Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
dawno mnie nie bylo, pamietacie mnie jeszcze?
u nas wszystko dobrze pierwsze szczepienia za nami, chodzimy na kilkugodzinne specery, ja nastawiam sie psychcznie na wizyte tesciowej
Josh pieknie gaworzy, usmiecha sie i jest super
Loszcz bardzo mi przykro z powodu wypadku, duzo zdrowka i cierpliwosci :-*
gosiaczek31, loszcz, Emca lubią tę wiadomość
-
Witam w tę deszczową pogode
nadal czekam na zaakceptowanie mnie na fb
Staś niedlugo sie obudzi bo spi w dzien srednio 3h jak juz zasnie wiec jeszcze pare minutek mam
Powiem wam ze kocham bycie mama i bardzo mocno kocham mojego synka dlatego czasem troche mi przykro jak czytam wasze posty bo macie takie pogodne dzieci-widac ze sa szczesliwe a moj maly to najczesciej jest marudny jak sie obudzi to cycek,potem kupa,potem troche aktywnosci ale sam soba to moze gora 20min sie zajmie i zaraz placz wiec sie nim zajmuje ale i tak czasem placze mimo noszenia itp potem daje kolejnego cyca i wtedy najczesciej grymasi i placze przy cycku (z ktorego leci mleko normalnie), dostawiam go, on troche cycka a zaraz ryk i tak w kolko az w koncu zalapie i przysypia.
Ciągle czekam az bedzie mniej plakal bez widocznego powodu bo nie wiem wtedy co mu jest Wykapanie w czarcie ziebzie nic nie dalo, moze te chrzciny cos dadza albo magia 3miesiaca oby -
nick nieaktualny
-
Hej my jak gdzieś wychodzimy biore przegotowana goraca wode do duzej butelki i wkladam do pojemnika termoizolacyjnego zwykle trzyma kilka godz i osobna mala butelke w wiekszej zawsze dłużej wytrzyma z moim bylo prosciej ale z mm nie jest zle zawsze moge poprosic w jakiejs resauracji o podgrzanie wody w mikrofali o wrzatek z ekspresu nie prosze bo ma 90stopni
w domu tez mam zawsze w dzbanku przegotowana wode szybko podgrzeje i gotowe a w nocy najpierw robie jak juz widze ze mala sie przebudza
Ja chuste tez juz zamowilam LF Ametyst a piaskowy agat jest na allegro nowy 4.2 4.6 ale w innej gramaturze bo tez sie zastanawialam nad nim
Anastacia ja czekałam 3 tyg
Loszcz powodzenia trzymamy kciuki
Bella Ewela pewnie że was pamiętamy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:20
bella82, Ewelaa lubią tę wiadomość
[/url]
-
Anegdotka z życia matki inwalidki :
Wczoraj po nakarmieniu synka podnioslam go na ramię do odbicia a tu słyszę trutututu kupa.
Nic w tym byłoby dziwnego gdyby nie fakt ze po kilku sekundach poczułam ciepło na udach.Mój syn miał spodnie które nie dały rady zatamowac lawiny i większość splynela mu po nogach na skarpetki i na mnie.Więc siedzę na sofie uwalona gownem,ten szczęśliwy fika nogami i jeszcze bardziej rozmazuje kupę po sobie...
Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać.Musiałam dzwonić po koleżankę aby mi pomogła.Śmiałam sie z tej sytuacji choć jednocześnie było trochę mi przykro ze musze prosić o pomoc.A myślałam że sobie sama poradzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:45
gosiaczek31, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj byliśmy na usg bioderek. Pan doktor stwierdził że bioderka są w normie ale w górnej granicy, mamy pieluszkować, przy noszeniu i spaniu rozszerzać nóżki, kłaść na brzuszku i za 3 miesiące do kontroli.
To pieluszkowanie jest dla mnie dość kłopotliwe, jakieś sposoby?