Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMmarina wrote:U nas znowu się mówi ze dziecku się nie odmawia jeżeli proszą na chrzestna bo jak ktoś się nie zgodzi albo odmówi to cos niedobrego wróży. Chociaż ja też nie wierze w przesądy. Także zrob tak żeby tobie bylo wygodnie
No właśnie dlatego ja nie odmówiłam jak mnie o to poproszono z 1,5 miesiąc temu. Teraz nawet jeśli zrezygnuje to nie będę czuła że odmawiam - raczej moja teściowa zrobi wielkie uff -
nick nieaktualnykasss wrote:Dzięki Bella po opryszczce nie ma śladu jestem przewrażliwiona na tym punkcie bo od początku ciąży modle się żeby nie wyszła myślę ze jak by to była opryszczka to by się powiększyła choć trochę chyba za bardzo panikuje muszę dać na luz ale to po jutrzejszej wizycie;-)
-
nick nieaktualnykasss wrote:Scarlet nie martwię się samochodem tylko ta cala sytuacja jak ludzie mogą być tak nie odpowiedzialni a w aucie 2 letnie dziecko chyba to mnie najbardziej gryzie ale juz nie myślę o tym czekam na jutro o 15 wizyta:-) trzymam kciuki za dzisiejsze oby były tak udane jak te wczoraj;-)
-
nick nieaktualnyEndi84 wrote:Scarlett mój gin wczoraj powiedział, że skieruje mnie na test podwójny m.in. PAPPA ze względu na wiek (30 lat). Najważniejsze, że nie jest to badanie inwazyjne. Bo tego się obawiałam.
Poza tym, wczoraj mnie pobierało przeziębienie. Dreszcze w nocy, lekki ból gardła ale nie dałam się. Domowe sposoby podziałały i dziś czuję się zdecydowanie lepiej. -
Madera39 wrote:Mój gin tez mówił że mam sama zdecydować czy zrobić genetyczne, nie ma obowiązku, od matki zależy. Rozmawiałam z meżem i pojedziemy razem zobaczyć co z naszą dzidzią, ale jak mówiłam jesli usg wyjdzie w porządku to nic więcej nie robię.
To tak jak ja - na krew pójdę jak usg wyjdzie wątpliwe.Madera39 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobietki. Mam do Was pytanie: orientujecie się jaki jest koszt testu pappa? Za dwa tygodnie będę miała usg genetyczne i pobranie krwi na test pappa. Trochę szukałam w necie ale ceny zwaliły mnie z nóg Z góry dziękuję za odpowiedź i wszystkiego dobrego Wam życzę marcowe mamusie
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
hej,
strasznie się dziś czuję.. nie mdłości, nie zawroty głowy..a twardnienie brzucha (takie miałam w 20 tygodniu z synkiem, trafiłam do szpitala ze skurczami, jak się okazało), do tego kłucie w podbrzuszu.. mam mega stresa -
jasmin wrote:Witajcie kobietki. Mam do Was pytanie: orientujecie się jaki jest koszt testu pappa? Za dwa tygodnie będę miała usg genetyczne i pobranie krwi na test pappa. Trochę szukałam w necie ale ceny zwaliły mnie z nóg Z góry dziękuję za odpowiedź i wszystkiego dobrego Wam życzę marcowe mamusie
W Gamecie w Gdyni - USG genetyczne 200 zł + test z krwi 250 zł
-
nick nieaktualnybella82 wrote:ale teraz co do becikowego zmienily sie zasady, prawda? juz nie kazda matka dostae, tylko to juz zalezy od tego ile kto zarabia.
-
hej mozecie mi pomoc? bylam dzis na becie(1 raz) i teraz boje sie wynikow, czy bd dobre cy nie, ani tez niewiem jakie powinny byc. poszlam zeby zobqacazyc czy moje malenstwo jest i ma sie dobrze, czy przypadkiiem go nie stracilam
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]