Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestemmmmi utrzymałam nawet głowę w pionie..młody się spisał..pokazał jaki to jest słodki i grzeczny..
jak kiedyś będzie tak ze Franek będzie płakał a ja nie będę już wiedziała czemu płacze to wysiądziemy w auto i będziemy jeździć bez celu bo młody w aucie czuje się jak ryba w wodzie..za każdym razem nam to udowadnia..to dobrze rokuje na wakacje..
Co do straszenia to ja raz powiedzialam mojemu synowi(ton miałam żartobliwy) że jak nie przestanie płakać to sąsiedzi zadzwonią do opieki społecznej i nam go zabiorą..ale nie rozbawilam go jakośScarlett2014, gosiaczek31, madziutek 23 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteśmy zepsute do szpiku kości
ja w pracy byłam już 2 tygodnie temu. Co prawda bardziej towarzysko i tylko na jakieś 1,5h ale w jednej sprawie przy okazji pomogłam
jak tak dalej pójdzie będą o nas mówić w sprawie dla reportera albo coś w tym stylu
My właśnie wróciliśmy od znajomych gdzie Jan uciął sobie słodką drzemkę z nieco starszą koleżanką. Dzieciaki idealnie się zagrały...w tym samym czasie jadły, spały i robiły kupęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:53
Emartea, gosiaczek31, loszcz, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, dajcie mi linka do aukcji z allegro naszej forumowiczki, nie pamiętam kto wystawia ubranka, ale kojarzę, że fajne były:)chciałam kilka sztuk półśpiochów 62 i może jeszcze coś w tym rozmiarze, jutro muszę zrobić porządek z ubrankami, bo bałagan mi się wkradł...
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też obiecałam w pracy że niedługo przyjdę z Juniorem
mam o tyle fajnie że mam do firmy z mieszkania jakieś 3-5 km więc mniej niż czasami robimy w trakcie spaceru
czekam tylko aż skończy się sezon grypowy i zrobimy sobie z synem taki spacer z atrakcjami
Ja niestety też mam bajzel w szafie z ubraniami Juniora - efekt szukania czegoś na szybko jak Jan się obsika albo coś w tym stylu.
Myślę że link do Allegro Sylwi odnajde ale jak włącze laptopa - spróbuję jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 20:03
-
cześć dziewczyny. jestem kwietniówką 2015. właśnie jutro wychodzę ze szpitala i okazało się że moje forum kwietniowe od 2 dni ma jakiś error i nie wiem co z nim dalej będzie. nie mam kontaktu do dziewczyn, ale wiem że któraś z nich was podczytuje, jako starsze doświadczone koleżanki
także chciałam ogłosić apel:
Dziewczyny! jeśli któraś z was to przeczyta to proszę dajcie mi znać, jakie podjęłyście kroki co do żywota naszej wspólnej drogi511 310 022 to kontakt do mnie. Jak nic z tego nie wyjdzie to będę musiała was marcówki zamęczyć
pozdrawiamloszcz, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój syn dorasta! Po kąpieli nakarmiłam go, przebrałam, położyłam do łóżeczka i włączyłam karuzele (nie wiem czy to możliwe ale mam wrażenie że Jan zaczął dostrzegać zabawki i czasami jakaś kopnie nogą albo ręką) . Poszłam wyrzucić pieluche i myślałam że za chwilę będzie płacz. Ponieważ z sypialni nie dobiegał żaden dźwięk zajęłam się czymś w kuchni, wróciłam do pokoju a mój syn śpi!!
Może dla Was to norma ale dla nas to krok milowy!
gosiaczek31, MamaAdasia, Pocahontas, Emartea, Krokodylica, limcia, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny to Wy straszycie paskudami i mopsem a ja mówie mojemu ze jak nie skończy płakać to przyjdzie babka (teściowa)
loszcz, gosiaczek31, kasss, Justyska89, Emartea, SunSun, czekaja, Scarlett2014, ines31, Niunia86, ewka1990, anet525, Krokodylica, limcia, Dorka.1979, madziutek 23, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do teściowej to moja dzisiaj wymyśliła była od urodzenia małej raz jak przyjechaliśmy ze szpitala ale zła byłam ale mniejsza o to jakoś przeżyłam to ze siedzieć nie mogłam a oni zwalalili nam się na głowę. Ona teraz wymyśliła ze z 2 tyg dzieckiem mamy do niej przyjechać bo ona mała chce zobaczyć. Super mam małą ciągnąC do babci bo babci się nie chce ruszyć. Moja mama zakochała się w małej ze nic jej nie przeszkadzało przyjeżdżać codziennie do małej i to ciągle z prezentami a ta raz była i ma problem ruszyć się z domu
-
Kaczamila a tesciowa oferowała już swojego cycka w razie gdybys nie dawała rady?
Ja jestem wykończona młody dał mi w kość...dopiero usnal..jadł godzinę moje mleko po czym nie chciał zasnąć i za kwadrans płakał i ssał paluszki..musiałam podać 90 ml mm...ehh..dobrej nocy o długich snówKrokodylica lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyKaczamila a tak wogóle to może to głupie ale jakoś Lubie czytać o twojej teściowej. Oczywiście współczuję ci przebojów z nią ale nieraz można się pośmiać
Rubi widzę ze od jej cyca masz trwały uszczerbek heh (oczywiście zart)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 22:37
-
Scarlett mozliwe! Ja wczoraj wlozylam Nine do lezaczka bo musialam wyprasowac kilka rzeczy na wyjscie. Zawsze po 3 min byl placz, a wczoraj pelne zaonteresowanie, nawet cos tam probowala gadulic z wiszacymi zabawkami
Scarlett2014, Niunia86 lubią tę wiadomość