Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewella, Bella super ze sie odezwalyscie. Slodka ślicznego masz synka. Wygląda na pogodnego.
Loszcz nie lam sie i tak sobie świetnie dajesz radę. Z cyklu takich historii to dzis rano otwieram pampersa a moja w jednym czasie sikala i robila kupke tyle ze takie ciśnienie miala ze zarówno kupa jak i siki wyladowaly na mnie a ona oczywiscie ucieszona. A mi nie bylo do śmiechu bo ostatnio to sika jak chłopak z takim ciśnienie ze często mnie obsikuje. Dzis mala przespala 7 godz w nocy bylam w szoku. I ogólnie jest dzis nadzwyczaj grzeczna byle nie przechwalic.slodka100, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRubi zobacz sobie na stronie firmy mitex. Maja linie dla mam i tam sa majtasy wyszczuplajace i pasy chyba tez poporodowe. I spory wybor gorsetow polgorsetow wyszczuplajacych z pozostalych kolekcji. Ja kiedys od nich bralam taki jakby top i byl super. Podnosil piersi wygladzal wszystkie faldki od plecow po biodra.
Rubi lubi tę wiadomość
-
czy waszym dzieciom tez tak bulgocze w brzuszku?? takie przelewanie slychac?? mojemu przed chwila tak sie robilo i oczywiscie ryk, ani cyca nie chcial ani nic i zastanawiam sie czy to nie od tego przelewania w brzuszku?? ale metoda prob i bledow w koncu possal cyca i zasnal
-
nick nieaktualnyKrokodylica moja tez byla pieluchowana narazie pieluchowanie zawieszone do usg które mam 18 czerwca i faktycznie to kłopotliwe jest płakać mi się Chciało jak wkładałam małej te pieluchy bo wydawało mi się że jej niewygodnie.
Byłam dzisiaj w poradni laktacyjnej mała za mało przybiera babka nastraszyla mnie ze mała do szpitala wyślą bo w 6 tyg przybrala tylko 800 g. Jutro idę do pediatry to dostane opierdziel pewnie. W poradni laktacyjnej kobieta mówiła co robić z ta chora piersią jak karmić i wogole zeam mała pobudza jak je bo jest leniuszkiem małym i mam dokarmiać 2 razy dziennie żeby przybrała więcej.
Dzisiaj kupiłam sukienkę na chrzest i buty ale moje dziecko ma do wszystkich za małe stopy i niestety musiałam kupić wiązane żeby zgubić jej maleńkość stopKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczynki u nas tez pada a my musimy wybrać się po mleko bo się nam skończyło
Moja Wiktorcia ostatnio ma gorsze dni boli ja brzuszek przez co nie może zasnąć i prawie cały czas placze
Słodka śliczny jest twój synek
Justyska wspolczuje ci tych problemów z laktacja mam nadzieje ze mała szybko przybierze dzięki dokarmianiuslodka100 lubi tę wiadomość
-
Dzięki gosiaczek. A powiedzcie mi co ile Wasze dzieciaczki robią kupę...bo do tej pory młody robił 2-3 razy dziennie a teraz od dwóch dni nie zrobił...i zastanawiam się czy będzie miał za chwilę problem z bolącym brzuszkiem czy po prostu to taka kolej rzeczy, że będzie robił tak rzadko? Dodam, że od 3 tygodni karmię wyłącznie piersią..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Słodka słodki synuś
te tule sa super ale cena kosmiczna przynajmniej dl mnie
Rubi moze nie robic nawet kilka dni przy kp nie martw sie
Dziewczyny a mnie martwi to ze Julka nie podnosi główki jak leży na brzuszku jak ja klade jest wrzask kiedys podnosila i przekladala z jednej na druga strone a teraz widac ze próbuje a nie moze i placze martwie sie ze cos jest nie tak i jej to chyba sprawia ból
Justyska u nas to samo kupilam buciki mierze a one strasznie wielkie zamowili mi najmniejszy rozmiar ale podejrzewam ze tez beda za duzeoli, slodka100 lubią tę wiadomość
[/url]
-
anet525 wrote:Ewella, Bella super ze sie odezwalyscie. Slodka ślicznego masz synka. Wygląda na pogodnego.
Loszcz nie lam sie i tak sobie świetnie dajesz radę. Z cyklu takich historii to dzis rano otwieram pampersa a moja w jednym czasie sikala i robila kupke tyle ze takie ciśnienie miala ze zarówno kupa jak i siki wyladowaly na mnie a ona oczywiscie ucieszona. A mi nie bylo do śmiechu bo ostatnio to sika jak chłopak z takim ciśnienie ze często mnie obsikuje. Dzis mala przespala 7 godz w nocy bylam w szoku. I ogólnie jest dzis nadzwyczaj grzeczna byle nie przechwalic.
anet525 lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:Dzięki gosiaczek. A powiedzcie mi co ile Wasze dzieciaczki robią kupę...bo do tej pory młody robił 2-3 razy dziennie a teraz od dwóch dni nie zrobił...i zastanawiam się czy będzie miał za chwilę problem z bolącym brzuszkiem czy po prostu to taka kolej rzeczy, że będzie robił tak rzadko? Dodam, że od 3 tygodni karmię wyłącznie piersią..
-
nick nieaktualnyMoja robila dlugi czas kupe raz na tydzien. polozna mowila ze to normalne przy karmieniu piersia Bo mleko jest latwo przyswajalne i strawne i dziecko moze tak dokladnie trawic je ze kup nie ma przez kilka dni. Mowila ze nawet do 10 dni sie zdarza. Ale ostatnio mojej Izce sie odmienilo i od piatku wali kupki praktycznie codzeinnie. wczoraj zrobila przy poloznej srodowiskowej obejrzala i stwierdzila ze ladna kupa:-)
u nas cieplo duszno i parno ale wieje mocno. padal deszcz od wieczora przez cala noc.
loszcz lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Słodka słodki synuś
te tule sa super ale cena kosmiczna przynajmniej dl mnie
Rubi moze nie robic nawet kilka dni przy kp nie martw sie
Dziewczyny a mnie martwi to ze Julka nie podnosi główki jak leży na brzuszku jak ja klade jest wrzask kiedys podnosila i przekladala z jednej na druga strone a teraz widac ze próbuje a nie moze i placze martwie sie ze cos jest nie tak i jej to chyba sprawia ból
Justyska u nas to samo kupilam buciki mierze a one strasznie wielkie zamowili mi najmniejszy rozmiar ale podejrzewam ze tez beda za duze
z tula dobre jest to ze mozna sprzedac z mala strata, ja kupilam manduce uzywana za 3/4 ceny
co do podnoszenia - moze nie miala humoru, Pola tez tak czasem ma. Jakby sie utrzymywalo warto wybrac sie do polecanego fizjoterapeuty -
nick nieaktualnyJustyska mi wczoraj nie mowila neonatolog ze mam dokarmiac mm tylko czesciej karmIc i sprawdzac czy przybiera. Ja malej i tak podaje mm czasem a to nie wplywa na jej wage. Im czesciej bedziesz podawala mm tym mniej swojego mleka bedziesz miala bo miniesz karmienie piersia w tym czasie wiec pogadaj z pediatra co ona mysli. no twoja decyzja. Musisz zdecydowac.
Widzisz jak to jest z laktacja. kazdego moze dopasc z tym problem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 16:25
-
kurcze no właśnie Franek zawsze robił przynajmniej dwie dziennie...i marwię się tylko żeby go nie zaczęło to męczyć na razie nic nie "mówi"
Kass a gdzie kupiłaś tę bieliznę?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyGosiaczek ja niewiem czy to chodzi o problem z laktacja czy to przez ta moje zapalenie mam cały czas twarda pierś i od czasu mojego zapalenia mała nie najada się. Ta kobieta kazała mi karmić co 2.5 3 godz i dokarmiać po kamieniu piersią góra 2 razy dziennie ale najpierw pierś później dokarmianie jak juz obje mnie do końca
-
Krokodylica wrote:To pieluszkowanie jest dla mnie dość kłopotliwe, jakieś sposoby?
Myślę, że to lepsze od wkładania kilku pieluch. A już na pewno wygodniejsze. Na allegro znajdziesz tego troszkę w różnych wzorach.
http://allegro.pl/pieluszka-korekcyjna-szerokie-pieluchowanie-18x36-i5352135288.html
Krokodylica lubi tę wiadomość