Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasss moja mała bardzo nie lubila lezec na brzuszku plakala przytym bardzo i słabo podnosi główkę ale to się zmieniło jak zaczęłam ja kłaść na kolanach tak jak slodka teraz ładnie podnosi główkę i lubi lerzec na brzuszka na kolanach
kasss, slodka100 lubią tę wiadomość
-
slodka100 wrote:jak chodzi o kupe to moj wali co kazde karmienie
kass sprobuj mala polozyc na brzuszku na swoich nogach jak siedzisz moj wtedy najbardziej podnosi glowke tj. na zdjeciu w moim avatarku
Rubi w h&m raz ubralam majtki i koszulke pod sukienke ciezko bylo oddychac ale efekt byl tego wart!
Emartea widzialam te pieluszki i jak wiedziala bym wczesniej to bym kupila teraz tym bardziej bo jest lato i goraco[/url]
-
nick nieaktualnyRubi mój Junior też w tym tygodniu nagle zaczął robić kupę co 2/3 dni. Ale dopiero dziś rano zauważyłam że coś go pobolewa przy robieniu mocniej. No ale ostatnio miał przerwę 3 dni a wcześniej dwa.
Co do pasów to na Allegro jest sprzedawca OriRose który ma tego masę ale nie wiem jak jakościowo. Jak znajdziesz coś fajnego to napisz proszę potrzebuje czegoś żeby pomóc brzuchowi dojść do siebie i chyba też czegoś na czerwcową mini imprezę -
Scarlett ja właśnie widziałam że ten sprzedawca jest wiodący na allegro ale niestety komentarze na temat pasów są różne.. chyba zamówie tam gdzie Gosiaczek polecala..Scarlett ja właśnie widziałamStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Scarlett ja właśnie widziałam że ten sprzedawca jest wiodący na allegro ale niestety komentarze na temat pasów są różne.. chyba zamówie tam gdzie Gosiaczek polecala..Scarlett ja właśnie widziałamStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyslodka Kawal chlopa z niego:-)
Loszcz dasz rade. Jejku jak mi szkoda Ciebie. Tyle sie nacierpialas przed porodem, w trakcie i teraz tez. Zycze Ci aby juz te wszystkie problemy cie opscily. Bo zaslugujesz na 200% Szczescia. Malo jest tak dzielnych kobitek. PodziwiamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 21:43
loszcz lubi tę wiadomość
-
Ojej no nie przesadzaj gosiaczku z tym moim cierpieniem
Wiele osob z forum mialo duzo gorsze ciaze niz moja(w końcu bylam w stanie pracowac az do początku lutego) a porod mimo ze traumatyczny to dość krótki(nie trwal tygodnia jak u którejś z mamusiek tylko godziny).Dziekuje bardzo za miłe słowa.Miło ze mam w was wsparcie.
Jutro rano kolejne przeswietlenie stopy.Juz mialam 4,jak tak dalej pójdzie to stopa będzie mi świeciła w ciemności hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:13
-
nick nieaktualny
-
Kasss moja też nie chce podnosić główki, ale tak jak słodka to pokazała też tak ćwiczę z córką, i powiem ci że chętnie leży na brzuszku w tej pozycji, trochę obraca główką ale podnosić nie chce, też będę to powtarzać aż się uda, my oprócz tego byliśmy u neurologa, ma obniżone napięcie i mamy iść na rehabilitację, zobaczyć jak to robi specjalista i ćwiczyć w domu.
Rubi ja mam pas Pani Teresa, ale średnio mi się w nim chodzi, wolę robić brzuszki, a swoją drogą to zbieram się do nich od dwóch tygodni ale jakoś bez efektu, ale ławeczka do brzuszków w pokoju już stoi
Loszcz dasz radę, z każdym dniem będzie tylko lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 00:07
loszcz, Emily83 lubią tę wiadomość
-
Justyśka mi się zdaje, że 800 to jest w granicach normy.Podobnie wyszłoby u mojej małej jeżeli 250 na 2 tygodnie i na razie nie dokarmiam tylko pije moje mleczko i mam tylko w nocy wybudzić na jedno karmienie.
Mąż masował mi wczoraj przez 2 godziny pierś i jest o niebo lepiej, mleczka też troszkę więcej ściągam ale bez rewelacji na razie.
Loszcz także trzyma kciuki za Ciebie.
Oki idę spać bo wstałam nie dawno na spust mleczka i 3 kolację
loszcz lubi tę wiadomość