Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to weźcie mężów w obroty niech wam przyspieszą
Loszcz nic cie nie bolalo po tym masażu? Ja myślałam ze z fotela wpadne jak mi pruszyl a krew pojawila sie gdzie za dwie godzinyMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Bo tu chyba nawet nie potrafią dobrze wymasowac
Poczułam lekki nieprzyjemny ucisk i tyle.
A co do brania męża w obroty to jestem jak nasza Rubi.Świadomość ze główka jest nisko nie pozwala mi jakoś na zbliżenie.Nie chce aby Rocco się z podbitym okiem urodziłWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:58
gosiaczek31, Rubi, jasmin lubią tę wiadomość
-
kaczamila wrote:Konwalinaka ja zakładam bo ma zimne rączki... nie ma ich cały czas, ale ostatnio pani dr nas opierdzieliła że właśnie syn ma zimne ręce, nawet napisała to w książeczce zdrowia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeh u mnie też tak jest jak Rubi i Loszcz ostatnio jak lekarz mnie zbadał i powiedział ze czuje główkę i powiedziałam o tym mężowi to chyba nici z tego do końca nawet jakbym miała 41 tyg w ciąży chodzić bo jakoś krępuje nas to żeby dziecku przed nosem machać penisem mojego męża heh
loszcz lubi tę wiadomość
-
loszcz wrote:Anastacia to co ty taka "zamknięta" w sobie?
Wypusc no już tę dziecine.loszcz lubi tę wiadomość
-
anet525 wrote:Dziewczyny to weźcie mężów w obroty niech wam przyspieszą
Loszcz nic cie nie bolalo po tym masażu? Ja myślałam ze z fotela wpadne jak mi pruszyl a krew pojawila sie gdzie za dwie godzinyanet525 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalianka no pięknie Patryk przybrał!! kurcze ciekawe czy gdyby mój od początku był na cycu to by przybrał tak dużo. bo wcześniej była butla, z moim mlekiem bo moim no ale wyliczone co do ml i karmiony co 3 godz, a może potrzebował wiecej. za to teraz jak od 23 jest na cycu to w dwa tyg przybrał 600g, tyle co wcześniej w miesiąc...
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:He he ja jestem chetna zeby go wypuscic ale on nie zaparl i nie chce wyjsc hi hi jutro ktg i badanie moze cos sie ruszylo.dzis duzo chodzilam po schodach sprzatalam lazienki takze nadzieja jest bo przyznam sie ze wolalabym uniknac indukcji porodu
-
loszcz wrote:Bo tu chyba nawet nie potrafią dobrze wymasowac
Poczułam lekki nieprzyjemny ucisk i tyle.
A co do brania męża w obroty to jestem jak nasza Rubi.Świadomość ze główka jest nisko nie pozwala mi jakoś na zbliżenie.Nie chce aby Rocco się z podbitym okiem urodził
-
Justyska89 wrote:Heh myślę że te dzieci które zostały to straszne uparciuchy muszą być. ale nasze czekanie będzie wynagrodzone heh nasze dzieci będą bardzo grzeczne w nocy będą ładnie spaly w dzień się usmiechaly wiec cierpliwości
-
loszcz wrote:Trzymam więc kciuki za jutro.Oby były same dobre wieści i "wielkie otwarcie"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyostatnio stwierdziłam ze nasze maluszki czekają na ciepłą i piękna wiosnę i na codzienne spacery żebyśmy nie musiały męczyć się z tona ubranek i kombinezonow tylko wyjdą jak będzie juz odpowiednia temperatura
masakra dzisiaj chyba 5 tel odebrałam czy wybieram się na porodowke i czy coś zaczyna się dziać tych wszystkich ludzi już pogielo jak urodze to napewno się dowiedzą chyba. raczej nie ukryje tego hehMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarah88 wrote:ale mi chodzi o wode...bo na razie nie mam az tyle mleka wiec moj glodomor jest dokarmiany rano i w nocy
Moja koleżanka tak robi.Za każdym razem w międzyczasie karmienia gotuje świeżą wodę i ta co nie zuzyje wylewa do zlewu.Są też pojemniki na proszek mm.Wystarczy tylko wodę wymieszać z przygotowaną wcześniej porcją proszku i masz mleko w 30 sekund.
Tommee Tippee ma specjalną maszynkę do przygotowania wody.Jest ona bardzo droga i dość głośna ale wiele osób sobie chwali
http://www.tommeetippee.co.uk/product/perfect-prep-machine/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:38