Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss moja mała bardzo nie lubila lezec na brzuszku plakala przytym bardzo i słabo podnosi główkę ale to się zmieniło jak zaczęłam ja kłaść na kolanach tak jak slodka teraz ładnie podnosi główkę i lubi lerzec na brzuszka na kolanach

kasss, slodka100 lubią tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    jak chodzi o kupe to moj wali co kazde karmienie
    kass sprobuj mala polozyc na brzuszku na swoich nogach jak siedzisz moj wtedy najbardziej podnosi glowke tj. na zdjeciu w moim avatarku ;)
    SŁODKA a możesz wrzucic to zdjecie bo troche male i slabo widac
    Rubi w h&m raz ubralam majtki i koszulke pod sukienke ciezko bylo oddychac ale efekt byl tego wart!
    Emartea widzialam te pieluszki i jak wiedziala bym wczesniej to bym kupila teraz tym bardziej bo jest lato i goraco

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi mój Junior też w tym tygodniu nagle zaczął robić kupę co 2/3 dni. Ale dopiero dziś rano zauważyłam że coś go pobolewa przy robieniu mocniej. No ale ostatnio miał przerwę 3 dni a wcześniej dwa.

Co do pasów to na Allegro jest sprzedawca OriRose który ma tego masę ale nie wiem jak jakościowo. Jak znajdziesz coś fajnego to napisz proszę :) potrzebuje czegoś żeby pomóc brzuchowi dojść do siebie i chyba też czegoś na czerwcową mini imprezę :)

• oli Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja pospamuje ;)
    http://olx.pl/i2/oferta/belly-bandit-original-nude-xs-CID88-IDa6Q4w.html

Moze komuś podpasuje - mozemy sie dogadać co do ceny ;)

km5svcqgfaw599l1.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po szczepieniu Rocco miał bardzo trudne popoludnie.Dalam mu paracetamol dla dzieci i zasnal jakies 3h temu.Siostra musiala dziś jak na złość jechać do swojego domu i zostalam bez pomocy.Moj P wraca z pracy o 23.30
    Trochę się boję ze nie dam rady

201503231678.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    specjalnie na życzenie kasss ;)
    1i0lnc.jpg

Emartea, kasss, Ewelaa, jasmin, Krokodylica, nick nieaktualny, Emily83 lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz dasz rade na pewno wiem to ;) glowa do gory

loszcz lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz, ty jesteś dzielna babka, na pewno dasz radę.

loszcz lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett ja właśnie widziałam że ten sprzedawca jest wiodący na allegro ale niestety komentarze na temat pasów są różne..:/ chyba zamówie tam gdzie Gosiaczek polecala..Scarlett ja właśnie widziałam

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett ja właśnie widziałam że ten sprzedawca jest wiodący na allegro ale niestety komentarze na temat pasów są różne..:/ chyba zamówie tam gdzie Gosiaczek polecala..Scarlett ja właśnie widziałam

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • kasss Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    specjalnie na życzenie kasss ;)
    1i0lnc.jpg
    dzięki super to zdjęcie Staś wygląda na dużego chłopca jutro ją troche pomęcze;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis go wazylam i ma juz 6600g wiec jest juz co nosic :)

loszcz, nick nieaktualny, Krokodylica, kasss, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj szkrab nosi juz ubranka 3-6 miesiecy i przykro mi ze nie zdążyłam założyć mu wielu słodkich ubranek.cos za szybko rośnie moj bobasek.

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka Kawal chlopa z niego:-)

Loszcz dasz rade. Jejku jak mi szkoda Ciebie. Tyle sie nacierpialas przed porodem, w trakcie i teraz tez. Zycze Ci aby juz te wszystkie problemy cie opscily. Bo zaslugujesz na 200% Szczescia. Malo jest tak dzielnych kobitek. Podziwiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 21:43

loszcz lubi tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej no nie przesadzaj gosiaczku z tym moim cierpieniem ;-)
    Wiele osob z forum mialo duzo gorsze ciaze niz moja(w końcu bylam w stanie pracowac az do początku lutego) a porod mimo ze traumatyczny to dość krótki(nie trwal tygodnia jak u którejś z mamusiek tylko godziny).Dziekuje bardzo za miłe słowa.Miło ze mam w was wsparcie. :-)

Jutro rano kolejne przeswietlenie stopy.Juz mialam 4,jak tak dalej pójdzie to stopa będzie mi świeciła w ciemności hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:13

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi szacunek za laktacje.Walczylas dzielnie jak lwica i mimo wielu problemów i wylanych lez juz 3 tyg karmisz tylko piersią <3 Gratuluję. Franek moze byc dumny z mamusi :-)

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi tylko pamietaj ze lato idzie i w takich pasach bedzie ci mega goraco. chyba ze potrzebujesz na jakas okazje tylko zalozyc to mozna sie przemeczyc ale do codziennego noszenia to kiepski pomysl. Zaparzyc sie mozna:-)

• Emrica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss moja też nie chce podnosić główki, ale tak jak słodka to pokazała też tak ćwiczę z córką, i powiem ci że chętnie leży na brzuszku w tej pozycji, trochę obraca główką ale podnosić nie chce, też będę to powtarzać aż się uda, my oprócz tego byliśmy u neurologa, ma obniżone napięcie i mamy iść na rehabilitację, zobaczyć jak to robi specjalista i ćwiczyć w domu.

Rubi ja mam pas Pani Teresa, ale średnio mi się w nim chodzi, wolę robić brzuszki, a swoją drogą to zbieram się do nich od dwóch tygodni ale jakoś bez efektu, ale ławeczka do brzuszków w pokoju już stoi :)

Loszcz dasz radę, z każdym dniem będzie tylko lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 00:07

loszcz, Emily83 lubią tę wiadomość

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • gabi30 Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyśka mi się zdaje, że 800 to jest w granicach normy.Podobnie wyszłoby u mojej małej jeżeli 250 na 2 tygodnie i na razie nie dokarmiam tylko pije moje mleczko i mam tylko w nocy wybudzić na jedno karmienie.

Mąż masował mi wczoraj przez 2 godziny pierś i jest o niebo lepiej, mleczka też troszkę więcej ściągam ale bez rewelacji na razie.

Loszcz także trzyma kciuki za Ciebie.

Oki idę spać bo wstałam nie dawno na spust mleczka i 3 kolację :-)

loszcz lubi tę wiadomość

km5scwa1vi1rl723.png

relgru1d2899g4kw.png
‹‹ 1746 1747 1748 1749 1750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ