Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
loszcz- to super ze sie powoli układa - a pytałaś jak tam z rehabilitacja ? Moze sa jakieś ćwiczenia które mogłabyś robic w domu zeby sie usprawnić jak juz nie bedzie gipsu ?
Dzięki za troskę - trochę sie posprzeczalam z mężem plus kryzys z kp ale juz idzie ku lepszemu
Marta- Pola pokochała chustę od 3 razu - wkładam to krzyczy trochę potem pochodze i poprzytulam i zaraz śpi zatem probuj a w końcu Nina zalapieloszcz, ewka1990 lubią tę wiadomość
-
Loszcz super wiadomość jeszcze troche i bedziesz śmigać na spacerki z Rocco a jak mama?
Ja dalej czekam na moją chuste i już doczekac się nie moge mam nadzieje że Dżudka ją polubi bo ona tylko rączki i rączki;)
Pogoda paskudna to chociaż dzieć śpi w nocy strasznie sie wiercila bo bylo duszno niech teraz odsypia;)loszcz lubi tę wiadomość
[/url]
-
Nie pytalam o rehabilitację ale myślę ze mnie poinformuja co i jak po zdjęciu gipsu.W sumie to mam złamane 2 kości srodstopia tylko ze w bardzo niefortunnym miejscu (chodzi o srodek ciezkosci i równowagę) jeśli się poprzesuwaja to będzie klopot z chodzeniem ale jak narazie wszystko wygląda dobrze
Zawsze narzekalam na tutejsza służbę zdrowia ale muszę przyznać że w zakresie opieki ortopedycznej (czy w moim przypadku czy mojej mamy) spisują się na medal.Jeśli sie nie mylę to w Pl po założeniu gipsu kolejna wiyta jest na jego zdjęcie.W UK pilnuja aby zrastalo sie tak jak powinno i dlatego tyle wizyt kontrolnych.A i moj gips nie jest wcale z gipsu tylko z jakiegoś bardzo twardego ale lekkiego tworzywa sztucznego.Moglam wybrać sobie kolor i mam niebieskikaczamila lubi tę wiadomość
-
Emrica wrote:Niesamowite, pani przy zakupie tego motylka dała mi wizytówkę ze stronką tego stoiska i wiece co weszłam tam teraz zobaczyć wam tą podusie i co na stronie kosztuje 25 zł a na stoisku kupiłam ją za 10zł, link:
http://sklep.my-sweet-angel.com/sklep/poduszka-skrzydla-motyla-fotelika-7/
Anastacia poduszka motylek minky ma z jednej strony bawełne, a z drugiej takiego misia. -
nick nieaktualnyloszcz super ze juz coraz lepiej zobaczysz nie obrucisz sie a juz nie bedziesz pamietala o tym
a my po szczepieniu mala jak spodziewalam sie plakala ale myslalam ze bedzie gorzej. u pediatry pytalam o wezidelko troszke przerosniete jest ale nie trzeba podcinac za to mamy asymetrie mala jak zwraca głowke w lewo to nozki jej leca w prawo i dostalismy skierowanie do rehabilitacje zeby pokazala cwiczenia ale znajac zycie termin bedzie na sierpien dlatego bedzie trzeba szukac czegos prywatnie. pytalam tez o jej pryszczyki na twarzy to nic takiego. i co najlepsze mala przybrala przez miesiac 560 g i lekarka powiedziala ze nie jest zle w normie sie miesci a widocznie bedzie drobna czyli mam sie nie martwicloszcz, MartaM, Emartea, Krokodylica, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska wiesz co?
Ja mam walkę o laktacje obecnie co kilka dni.Jak juz mam odpowiednio często i dużo (albo nawet za duzo) to już za chwilę znów problem bo z jednej piersi leci a z drugiej nie,a to się ktoras twarda zrobi,a to za mało wody pije i mniej,a to stres...
I tak w kółko.Juz myślałam że nie muszę się martwić bo w sumie to Rocco tylko moje mleko dostawal od bardzo długiego czasu a tu klops.Kilka dni po wypadku zamiast 120-130 z jednej piersi ściągałam max 100 łącznie z obu!Nojgorsze bylo kiedy pewnego poranka pokapalo mi kilka kropli i koniec a maly głodny krzyczał w nieboglosy zapasy mrożonego mleka sie wyczerpały i musiałam podac mm po którym boli go brzuch Nie ma nic gorszego niż stres.Im więcej się martwisz tym mniej pokarmu produkuje i powstaje błędne koło.Także nie skupiają się na tym ile masz mleka i nie doluj z tego powodu a już za kilka dni samo naplynie bez herbatek itdWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 20:21
gosiaczek31, Rubi lubią tę wiadomość
-
Dziś rano z jednej piersi sciagnelam 210 a z drugiej 120 Moj rekord.
I kochana nie potrzebujesz aż 140 ml dla Hani.Rocco w tej chwili waży coś ok 7kg a pije 120-150 (tyle ze co 2h) a czasem nawet 100 ml wypije i zasnie np nocąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 20:32
-
nick nieaktualnyA mi sie udalo kupic chuste do noszenia uzywana za 30 zl bo bez niej sie nie obedzie bo Wiktorcia chce byc caly czas na recach nawet do lazienki musze ja brac
Loszcz super ze juz coraz lepiej
Justyska trzymaj kciuki żeby wrzuciła u ciebie 100 procentowa laktacja u mię niestety po zapaleniu piersi słabo z laktacja sciagam przez cały dzień 200 ml mleczka co niestety nie starcza mojej malej bo ona wypija przez caly dzień ok 700 mlloszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiaczek loszcz niewiem ile potrzebuje tak stwierdziłam bo ona zje z jednej i z drugiej cycki i jeszcze 60 ml mm. Dzisiaj ściągnęłam 80 ml zjadła dałam jej dwie puste cycki bo mowie ze może coś wyciągnie to dajmy na to ze wyciągnęła 20 ml i dalej się darla ze chce ale moja mama ja zagadala i jakoś przetrwała 1.5 godz a teraz objada moje cyce i mam przygotowane mm zobaczymy ile zje. Dlatego stwierdziłam ze więcej chce niż 120
-
nick nieaktualnyJeszcze przed tym zapaleniem z jednej w 3 min miałam 50 ml a dzisiaj 15 minut maltretowania moich piersi i 80 ml najgorsze ze czuje się winna ze nie mogę wykarmic małej co ze mnie za matka
Ewka standard u mnie moja ze mną tez w łazience często tylko ja ją noszę w foteliku samochodowym do łazienki heh i śmieje sIe zawsze ze teraz jedziemy do łazienki -
nick nieaktualny