalam lazienki takze nadzieja jest bo przyznam sie ze wolalabym uniknac indukcji porodu

loszcz lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    Dziewczyny to weźcie mężów w obroty niech wam przyspieszą:)
    Loszcz nic cie nie bolalo po tym masażu? Ja myślałam ze z fotela wpadne jak mi pruszyl a krew pojawila sie gdzie za dwie godziny
    Tyle ze wieczorem tak mnie rwie tam na dole ze wierz mi ostatnia rzecz o ktorej mysle to igraszki z chlopem

anet525 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka no pięknie Patryk przybrał!! kurcze ciekawe czy gdyby mój od początku był na cycu to by przybrał tak dużo. bo wcześniej była butla, z moim mlekiem bo moim no ale wyliczone co do ml i karmiony co 3 godz, a może potrzebował wiecej. za to teraz jak od 23 jest na cycu to w dwa tyg przybrał 600g, tyle co wcześniej w miesiąc... :)

konwalianka lubi tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    He he ja jestem chetna zeby go wypuscic ale on nie zaparl i nie chce wyjsc hi hi jutro ktg i badanie moze cos sie ruszylo.dzis duzo chodzilam po schodach sprzatalam lazienki takze nadzieja jest bo przyznam sie ze wolalabym uniknac indukcji porodu
    Trzymam więc kciuki za jutro.Oby były same dobre wieści i "wielkie otwarcie"

201503231678.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Bo tu chyba nawet nie potrafią dobrze wymasowac :-\
    Poczułam lekki nieprzyjemny ucisk i tyle.

A co do brania męża w obroty to jestem jak nasza Rubi.Świadomość ze główka jest nisko nie pozwala mi jakoś na zbliżenie.Nie chce aby Rocco się z podbitym okiem urodził ;-)
    Chyba faktycznie tam u ciebie masowac nie potrafia hi hi

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Heh myślę że te dzieci które zostały to straszne uparciuchy muszą być. ale nasze czekanie będzie wynagrodzone heh nasze dzieci będą bardzo grzeczne w nocy będą ładnie spaly w dzień się usmiechaly wiec cierpliwości :)
    Heh obys miala racje

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Trzymam więc kciuki za jutro.Oby były same dobre wieści i "wielkie otwarcie"
    No licze na " otwarcie" czas zeby zaczelo sie cos dziac.choc ten lekarz do ktorego teraz chodze bo przyjmuje w szpitalu tam gdzie przychodze na ktg to skonczony buc...nie dosc ze pierwszy raz widzial mnie na oczy to walil na ty...rozmawiajac ze mna caly czas patrzyl w sciane.ton zlewajacy

860isg18r6bpss11.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcialabym taki podgrzewacz co by mi utrzymywal caly czas temperature i jak w nocy wstane to nie bede musiala czekac tylko od razu bedzie cieple

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko sarah z tego co wiem to mleka z piersi nie mozna caly czas trzymac w wysokiej temp...

loszcz, kasss, Niunia86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio stwierdziłam ze nasze maluszki czekają na ciepłą i piękna wiosnę i na codzienne spacery żebyśmy nie musiały męczyć się z tona ubranek i kombinezonow tylko wyjdą jak będzie juz odpowiednia temperatura

masakra dzisiaj chyba 5 tel odebrałam czy wybieram się na porodowke i czy coś zaczyna się dziać tych wszystkich ludzi już pogielo jak urodze to napewno się dowiedzą chyba. raczej nie ukryje tego heh

MamaAdasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie bo kupiłam wanienke ze stelażem i wkładka taka plastikowa w środku dodatkowo i zastanawiam się czy to praktyczne macie takie coś używacie tego ???

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczamila wrote:
    tylko sarah z tego co wiem to mleka z piersi nie mozna caly czas trzymac w wysokiej temp...
    ale mi chodzi o wode...bo na razie nie mam az tyle mleka wiec moj glodomor jest dokarmiany rano i w nocy

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    ale mi chodzi o wode...bo na razie nie mam az tyle mleka wiec moj glodomor jest dokarmiany rano i w nocy
    Probowalas zwykły termos?Powinien utrzymać ciepło przez 3 godziny.
    Moja koleżanka tak robi.Za każdym razem w międzyczasie karmienia gotuje świeżą wodę i ta co nie zuzyje wylewa do zlewu.Są też pojemniki na proszek mm.Wystarczy tylko wodę wymieszać z przygotowaną wcześniej porcją proszku i masz mleko w 30 sekund.
    Tommee Tippee ma specjalną maszynkę do przygotowania wody.Jest ona bardzo droga i dość głośna ale wiele osób sobie chwali
    http://www.tommeetippee.co.uk/product/perfect-prep-machine/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:38

201503231678.png
‹‹ 1504 1505 1506 1507 1508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ