Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily, tak karmię tylko cyckiem, mój też czasem przysypia, ale go pobudzam, głaszczę go po uszku/ bródce i jje dalej.
No mój z jednej piersi to nie najada się, nawet jak jje długo.
Justyska, ja mam zwykła wanienkę i gąbkę.
Anastacia, trzymam kciuki -
nick nieaktualnymamaAdasia ja też mam zwykła tylko można było dokupić taka plastikowa wkładkę do środka i mój mąż wziął bo gąbki nie chciałam to wziął ta plastikowa wkładkę mówi do mnie ze to tylko 15 zł wiec jak nie będziemy używali to tez nie majątek ale pytam czy używacie bo zastanawiam się czy to wygodne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny- doczekacie sie;) u mnie nic nie zapowiadało ze to juz- i sie z tym pogodzilam ze pewnie będzie planowe cc. Szyjka 2cm, zero skurczy, zero rozwarcia. I co- nagle odeszły mi wody (choć jak ma byc porod sn to życzę Wam jednak skurczy i rozwarcia) i jesteśmy juz z Pola w domu. albo Scarlett- tez miało jeszcze nic nie byc a tu prosze
zatem. Kochane, herbatka, ostatnia lekka kawka, pyszne ciastko, dobry obiad i wtedy samo przyjdzie. Ja sie w sobotę umawialam na randkę z mężem w niedziele - na obiad w knajpie z okazji dnia kobiet i ze długi nie będzie takiej opcji. A wrócił chłop po 2 dobach do domu a tu żona rodzi. I z obiadu nici;)
Mama Adasia- kiedy trzeba iść na taka wizyte patronazowa? Mi nic w szpitalu nie powiedzieli i juz sama nie wiem. Położna tez nie dzwoniła ;( nie kumam tego systemu ;( myslalam ze z dzieckiem to dopiero na szczepienia trzeba sie idzie...MamaAdasia, noa8 lubią tę wiadomość
-
Oli, mąż zarejestrował dziecko w przychodni i oni wyznaczają wizytę, a położna powinna też przyjechać do Ciebie jeśli dziecko jest zgłoszone w przychodni.
u mnie położna jest na zwolnieniu więc jej nie było. -
ja tez mam tą wkładkę do wanieniki, ale ona przydaje się nieco później, bo takie maleństwo z niej zjeżdża.. ja przy tymku użyłam dopiero jak miał jakieś 2 m--ce
na wizycie pierwszy raz bylam teraz, a I wizyę patronażową odbyła pielęgniarka, gdy mały miał tydzień.. była już 3 razy, zostawiła nr. tel i inf., że jakby się coś działo- dzwonicMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:Krokodylica to jeszcze raz
myślę że to nic nie przyspieszy hehe nasze dzieciaki robią nam psikusa i karzą na siebie czekać do dnia ostatniego albo jeszcze dalej hehe
myślę że te co miały się wcześniej urodzić juz się urodziły zostały tylko te które mają rodzic się w terminie albo po terminieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 15:32
-
Justyska89 wrote:myślę że to nic nie przyspieszy hehe nasze dzieciaki robią nam psikusa i karzą na siebie czekać do dnia ostatniego albo jeszcze dalej hehe
myślę że te co miały się wcześniej urodzić juz się udrodziły zostały tylko te które mają rodzic się w terminie albo po terminie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie zdziwię się jak będę miała tak jak moja mama. miała mieć cc ale czekali na jakis znak rozpoczynający akcje porodów a i nic ani skurczy ani rozdarcia nic kompletnie nawet zielone wody odeszły a rozwarcia zero i cc robili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 15:45