Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek dzięki też za ten opis, bo pojęcia nie miałam jak to wszystko działa. Ciągle jestem pod wrażeniem, że tak dlugo mozna Rubi z rozwarciem na 4 cm chodzić
Ty masz termin na środę z tego co pamiętam, dzień przede mną.
Ciekawe ile się nas rozpakuje w tym tygodniu...Rubi lubi tę wiadomość
-
Spędziłam 5 godzin w szpitalu.Naciagnelam sobie ścięgno przy szpagacie ale prócz środków przeciwbólowych nie ma na to lekarstwa.Samo przejedzie.Nie mam pojęcia ja k mam rodzić jak nawet nie umiem tej nogi unieść z podłogi...
KTG mi zrobili.Skurcze 20-50% choć nieregularne.Ciśnienie 140/85 czyli wysokie ale jeszcze się do cc nie nadaję bo musi być wyższe.Tętno małego 140w porywach do 160 ale musi być powyżej 160 aby coś robili.Dlatego mnie obserwowali tyle czasu i wypuścili do domu bo mały ruchliwych,krwawienia nie ma więc niby ok.Rozwarcia nikt nie sprawdził nawet jak poprosiłam.Głowa mnie strasznie boli.idę spać.DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 02:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
witam sie po dłuższej przerwie
od soboty jesteśmy w domu.Malutka raczej z tych spokojnych
je spi je.Ja sie czuje nadzwyczaj dobrze! Tak bałam sie cc a tu nie było czego :-)Czasem dopada mnie zmeczenie straszne ale to chyba polog. W domku pomaga mi mąż a najlepszą wiadomością jest to ze moi teście już wyjeżdżaja w góry i będziemy mieć mieszkanko znowu tylko dla siebie ! Jupiii:)
Oczywiście gratuluję nowych dzieciaczkow na świecie i trzymam kciuki za rodzące:-)
Madzik ja tylko tak wyparzam butelki ,nawet mi nie przyszło do glowy ze są jakiej specajalne metodygosiaczek31, bella82, Ewelaa, kaczamila, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Ktos kiedys pytała o torbe babyone. ja mam i jest super polecam.
Anet tak mi przykro. Niech malutka rosnie silna zdrowa i szybko upora sie z ta wstretna choroba. az lzy plyna do oczu jak to czytam. bedzie dobrze!!
Moja malutka laskawie spala dzis od 20:30 do 1:00:) potem od 2 do 4:30:) dala mi troche pospac. wlasnie jak Wasze maluchy budza sie na karmienie w nocy to zasypiaja od razu po nakramieniu czy maja tez oczy jak 5zł i nie chca spac??
kapiecie swoje maluchy codziennie? w czym ukladacie je do spania?? w sensie w co ubrane? nie wiem czy na noc nie ubieram malutkiej za cieplo.
ktos polecał Maltan na sutki. maz zakupil robie oklady moze pomoze. jak nie to chyba sie poddam i bede odciagac tylko do butelki bo ja nie wyrobie z bolu:( chociaz karmienie to taka cudowna bliskosc i bedzie mi tego brakowac ale bol mnie przerasta. mala chyba za plytko lapie ale nawet jak ja poprawie to wypluwa i chwyta po swojemu.
Wasze maluszki biora smoczka?? moja nie berdzo chce. nakupowalam smoczkow i tylko jeden firmy mam jej w miare pasuje ale tez bez szalu. -
Anet trzymajce się bedzie dobrze musi być
czekaja moja jak nie zasnie po karmieniu to nie spi do nastepnego najczesciej w nocy tak robi albo zasnie po 2.5 godz a po 3,4 sie budzi na jedzenie tez nie lubi smoczkow caly czas jej wypada czasami sama sobie raczka podczymuje SunSun super ze w domu jestescie Laura ślicznotka czuprynke ma po mamusi;) Gosiaczek ale masz upartą córeczke oby sie coś ruszyło u ciebie
Moja wczoraj w nocy nie spala testowala te dzwieki suszarki odkurzacza itp ale nic na nia nie działą. Mamuski po cc czy stosujecie jakies pasy na brzuch i czy w ogole mozna? mam jeszcze pytanie jak pielegnujecie okolice pochwy u maluchow mowia ze nie powinno sie tam nic ruszac ale u mojej cos zółtego tam jest i nie wiem co z tym zrobicSunSun lubi tę wiadomość
[/url]
-
cześć
Anet, bardzo Ci współczuje, ale pomogą małej, musisz być dzielna
Gosiaczek, junior postanowił dac mamie pospać
tez zamówiam torbe BabyOno, czekam na dostawe, widziałam ja na zywo i ładna, pojemna
u mnie szpital.. mąż chory z goraczką, starszak z kaszlem.. jestem podłamana.. -
nick nieaktualnyKass ja coreczce ja widzialam ze cos sie zbiera tam to pytalam polozna co robic i kazala delikatnie rozchylic wargi sromowe i platkiem kosmetycznym z czysta woda delikatnie przetrzec od gory do dolu w kierunku odbytu. I obeszlo sie bez zadnych zapalen i problemow. No i nie uzywaj zadnych pudrow w tamta okolice.
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kass ja tez robiłam tak jak dziewczyny piszą. Moja smoczka ssie a tu w szpitalu jest on mi bardzo pomocny bo się uspakaja przy nim.
Co do kąpieli ja mialam zalecenie kąpać codziennie. Wiec tak robiłam. Ubieram ją w body z krótkim rękawem i na to pajacyk lub kaftanik i śpiochy.ale ona jest chora wiec nawet taki ubiór byl dla niej nie za cieply.
Co do zdrowia mojej kruszyny stan sie nie poprawił noc. Zwiększają jej dawkę leki pytalam czy wyjdzie z tego a lekarka do mnie ze robią co mogą. Siedzę nad nią i ryczę bo nie mam jak jej pomoc. Modle sie by jej stan sie poprawił. Błagam trzymajcie kciuki za nas