Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kupiłam dzisiaj śliczny komplecik bo w piątek idziemy na pępkówkę do znajomych nie mogłam wyjść ze sklepu wszystko mi sie podobało już nie moge się doczekać zakupów dla mojego maluszka chyba wydam całą pierwszą wypłatę z zusu na ubranka chciałam kupić taki śliczy kombinezonik na zimę z uszkami misia ale nie było jeszcze zimowych ubranek jakie to cudowne uczucie powoli zaczyna mijać strach a pojawia sie radość
Madera39, Madziq lubią tę wiadomość
[/url]
-
taaa zakupy, ja narazie nie mysle o tym zeby nie zapeszac przypdkiem. mam juz od bratowej troche ciuszkow ale narazie leza i czekaja u rodzuicow, cos w rodzaju zabobonow.Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
Kochane wróciłam z USG, wszystko jest w porządku, dzidzia urosła! Pan doktor powiedział że brzuch nie jest wcale twardy, że mogę brać dodatkowo NOSPĘ. Że wymiary są prawidłowe, tętno idealne, jestem taka szczęśliwa! Chyba ta moja ginekolog to trochę dramatyzowała, albo ten jeden dzień miałam twardy brzuch.
To moje serduszko z rączkami i nóżkami !
[img][/img]Scarlett2014, anka418, kasss, Madzik82, sylwia85, Niunia86, Rubi, Dorka1979, MartaM, noa8, Emily83, bella82, Madziq, Ingebjorg, Madera39 lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:Niunia u mnie tak samo ale ja postanowiłam żę kupie coś po usg prenatalnym ale i tak wchodze na allegro i oglądam sprawia mi to ogromna radość
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczęta
troche was podczytałam ale wszystkiego nie dałam rady
u mnie drugi dzień porządków młodszą siostre troche wykorzystałam okna mi pomyła a ja wysprzątałam jak na boże narodzenie aby łazienka na dole mi została na jutro bo sie szykuje w piątek zjazd rodzinny z daleka i pewnie wszyscy przyjdą do nas zobaczyć jak mieszkamy bo nie byli jeszcze )(od 1,5 roku mieszkamy w swoim domku)
a przyznam sie szczerze ostatnio nie miałam wogule natchnienia do porządków ;(
Juusti69 piękny dzidziuś GRATULACJE
ja mam ubranek pod dostatkiem akurat bo sprzedaje na allegro i po iguli mam też wszystko zostawione gorzej jak będzie chłopak to w sukienki nie ubiorę -
Justi super wiadomości i piękna Dzidzia! Jejku ja już jutro będę miała zdjęcie mojej. Mam cicha nadzieje,że może zrobi zdjęcie w 3D bo mojej koleżance na tym etapie zrobił. Ale by było fajnie Pewnie z podniecenia i stresu przed jutrzejsza wizyta pół nocy nie prześpie ale trudno-nie pierwszy i nie ostatni raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 22:42
-
Witam, pojawiam się tutaj od czasu do czasu bo nie jestem w stanie za Wasmi nadążyć Strasznie szybko idą te posty.
Super dziewczyny, że u Was wszystko dobrze
Ja też już bym chciała kupić jakieś ubranka dla Maleństwa, ale jeszcze cierpliwie poczekam. Badania prenatalne mam dopiero 29 sierpnia i już nie mogę się doczekać.
Cudowne uczucie widzieć Małego Człowieczka na zdjęciu usg
-
nick nieaktualnymagdalena1991 wrote:taaa zakupy, ja narazie nie mysle o tym zeby nie zapeszac przypdkiem. mam juz od bratowej troche ciuszkow ale narazie leza i czekaja u rodzuicow, cos w rodzaju zabobonow.
-
nick nieaktualnyDzień dobry Koleżanki Mamy Dorka udanych wakacji, Niunia powodzenia na wizycie - trzymam kciuki
Ja wczoraj powiedziałam ukochanej rodzinie męża, że w nosie mam ich zabobony ale ponieważ chcę żeby dali mi święty spokój to niech sobie znajdą inną chrzestną. Nie byłam zbyt miła ale mam to gdzieś, nie wiem po co zaczynali ze mną ten temat jeśli wiedzą co o tym myślę. Chyba tylko, żeby mnie zdenerwować. W każdym razie na chrzcinach zamierzam pojawić się na 2 godzinki a następnie wrócić do domu i odpocząć sobie w spokoju. No ale to dopiero za tydzień.
Dziś muszę jeszcze trochę popracować, a potem zaczynam wypełniony atrakcjami długi weekend. Przez kilka dni może mnie być na forum mniej albo wcale. Trzymajcie się ciepłoNiunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość