Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama nie mówi po angielsku więc jest przerażona i bardzo cierpi.przyleciała zobaczyć Rocco nakilka dni a teraz zostanie na pół roku .
Mamy w domu schody więc mam nie lada zadanie doczolgac się na piętro.
O noszeniu dziecka nie ma mowy.Nawet herbaty sama sobie nie mogę zrobić bo nie mam wolnych rąk jak chodzę o kulach.Wszystko mnie boli.
Nie wiem jak dam radę bo gips mi mają ściągnąć za 2 miesiące.A. to tylko jeśli się będzie ładnie zrastalo bo mam zlamane kości srodstopia i możliwe ze bez operacji się nie zrosnie.
Wiecie co jest najgorsze?
To ja byłam kierowcą i spowodowalam ten wypadek.Patrząc co zostało z samochodu to mamy dużo szczęścia ze tylko tak to się skończyło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 14:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWspółczuję loszcz trzymajcie się
Ja mam pytanie nawet dwa
Pierwsze bo np czekaja na Facebooku napisałaś ze twoje dziecko odkrylo rączki i pytanie do was czy wasze dzieci nie pchają i nie pchaly raczek do buzi bi moja cały czas zwłaszcza jak jest głodna to wtedy z łokciami by powkladala do buzi
A drugie pytanie o brzuch bo schudłam 12 kg jeszcze dobrze by było jakbym schudła jeszcze z 7 ale chodzi o brzuch bo mam taki miękki taki jakby był pusty w środku jakbyM miała nadmiar skóry czy to wróci do normy czy będę musiała zacząć coś z tym robić ?? jjak było z waszymi brzuchami? ? -
moj tez pcha raczki cale do buzi jak chce cos ssac,nie koniecznie jest glodny,
a co do brzucha to zrobi sie lekko twardszy ale raczej sam nie wroci do normy...ja mam jeszcze 5kg do zrzucenia ale nie bardzo mi to idzie i mam faldy na ktore nie umiem patrzec i jak tylko maly bedzie mogl sie troche zajac soba i zabawic to wtedy biore sie znowu za cwiczenia -
Loszcz współczuję. Dobrze, że malutki nie ucierpiał.
Emilka też odkryła rączki. Kiedyś jak była głodna to pchała je do buźki, a teraz je sobie liże, ssa i się nimi bawi. Do tego odkryła też język i zaczyna nim badać wszystko co znajdzie się w jego zasięgu. No i dzisiaj zaczęła się głośno śmiać. Udało mi się dziś swoim gadaniem tak ją rozbawić, że aż piszczała. Niebywałe jak takie maleństwa szybko nabywają nowe umiejętności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:13
Pocahontas, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Pocahontas moj maluch spi od 21 do 0.30 a potem zazwyczaj budzi sie co godzine!! I tak juz jest od dluzszegoo czasu... teraz jest chory wiec spi troche wiecej ale wiem ze to chwilowe...
A placz... hmmm czasem mam wrazenie ze zawsze jest taki sam zawsze provuje mu dac cyca (bo on je jak mu pasuje i nie ma systemu ze np co godz czy dwie... raz je co pol raz co dwie...) jak nie to to ukladam go do spania... jak nie chce to poprostu staram sie go zabawic i odwrocic przykuc czyms uwage bo poprostu ma zly humor lub go cos boli....
Choc czasem faktycznie takie narzekanie glosne jak juz jest bardziej glodny sie zdarza...
Loszcz to duzo sily i powrotu do spawnosci ;* wspolczuje...
A moj Nikos dla odmiany ma ostra infekce ukladu moczowego.... i znow antybiotyki ;( odkad siee urodzil to non stop jest na lekach... ciagle cos nowego go dopada ;((( biedactwo malutkie ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja tez kicha kilka razy dziennie i jak była mądra położna środowiskowa to mówiła ze tak ma być fizjologiczne bo tak się nosek czyści wiec chyba tak ma być
Ja ostatnio moja córka zszokowana jestem zawsze mówiłam ze mocno ssa pierś ale wydaje mi się ze z dnia na dzień coraz mocniej ssa masakra aż mnie skręca jak zaczyna to co to będzie za dwa miesiące -
Justyska Nikos tez mial taki okres ze jak bral piers do buzi to bardzo mocno sie przyssal i az bolalo ale juz to przeszlo i karmienie dla mnie to mega przyjemnosc... uwielbiam jak ssie i patrzy mi w oczy i robi takie miny ze moglabym tak patrzec na niego godzinami albo jak juz poje to czasem pozwalam mu sie pobawic sutkami i on tak fajnie oblizuje i kombinuje jak to zrobic zeby sobie possac ale zeby juz mleczko nie lecialo slodki jest wtedy okropnie ;* ♥♥♥
Pocahontas, gosiaczek31, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny