Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez czytam mniej ruchów bliżej porodu.
Madziutek śliczny synek super ze się odezwalas
Dziewczyny co do pępka w ciagu dnia ile razy przemywałyscie pępek? Czy tylko po kąpieli czy w ciagu dnia tez?madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Kass mojej się zdarza szczególnie gdy karmi sie piersią dzieci ulewaja bo rzadko zdarza sie by po mleku matki im sie odbilo. Ważne jest by to nie zdarzało sie tpo ciągle wtedy musisz poinformowac położną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:00
-
Oto my
Spuchnięta jestem jak balonWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:16
Krokodylica, gosiaczek31, noa8, Emartea, madziutek 23, bella82, Ewelaa, Emca, kaczamila, Anastacia33, jasmin, SunSun, Scarlett2014, Pocahontas, Niunia86, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Anet ale jej się właśnie odbija a ulewa od wczoraj nie wyobrażam sobie mieć dziecka w innym pokoju ja mam łóżeczko niecały metr od łóżka a i tak wstaje ci chwile i zaglądam Anastacia Loszcz super brzusio i śliczny piesek
loszcz lubi tę wiadomość
[/url]
-
Anet ja przemywam pępek przy każdej zmianie pieluszki. Mimo, że odpadł już dawno, robię to nadal. Zauważyłam, że Emilce się ulewa tylko i wyłącznie jak ją za szybko po jedzeniu położę na płasko. Nawet jak się odbije. Dlatego pierwszego dnia po wyjściu ze szpitala kupiłam klin i kładę ją tylko na tym. Na klinie nie ulewa wcale.
Loszcz ładny brzuś. Róbcie dziewczyny zdjęcia brzuszków bo naprawdę szybko się zapomina jak to było. Ja już prawie nie pamiętam swojego.loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Loszcz super brzucholek:) piesio tez fajny:)
Mam pytanie mamy które karmią piersią czyvwy stosujecie specjalną dietę? Czy staracie sie jeść wszystko z umierem gotowe lub na parze unikając produktów ostrych pieczonych cytrusów itd?loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLoszcz Anastacia ładne brzuszki
a ja właśnie zjadłam mega kebaba mmm jeszcze mnie ciągnie do KFC w tym tyg zobaczymy czy mężu mnie zabierze
ja jakoś od 2 dni dziwnie brzuch czuje tak jak anastacia opisuje jakbym miała go na kolanach siedząc a siedzieć ze złożonymi nogami nie ma szans ja jak rasowy chłop hehe w rozkroku
madziutek właśnie ostatnio tobie wspomniałam bo dawno się nie odzywalas. dobrze ze juz jesteśloszcz lubi tę wiadomość
-
No kochane. Muszę się pochwalić.
Dziś odwiedziła mnie pierwszy raz położna. Malutka ma bardzo delikatnie zażółconą skórę, czyli przechodzi żółtaczka. Nawet nie zauważyłam że była. Pępuszek i kikucik w stanie bdb, bez użycia octaniseptu. Mogę za kilka dni spokojnie z córcią wychodzić i co najważniejsze, w 5 dni przytyła 200gram na mleku moim i mm. Proporcja 75% do 25%(mm). Mimo wszystko staramy się mm odstawiać. Bioderka oraz ruchy nóżek też sprawdziła i wygląda że wszystko jest ok. Mimo wszystko usg zrobić powinnam dla 100% pewności.
Odetchnęłam z ulgą.loszcz, anet525, Tygrysek, bella82, Niunia86, Emca, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziutek ale pipa.... bo nie chcę napisać brzydziej... jak tak można...
A odesłać odesłali Cię bo nie mieli miejsca??
Loszcz super brzuszek, właśnie ja żałuje że nie mam więcej zdjęć z brzuszkiem...
Co do jedzenia Anet to ja mam dietę. na początku przy wypisie miałam wpisane w zaleceniach dieta lekkostrawna, teraz pomału zaczynam wprowadzać nowe produkty, wczoraj napiłam się soczku Kubuś bo tak bardzo mi sie chciało i wypiłam mniejszą połowę małej buteleczki ale widzę że z Oskarkiem i jego brzuszkiem jest ok.loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyloszcz spuchniecie to chyba oznaka każdej z nas na koniec. przez to ze jestem spuchnieta wiele ludzi mi mówi ze teraz bardziej do mojej siostry podobna jestem bo mam pelniejsza twarz.
a ja dzisiaj w nocy robiłam na opuchniete nogi kuracje ale mało dało nałożyła sobie tyle poduch pod nogi ze mój mąż jak przyszedł po nocce był w szoku jak ja spalam
dzisiaj dostałam listę na SR co można jeść podczas karmienia piersią a czego nie można.
a powiem wam ze dla uspokojenia mojego parcia na poród poznałam dziewczynę która ma termin na 26 marca i razem mamy nadzieję na spotkanie się na porodowce wiec obie czekamy na swój czasloszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny