Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:kochana tylko to nie jest moj pediatra bo pania dr w osrodku mam super, to jest pani z poradni patologii noworodka w szpitalu w ktorym rodzilam i jej nie dam rady zmienic, na szczescie wiztyte mam 16 marca a pozniej w 6 mcu zycia i koniec. a teraz juz pojde do niej z innym nastawieniem i niech sprobuje cos skomentowac...
A to inna sprawa. Czyli jestes skazana na nia. Wspolczuje ze jeszcze 2 razy bedziecie musieli ja znosic. -
Ale macie ładne dzieciaczki
Oskar już jaki duży aż się napatrzec nie mogę.
MamaAdasia uśmiałam się ze Szymonek tatę po palcach gryzie.Dobre
Bardzo ładnie ci przybiera na cycu.A Adaś jaki dumny brat
Anet słodkie masz córeczki.
anet525, kaczamila, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie.Mialam pierwsze badanie ginekologiczne huraaaa
Rozwarcie na 2 cm ale główka nisko.Zrobiła mi masaż i kazała rodzić .
Mam wrócić za tydzień jeśli nie urodze na kolejny masaż ewentualnie skieruje mnie na cc (lub wywolanie) bo mam to wielowodzie i nie powinnam ciąży przenosićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:21
Rubi, gosiaczek31, Ewelaa, Krokodylica, anet525, kaczamila, Emca, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
ja też po ktg...u mnie dziki szał...skurcze na poziomie 10%także akcja jak nie wiem co...No nic...kupiliśmy dzisiaj lampe do pokoju Franka więc może to go przekupi
najgorzej że w następną środę mam termin i od tego czasu co 2 dzień ktg...mój mąż nie ogarnie chyba się w pracy...bo najwcześniej na zapis można iść od 10, ale zanim ja się doczekam zapisu to dostępne godziny są już po 11;/ więc rozbijam mu cały dzień w pracy;/
Loszcz..no to może masaż szyjki coś u Ciebie poruszy tak jak u Anetja jestem nie do zdarcia i nic mi to nie dało
Dziewczyny macie kochane dzieciaczki...o ciepłocie ciała też słyszałam, że wskazaniem jest kar a nie rączki czy nóżki...aaa co do odbijania, to gdzieś czytałam że jeśli karmi się mm to wtedy należy odbijać dziecko, bo inaczej się to mleko przyswaja(gorzej) niż z cyca
Krokodylica, loszcz, gosiaczek31, MamaAdasia, Emca lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ja tez wam zazdroszcze tych pieknych slodkich malenstw !!! Dzis mam wizyte u gin na 16 i mam nadzieje ze u mnie tez juz cos postepuje w kierunku porodu
Prosze o kciuki za malutka by wszystko bylo ok !!!
loszcz, gosiaczek31, Rubi, bella82, anet525, kaczamila, MamaAdasia, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
loszcz wrote:Ja już po wizycie.Mialam pierwsze badanie ginekologiczne huraaaa
Rozwarcie na 2 cm ale główka nisko.Zrobiła mi masaż i kazała rodzić .
Mam wrócić za tydzień jeśli nie urodze na kolejny masaż ewentualnie skieruje mnie na cc (lub wywolanie) bo mam to wielowodzie i nie powinnam ciąży przenosić -
Rubi wrote:Dzień dobry,
ja też po ktg...u mnie dziki szał...skurcze na poziomie 10%także akcja jak nie wiem co...No nic...kupiliśmy dzisiaj lampe do pokoju Franka więc może to go przekupi
najgorzej że w następną środę mam termin i od tego czasu co 2 dzień ktg...mój mąż nie ogarnie chyba się w pracy...bo najwcześniej na zapis można iść od 10, ale zanim ja się doczekam zapisu to dostępne godziny są już po 11;/ więc rozbijam mu cały dzień w pracy;/
Loszcz..no to może masaż szyjki coś u Ciebie poruszy tak jak u Anetja jestem nie do zdarcia i nic mi to nie dało
Dziewczyny macie kochane dzieciaczki...o ciepłocie ciała też słyszałam, że wskazaniem jest kar a nie rączki czy nóżki...aaa co do odbijania, to gdzieś czytałam że jeśli karmi się mm to wtedy należy odbijać dziecko, bo inaczej się to mleko przyswaja(gorzej) niż z cyca
Rubi lubi tę wiadomość
-
loszcz wrote:Rubi 10% skurcze.Szalona
Myślę że jak bąka puszczam to mam większe hihiStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:to ja 3 tygodnie temu w szpitalu miałam powyżej 50...a teraz im dalej w las tym skurczów zero
Może weźmie cię z zaskoczenia i urodzisz w godzinkęRubi lubi tę wiadomość
-
najśmieszniej u mnie, że to rozwarcie 4cm już 3 tydzień...szyjka zgładzona główka nisko FRANEK siedzi i nic a nic
i tylko mnie denerwują ciągle te zakłady rodzinne....;/ już o tym pisałam ostatnio:
oooo urodzisz 12.03- Twój dziadek się wtedy urodził...
nie nieee..urodzisz 13 w piątek i chłopak będzie farciarzem...
a ja myślę, że urodzisz w terminie czyli 18...
same mądre głowy...życzę sobie żeby mały urodził się w dniu w którym nikt nie obstawia, żeby wszystkim utrzeć nosa:P a że mój syn to od początku cwaniak to pewnie tak będzie...chociaż coraz ciężej będzie znaleźć jakąś "nieobstawioną" datę...loszcz, gosiaczek31, bella82, Ewelaa, MamaAdasia, Krokodylica lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
dziewczyny, doczekacie się, choć wiem, że takie oczekiwanie jest męczące..
Ja też się pochwalę.. Patryk waży uwaga! 4055g!! Co oznacza, ze w 3t5dni przybrał ponad 1,3 kg, na samym moim mleczku!Żadnego dokarmiania, nic.. czasem myślę, że nie wystarcza mu ono, bo potrafi opróżnić obie piersi, ale skoro tyle waży.. poza tym wszystko dobrze, nie mierzył go, ale za to zmierzył główkę, brzuszek..umówiłam już badania: usg brzuszka, bioder, okulistę.. zatem czeka nas dalszy ciąg wycieczek po lekarzach..no i morfologie mu robiłam i bilurbinę, bo nadal żółtawy na brzuszku i nadal na poziomie 9..
za to z morfologi wyszło, że za mało żelaza.. trzeba wprowadzić małemu pokrzywęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:44
gosiaczek31, loszcz, noa8, anet525, Scarlett2014, MamaAdasia, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to pieknie przybral Twoj synus konwalianka:-) 4 kg szczescia:-)
Ja to ciagle nie moge uwierzyc ze tak czas szybko leci. Pamietam jakby to bylo wczoraj jak urodzilo sie nasze pierwsze forumowe malenstwo. A tu juz wiekszosc tuli dzieciaczki:-)noa8, loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość