Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny
problem w tym ze w szpitalu powiedzieli ze położna będzie dzwonić, w przychodni powiedzieli ze nie trzeba zgłaszać bo szpital im powie, położna to samo mówiła ale ja juz zdurnialam bo nikt nie dzwoni. Poza tym na pewno wiedza ze Pola juz jest w koncu to tez Poli cioci - od mamy z pracy. Dzis zadzwoniłam sie nawet spytać - czy na pewno dobrze zrozumiałam. Wy piszecie o wizycie u pediatry a my tu nawet jeszcze położnej nie widzieliśmy
no nic- jakoś ogarniamy- najwyżej maz umówi wizyte jak jutro będzie w mieście. Kurczę- bo sie boje ze mi wyznacza jak będzie akurat w pracy a ja sama jeszcze nie poprowadzę auta 15km o noszenie fotelika nie wspominając. No nic- jeszcze raz dziekuje za rady
i nie panikuje juz
Czekamy z Pola na wiecej zdjeć przyszywanych kuzynek i kuzynównieustajaco trzymamy kciuki a Pola piąstki za szybkie i sprawne porody!
madziutek- wyrazy współczucia- ja miałam spadek formy po 2 dniach a co tu mowić po tygodniu . No ale najważniejsze ze juz w domku! -
Madziutek wkońcu się odezwałaś , bo codziennie o Tobie myślałam..
cudny synek
kryzys z karmieniem zażegnany i dobrze!
echh z tą oksytocyną to niestety tak bywa ;/ akcja się może wstrzymać i to jest najgorsze ;/
Anastacia nisko masz brzuszek i kiedyś już mówiłam a teraz powtórze , że mam bardzo podobny do Twojego
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:Madziutek wkońcu się odezwałaś , bo codziennie o Tobie myślałam..
cudny synek
kryzys z karmieniem zażegnany i dobrze!
echh z tą oksytocyną to niestety tak bywa ;/ akcja się może wstrzymać i to jest najgorsze ;/
Anastacia nisko masz brzuszek i kiedyś już mówiłam a teraz powtórze , że mam bardzo podobny do Twojego -
Rubi- moze jakiś typowo męski gadżet- scyzoryk fajny, jakiś sprzęt typu czołówka, jak dojeżdża do pracy długo to moze kubek termiczny- na pewno da rade zamówić z napisem jaki sie chce , skok ze spadochronem
- to juz zależy od budżetu
i chęci męża. Cos z ubrania ? Pasek ? Moze mówił ze cos chciałby mieć ? Co tam jeszcze- moze zamów sesje noworodkowa jako prezent dla Was obojga ?
Wszystko w sumie zależy od tego ile chcesz przeznaczy i ile masz czasu;) ja tam nie jestem fanem drogich prezentów - choć czasem moge sobie pozwolić na cos extra. Ale mysle ze wlasnie najważniejsze jest to zeby trafić w gust obdarowywanego. I jesli miałabym jakiś super pomysł to rozwazalabym nawet małe szaleństwo cenowe. Na szczęscie w tym roku maz sobie zażyczył helikopter sterowany z Lidlaha! Dorosły
Rubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rubi a coś w tym stylu?
https://www.goldenmoments.pl/prezent/urodziny/pomysly-na-urodziny.html
Mój jeździł już ferrari,miał lekcje latania samolotem,strzelanie,klady itd
Kupiłam mu skok ale nie skorzystał bo się bał
Był także bardzo zadowolony z masażu relaksacyjnego (kupiłam nam w pakiecie dla par na walentynki w tamtym roku i był zachwycony)
Kalendarz piłkarski z jego imieniem i nazwiskiem też mu się podobał coś w tym styl uhttp://okipaki.com/personalizacja/ a jeszcze kubek z jego imieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:36
Rubi lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:A widzisz wszysy mówią ze mam wysoko...ale moim zdaniem jest niżej bo niewygodnie mi jak siedzę czuje jakbym brzuch na kolanach miala
To mi tak samo ciotka ostatnio powiedziała , że mam wysoko , a ja czuje sama po sobie, że jest niżej noi mieszcze rękę pod biustem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:22
dzięki dziewczyny...myślę i myślę aż mi głowa kipi:P w razie czego powiem, że prezentem jest syn
ale to jest plan B
gosiaczek31, loszcz, Emartea lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ja po wizycie. Mala wazy ok 3400g. Wszystko pozamykane. Ale jest jedna rzecz ktora mnie niepokoi jak powoedzialam ze mala czuje inaczej niz kiedys to chciala od razu dac mi skierowanie do szpitala, ale w koncu dala tylko na KTG i jutro mam zrobic w szpitalu. Mam wewnetrzny niepokoj i szczerze???chcialabym juz urodzic!!!! Wole ja miec juz przy sobie niz mam czegos bie zauwazyc niepokojacego!!! I wcale nie chodzi o to ze jestem niecierpliwa, boje sie o moje dziecko i tyle w temacie
kasss lubi tę wiadomość
-
Rubi a moze Kubek z waszym zdjęciem? http://www.vistaprint.pl/kategorie/prezenty-ze-zdjeciem.aspx?txi=15089&xnid=TopNav_Photo+Gifts_All+Products&xnav=TopNav
Piszę z tabletka i chyba mi się linki źle kopiujaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:50
-
Kaczamila odeslali mnie do wojewodzkiego...
i opieka byla extra pomijajac jeden incydent. W drugiej dobie w nocy maly okropnie plakaal bo byl glodny a nie mogl zlapac brodawki a ja mialam piersi jak balony i poszlam do poloznej zeby mi dala troche mleka albo laktator ze dziecko mi placze bo glodne. Ona mowi ze laktatora nie ma i sztucznego mleka mi nie da bo mam pokarm.
Ja sie rozplakalam z bezsilnosci a ona poszla spac... zostawilam otwarte drzwi zeby slyszala jak Nikos placze okropnie i przyszla po 15 min rzucila mi laktator na lozko i mowi ze mi da bo tak brzydko na nia patrze z nienawiscia.
Wredne babsko. Zlozylismy skarge na nia . Ale ogolnie jestem bardzo zadowolona..
Jak wrocilam do domu to tylko 1.5 kg na plus i brzuch plaskiwygladam jak przed ciaza w sumie
loszcz, Krokodylica, SunSun lubią tę wiadomość
-
Ewelaa nie martw się.Wydaje mi sie ze to normalne ze ruchy się zmieniają.Pierwsze ruchy odczuwalne jak motylki,potem takie pływanie,pierwsze delikatne kopniaki aby potem kopać już silnie,potem falowanie i wypychanie które jest coraz słabsze bo miejsca ubywa.Mam nadzieję że po jutrzejszym KTG odzyskasz spokój bo na pewno wszystko jest dobrze kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:45
-
Ja też po KTG i usg. Zapis ok, tym razem żadnych skurczów nie zanotowano. Młody waży 3200, wszystko ok, szyjka miękka, ale zamknięta, jak tydzień po terminie nic się nie zadzieje to wtedy na oddział. No więc cierpliwie czekamy
Gratuluję udanych wizyt i życzę nam jak najmniej stresu na tej ostatniej prostej!
loszcz, MamaAdasia, gosiaczek31, noa8, Krokodylica, kaczamila, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:Kaczamila odeslali mnie do wojewodzkiego...
i opieka byla extra pomijajac jeden incydent. W drugiej dobie w nocy maly okropnie plakaal bo byl glodny a nie mogl zlapac brodawki a ja mialam piersi jak balony i poszlam do poloznej zeby mi dala troche mleka albo laktator ze dziecko mi placze bo glodne. Ona mowi ze laktatora nie ma i sztucznego mleka mi nie da bo mam pokarm.
Ja sie rozplakalam z bezsilnosci a ona poszla spac... zostawilam otwarte drzwi zeby slyszala jak Nikos placze okropnie i przyszla po 15 min rzucila mi laktator na lozko i mowi ze mi da bo tak brzydko na nia patrze z nienawiscia.
Wredne babsko. Zlozylismy skarge na nia . Ale ogolnie jestem bardzo zadowolona..
Jak wrocilam do domu to tylko 1.5 kg na plus i brzuch plaskiwygladam jak przed ciaza w sumie
-
Emca wrote:Ja też po KTG i usg. Zapis ok, tym razem żadnych skurczów nie zanotowano. Młody waży 3200, wszystko ok, szyjka miękka, ale zamknięta, jak tydzień po terminie nic się nie zadzieje to wtedy na oddział. No więc cierpliwie czekamy
Gratuluję udanych wizyt i życzę nam jak najmniej stresu na tej ostatniej prostej!Emca lubi tę wiadomość
-
Ewelaa wrote:Ja po wizycie. Mala wazy ok 3400g. Wszystko pozamykane. Ale jest jedna rzecz ktora mnie niepokoi jak powoedzialam ze mala czuje inaczej niz kiedys to chciala od razu dac mi skierowanie do szpitala, ale w koncu dala tylko na KTG i jutro mam zrobic w szpitalu. Mam wewnetrzny niepokoj i szczerze???chcialabym juz urodzic!!!! Wole ja miec juz przy sobie niz mam czegos bie zauwazyc niepokojacego!!! I wcale nie chodzi o to ze jestem niecierpliwa, boje sie o moje dziecko i tyle w temacie
Ewela moj tez diametralnie z dnia na dzien inaczej sie rusza , nie dosc ze rzadziej to jeszcze delikatniej.. I tez rozmyslam caly czas , ale chyba te ruchy pod koniec maja słabnąć. Ale własnie zastanawia mnie to , bo lekarz kazał dużo uwagi zwracać na ruchy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:16
nick nieaktualny
-
Emily nie koniecznie musisz podgrzewać w tem pokojowej moze stac do 8 godz ja podgrzewaj bo mam czasem więcej i trzymam w lodowce MamaAdasia fajne chłopaki Anet u ciebie śliczne córeczki Madziutek fajnie ze się odezwalas Nikos śliczny i duży;-) kurcze Julka od wczoraj zaczęła mi ulewac i nawet godz po karmieniu cały czas przy niej siedzę bo boje się ze się zaksztusi wasze dzieci też tak ulewaja?
madziutek 23 lubi tę wiadomość
[/url]