Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję loszcz za pochwałę.. z perspektywy czasu już wiem że pewne rzeczy zrobiłabym inaczej, ale koniec końców wyszło dobrze.. zobaczymy ile cycki posłuża..
Gosiaczek ten pas to bym nosiła tylko w domu a ja mam ciemne mieszkanie także dałbym radę..a ta bielizna jest mi potrzebna na czerwcowa imprezkę jak Scarlett i na sierpniowe chrzciny..a kto wie może w międzyczasie coś jeszcze wpadnie także okazyjnie..no i właśnie szukam naprawdę czegoś dobrego z jakiegoś dobrego materiału żeby nie tylko dobrze ściągalo ale też oddychalo...a co do brzuszkow..to właśnie śmieje się sama do siebie bo u mnie wszystko pięknie wygląda w teorii..gorzej z realizacją... gdyby od myślenia się chudlo to chyba nic by że mnie nie zostało..a tak nadal mnie całkiem sporoEmily83, loszcz lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Scarlett niby tak ale ja mam na wyż pępka 82 , w najwęższym miejscu wyżej- 72 i zapinam go z 4 cm marginesem. Kupiłam go zeby 3mal mięśnie po cc ale w sumie nie był potrzebny. A na zwis skory poodchudzaniowy i tak muszę ćwiczyć
Eh jakaś mam od wczoraj wieczora gorsza formę -
Emrica wrote:U mnie pogoda beznadziejna, wieje, deszcz i pochmurno, zauważyłam że jak jest taka pogoda to moja córka więcej śpi. Oli każdego z nas dopadają spadki formy, niestety.
-
A i kupiłam poduszkę motylek, bo moja córka ma tendencje na prawą stronę i chodź ćwiczymy to jak śpi to często fika na prawo, a ta poduszka utrzymuje jej główkę prosto, w ciągu dnia trochę na niej śpi, bo w nocy to wolę aby spała na płasko i koryguje to pieluszką, sprawdza się również na spacerach w wózku, no i główka tak nie lata na nierównych chodnikach. Ja mam taką bawełniana, ale są też takie ala minky, ale one są drogie.
Emily83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmrica wrote:A i kupiłam poduszkę motylek, bo moja córka ma tendencje na prawą stronę i chodź ćwiczymy to jak śpi to często fika na prawo, a ta poduszka utrzymuje jej główkę prosto, w ciągu dnia trochę na niej śpi, bo w nocy to wolę aby spała na płasko i koryguje to pieluszką, sprawdza się również na spacerach w wózku, no i główka tak nie lata na nierównych chodnikach. Ja mam taką bawełniana, ale są też takie ala minky, ale one są drogie.
Emrica a gdzie kupiłaś bawełnianą? bo ja chyba taką bym wolała a wszędzie są Minky. Ja chcę kupić głównie pod kątem fotelika bo jednak zdarza nam się jeździć dość często do moich rodziców a to godzina jazdy i nie chcę, żeby Junior jeździł z tak dziwnie ułożoną głową jak mu się czasem zdarza.
Myślisz, że do fotelika się nada?
Oli niestety tak to już chyba będzie raz lepiej a raz gorzej. U mnie też dziś brzydko więc chyba po raz pierwszy od dawna nie pójdę na spacer, albo pójdę na chwilę.
Kurcze ja chyba kupię po prostu coś korygującego na imprezę, a na resztę spróbuję ćwiczeń. Jakoś nie wierzę, żeby nawet najlepszy pas pomógł mi na brzuch. U mnie jednak potwierdza się, że jak chcę być laską to muszę się postarać. Samo nic moi nie spadnie, nawet pomimo kp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:45
-
Emrica wrote:Ja kupiłam ta podusie na pasażu w dużym hipermarkecie u mnie na Śląsku, jest takie stoisko na pasażu i mają tam właśnie min. pościel, poduszki, głównie były z minky ale bawełniane też, kosztowała 10 zł, a z minky 40 zł, ale teraz idzie lato więc tak bawełniana w sam raz. Nie próbowałam do fotelika ale ona nie jest duża więc powinna się zmieścić. Dziś będziemy popołudniu jechać autkiem to ci sprawdzę czy się nadaje
-
Anastacia33 wrote:Dziewczyny czy wszystkie z was uzywaja poduszek do wózka? Ja ogolnie jestem przeciwniczka poduszek jesli chofzi o takuego malucha.[/url]
-
Emrica wrote:A i kupiłam poduszkę motylek, bo moja córka ma tendencje na prawą stronę i chodź ćwiczymy to jak śpi to często fika na prawo, a ta poduszka utrzymuje jej główkę prosto, w ciągu dnia trochę na niej śpi, bo w nocy to wolę aby spała na płasko i koryguje to pieluszką, sprawdza się również na spacerach w wózku, no i główka tak nie lata na nierównych chodnikach. Ja mam taką bawełniana, ale są też takie ala minky, ale one są drogie.
a gdzie kupiłaś taką poduszkę, możesz rzucić link, albo foto? już doczytałam że w hipermarkecie... właśnie patrzę w necie ale tam są drogie na pewno nie po 10 czy 40 złWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:33
-
Niesamowite, pani przy zakupie tego motylka dała mi wizytówkę ze stronką tego stoiska i wiece co weszłam tam teraz zobaczyć wam tą podusie i co na stronie kosztuje 25 zł a na stoisku kupiłam ją za 10zł, link:
http://sklep.my-sweet-angel.com/sklep/poduszka-skrzydla-motyla-fotelika-7/
Anastacia poduszka motylek minky ma z jednej strony bawełne, a z drugiej takiego misia.
-
Hej.Ja juz po wizycie,wszystko wygląda ok wiec przy dobrych wiatrach jeszcze tylko 3 tyg w gipsie bede Tylko juz usłyszałam ze po zdjęciu gipsu to jeszcze jakieś czas nie mogę stawać na te nogę Najważniejsze ze widmo operacji oddala się z każdym dniem.Kolejna wizyta za 2 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 13:00
Scarlett2014, Emrica, gosiaczek31, Emartea, kasss, Krokodylica, gabi30, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Loszcz jesteś mega dzielna! Rocco jest coraz większy, Ty coraz sprawniejsza, więc będzie tylko lepiej
Powiem Wam, że z tego kompletu od makaszki nie jestem zadowolona. Używamy go tylko w wózku, a wypełnienie poduszki się poprzesuwało, za każdym razem poprawiam, ale chyba ją wyrzucę, żeby się nie wkurzać. Kocyk pełni rolę wyściółki w wózku. Za to stacjonarni w akpolu mają produkty takiej firmy kieczmerski, bardzo polecam. Kołderko-kocyk rewelacja, kupiłam taką płaską poduszkę bawełnianą to używam ją do karmienia, leżaczka, zawsze zabieram na wyjazdy, już kupiłam drugą. Jakość świetna a cena baaaardzo przystępna i w akpolu bardzo często w promocji.
Muszę znaleźć jakiś cieniutki kocyk na teraz i może właśnie poduszkę antywstrząsowa do kompletu.
Przyszła do mnie wczoraj chusta kółkowa lf sugilit. Piękne kolory! Jakoś ją nawet zawiązałam, Nina była bardzo cierpliwa, ale gdy już się udało podociągać to całą mnie popluła i zaczęła się wkurzać. Moja córka jest bardzo ciekawska i zdecydowanie nie pasuje jej ograniczona widoczność. Będziemy próbować.