Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Słodka ja też teraz mam mase wyprysków już nie mogę w lusrto patrzeć chyba raczej nie ma przeciwskazań do stosowania różnych maści bo to tylko miejscowo tak mi sie wydaje
Bella biedactwo a ja od 2 dni biore tylko kwas foliowy i lek na tarczyce i czuje sie dobrze choć rano wymiotowałam krwia ale wytrzymam do wizyty i zapytam gina[/url]
-
nick nieaktualny
-
Aniu milo, ze podczytujesz zostan z nani do konca
Anastazja moglaby sie odezwac... martwie sie
A na pryszcze podkradam dziecku Sudocrem. Klade punktowo na noc i bardzo ladnie mi zasuszaanka418 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik no właśnie przeczytalam gdzies o sudocremie i se wlasnie nalozylam, zobaczymy jakie beda efekty ale ogolnie znalazlam taki fajny kre dla nas do twarzy tylko moze byc ciezko go dostac, w rosmanie chyba go nie ma mozwe w aptece.
http://www.smyk.com/perfecta-mama-krem-ochronny-do-twarzy-na-dzien-i-na-noc-50-ml,p1044866302,swiat-niemowlaka-p -
nick nieaktualnyJeśli mogę wtrącić. Mi lekarz od początku nie kazał robić bety. Mówił ze tylko do 6tc ona ma sens bo później juz wyniki nie są takie pewne. A każdy gorszy wynik to już panika zupełnie niepotrzebna czekajcie na usg i nie wariujcie matki :* na pewno wszystko będzie dobrze :*
-
nick nieaktualnySudocrem lub pastę cynkową też swego czasu stosowałam - faktycznie nieźle działa, a sudocrem jest dobry dla dzieci więc nie powinien nam zaszkodzić.
Aniu podziwiam Cię, za Twoją siłę. Trzymam kciuki, żeby teraz wszystko szło już po Twojej myśli.
Dziewczyny mam pytanie "nieciążowe". Właśnie się dowiedziałam, że w sobotę wpada do nas grupka przyjaciół. Myślę co przygotować i o czym nie pomyślę robi mi się niedobrze albo nie mam na to ochoty (to akurat "wina" ciąży ). Może macie jakieś przepisy na fajne sałatki, albo przekąski? przecież nie podam gościom tostów z szynką i serem -
nick nieaktualnyMoniaP wrote:Scarlett ja mam ostatnio faze na ciasto francuskie - pizzerinki lub takie paczuszki w kształcie czosnku - słyszałaś o tym??
Kiedyś coś takiego robiłam. Muszę się nad tym zastanowić, ale brzmi dobrze. Dzięki chyba jestem w stanie zrobić to z składników które toleruje. -
hej kochane, plamienia zmiejszyły się, cały dzień nie wychodzę z łóżka.
dzwoniłam do mojej położnej mam czekać normalnie do poniedziałkowej wizyty
strasznie się boję - temperatura mi spadła z 37,0 na 36,7 i czuję się jakbym miała dostać @ trzymajcie za nas kciuki, jutro się odezwęDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:hej kochane, plamienia zmiejszyły się, cały dzień nie wychodzę z łóżka.
dzwoniłam do mojej położnej mam czekać normalnie do poniedziałkowej wizyty
Trzymaj sie, bedzie ok
strasznie się boję - temperatura mi spadła z 37,0 na 36,7 i czuję się jakbym miała dostać @ trzymajcie za nas kciuki, jutro się odezwę -
Hej mamuśki, ja od wczoraj źle się czuje, ciągle pobolewa mnie podbrzusze mimo że biorę leki przeciw skurczowe, które mi pomogły a tu znowu się zaczeło , moja ginka się martwi jeszcze moim twardym brzuchem dlatego powiedziała że jak bóle to do szpitala i mam w karcie ciaży nawet skierowanie.. Boje się tylko że mnie nie potraktują poważnie skoro nie mam żadnych plamień ani krwawień, umówiłam się na dziś na USG prywatnie żeby się uspokoić, bo nie mogę przestać o tym myśleć, mam na 18:50 więc trzymajcie kciuki, jak coś bedzie nie tak to zgłoszę się do szpitala bo co innego mogę zrobić
-
Juusti mam nadzieję,że wszystko będzie w porządku z Dzieciątkiem. Trzymam kciuki za dzisiejsze USG-oby Cię uspokoiło i szpital nie był potrzebny
Ja jutro o tej porze będę juz grzecznie czekała przed gabinetem bo o 15 wizyta Trzymajcie kciuki
Ps. Ciekawe jak tam Kasss... Pewnie niedługo się odezwie
-
Witam,
Anastazja- trzymam kciuki za Ciebie, odpoczywaj i dawaj znać co i jak
Niunia, Kasss czekam na wieści z wizyt
Udało mi się dostać do endo, super lekarz wytłumaczył mi co i jak,mam się nie martwić, mam skierowanie na USG tarczycy i na badania, wizyta za 6 tygodni.
Mówił,że to niedoczynność tarczycy, na początku można chudnąć tak jak ja, mam brać Letrox50. Także jestem spokojniejsza.
Jussti trzymam kciuki za Ciebie
Aniu, jesteś bardzo dzielna, podziwiam Cię :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 15:30
-
Scarlett fajna jest sałatka kebab z kurczaka, kapusty pekińskiej itp, robiona warstwami, http://magicznakuchnia.blox.pl/2014/02/Saatka-warstwowa-Gyros-kebab.html
Fajne są też szaszłyki, ale to już troszkę roboty . -
Anastazja i justi strasznie wam wspolczuje. Jestem przekonana, że wszystko się dobrze skonczy. Ja niestety borykam się z przeziebieniem jak zwykle drapie mnie w gardle:( wzbraniam się przed atakami suchego kaszlu. Najgorzej jest w nocy. Powietrze okropnie suche. Do tego moja córka znów pokasluje. Myślałam że do końca pierwszego trymestru przeziębienie mnie omnie.