Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastacia moj UWIELBIA sie kapac...
jak go rozbieram to jest wrzask bo nie lubi ale jak wkladam go do wody to oczka wielkie i usmiech na buzi caly czas
ale zawsze pilnuje zeby przed wlozeniem do wanienki byl spokojny zeby mu sie dobrze kojarzylo.. i ja kapie go miedzy 18/19...
A z tymi kupkami to moj tez robi po kazdym jedzonku alee pediatra mi dzis mowila ze to dobrze...
Niunia Twoja Lenka ma dwa miesiace a wyglada na straszna kruszynke ;* ile teraz wazy? Nikos to chyba jest raz wiekszy od niej62 juz ma male
A tez mam pytanko... czy wy czyms wykladalyscie gondole wozka? Jakis kocyk albo cos? Czy tak calkiem na plasko kladlyscie? Bo mi sie wydaje ze nie bedzie mu tam wygodnie bo jest troszke za twardo i bardzo na plask...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 16:39
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Madziutek Lenka waży "już" 3500g i ma jakieś 56cm
Jej wiek skorygowany to 10 dni więc tak,jakby dopiero się urodziła
Anastacia dziękuję
Niestety chyba będziemy musiały się przestawić tylko ma mm bo od kilku dni mój pokarm strasznie ulewa. Albo połowe albo wszystko. Więc kupiłam Enfamil AR specjalnie zagęszczony,zeby się nie cofał no i jest lepiej. I spokojniej śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 16:43
-
Jeju...w końcu mogę cos napisać...
PierwsZa nic w domu za nami...nie wiem czemu młynie chciał spać sam więc spał z nami..a dziwne bo w szpitalu spał w swoim kojcu..zobaczymy jak będzie dziś...
Ogólnie narazie mam złote dziecko przewijanie-jedzenie-kupa-spanie itd..
Jest tylko niecierpliwy bo muszę go wybudzac do amciu a wtedy najpierw muszę go przewinac a on już teraz zaraz musi zjeść bo jest awantura:P jest śmiesZny piękny i kochany...i nie moge nadal uwierzyć że mam dZiecko!
Loszcz niesamowite gabaryty "maaluszka" wielkie gratulacje..
A powiedzcie czy jesli przy kp mały miałby kolke to mogę mu podać herbatki z koperkiem jesli normalnie nie daje mu nic do picia?gosiaczek31, Niunia86, kaczamila lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ja tez wkladam kocyk i pod glowe plaska poduszke, tez ze wzgledu na ulewanie.
Kupe Nina ma w kazdej pieluszce. Je naokraglo no kupy tez robi naokraglo.
Kapiele sa rozne, raz mala jest spokojna, raz krzyczy wnieboglosy. Jeszcze nie odpadl nam pepek, wiec kapiele tez srednio przyjemne
No i katar wciaz nas meczyDzis pediatra byla i osluchala mala, wszystko ok, musimy przeczekac katar
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Ale mi dzis mój synus dal popalic...eh w ogóle w dzien spac nie chcial.teraz mam chwile zeby powiesic pranie bo zasnął. Czy wasze maluszku lubia sie kąpać? O ktorej godzinie kapiecie szkraby? Moj drze sie okrutnie przy kąpieli
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:ale jestem zła szok normalnie dzisiaj chyba 7 tel było czy rodze masakra czy oni myślą że jak urodze to się nie dowiedzą chyba nie ukryje dziecka przed światem. chyba przestanę odbierać tel
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ale sie wkurwilam,caly dzien siedze z Aleksem i na wszystko pomaga cyc.no i czekalam na chwile spokoju az maz przyjdzie i zajmie sie malym a ja zajme sie soba i maseczke naloze,glowe umyje i pr,y okazji stwierdzilam ze wezme prysznic i sie ogole...no i zdazylam sie tylko umyc i ogolic bo maz przyszedl z malym do lazienki ze mam wychodzic szybko bo on chce jesc( zawsze jak jest ryk to wszyscy mowia ze glodny) a ja wyszlam i sie wydarlam ze tez musze miec czas dla siebie i robic to co przedtem czyli dbac o siebie a nie bede jak te baby zaniedbane na ulicy po porodzie,jeszcze mi zarzucil ze jestem ksiezniczka nosz kurwa mac...bo chce sie umyc?! najlepiej jak dziecko placze to zatkac je w tym przypadku cyckiem...a on zawsze chce cyca,nawey jak wypije mm,znam go na tyle i wiem ze wymusza zeby byc przy mnie blisko,a nie zawsze jest glodny bo jadl 1,5h temu i to wisial ponad godzine,wiec w ciagu calego dnia mam
chyba prawo na chwile odpoczynku i porobic cos SAMEJ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:21
-
U nas kupy były przy karzdej zmianie pieluszki gdzieś do 2/3 tyg teraz jest 1 na dzień lub dwa dni przy kapaniu jest to samo wrzask nawet jak godz przed jedzeniem budzimy i przy zmianie pampersa jest to samo bo mleko musi być juz wczoraj miałam mleko w lodówce i jak tylko usłyszałam ze się budzi to biegiem do kuchni bo dużej się grzeje maz się śmiał ze pierwsze po przebudzeniu mówiłam o matko mleko w lodowce a Julka się budzi tak mnie ten dziec stresuje
Niunia lekka ma piękne oczy i jak główkę juz podnosi
Sarach musisz mieć chwile dla siebie ja też się kapie jak maz wróci jak uważa de głodny niech poda mm nie ma co przesadzac
MartaM u nas też katar juz drugi tydz odciagam po 3 razy dziennie mascia majerankowa smaruje plus woda morska i sol fizjilogiczna a katar dalej jest dzis byłyśmy na pierwszym spacerku bo przez ten katar trzymałam ja w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:47
Niunia86 lubi tę wiadomość
[/url]
-
No tak to juz jest z tymi dziecmi...
moj dzis znowu to istny aniolek ... malo spal ale jak byl obudzony to praktycznie wogole dzis nie plakal tylko lezal i patrzal i "opowiadal" sobie ze mna... ♡♥♡
Moj mezu sie smial bo jak z nim opowiadam to rozne glupoty gadam i najbardziej mu sie podoba jak mowie do niego: "moj ssaczku kochany" albo "no chodz do mamy ssaku moj malutki" a jak sobie poje i zasnie przy cycu to jak go przekladam do odbicia to jest calkowity bezwlad i mowie "moj bezwladku koochany"
I strasznie mu sie to spodobalo
A Nikos to jest taki kochany i robi takie zabojcze miny ze go w koncu wykoncze tym calowaniem...
Rozumiem Sarah co masz na mysli... moj na szczescie ma dwa razy w ciagu dnia drzemke ze spi bardzo mocno i okk 2 godz wiec w tym czasie ogarniam siebie i dom caly zdaze pozamiatac powycierac, pomyc gary i zrobic cos na szybko do jedzeni... ale ogolnie rzecz biorac jak maly nie spi to nie odchodze od niego wogole bo moglabym sie nim zajmowac 24h/dobe taki jest uroczy :*ckaczamila lubi tę wiadomość