Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosiaczek31 wrote:ale Emilcia urodzila sie malenkim okruszkiem filigranowa dziewuszka:-) wiec faktycznie ladnie przybiera od wagi poczatkowej. moja miala byc klockiem bo 3800 prawie na poczatku a teraz chudzina.
To fakt. Jak wychodziłyśmy ze szpitala ważyła 2600. A ja dziś znalazłam na kompie filmiki nakręcone jak miała kilka dni. Jejku jaka była maleńka. Nawet nie wiedziałam, że mam takie filmy. Dzięki M. Aż mi się łezka w oku zakręciła bo już dawno zapomniałam jak wyglądała. Bardzo się zmieniła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 21:28
czekaja, Madzik82, Emrica lubią tę wiadomość
-
Ja podaje pedicetamol.
Madzik ale mala kuleczka:) wyglada uroczo:)
Anastacja Ewa miala podcinane wedzidelko 'na miejscu' tzn. weszłam dosłownie na 5 minut do gabinetu. pani doktor obejrzała jak to wyglada wziela patyczek długie nozyczki poprosila zebym wziela mala na rece i 30sekund bylo po sprawie. mala nawet nie zauwazyla ze cokolwiek miala robione. miala wtedy 6 tygodni. zadnego znieczulenia zadnejkrewki nic. bylam w szoku ze to takie latwe. jest ogromna roznica odkad ma podciete. widze jak 'lepiej operuje jezykiem'
Kaczmila ja jem wszystko:) kapuste kiszona kalafior brokuł truskawki doslownie wszystko:) ale mam szczescie bo mała wszystko super toleruje:)
jedyne czego nie jem to fastfody i chipsy:)
Madzik82, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Nurofen w czopkach. Jest przeciwbolowy, przeciwgoraczkowy i przeciwzapalny. Na szczescie jeszcze dla malej sie nie przydal.
Shit Czekaja wjechalas mi na sumienie bo ja jem wszystko lacznie z fastfoodemNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Tylda u mnie zdarzają się suche pampersy w nocy
Madzik rozkoszne masz dzieciaczki
Ja słoiczków też pewnie będę używać. Już nic nie mówię i nie zarzekam się,że tego nie zrobię czy tamtego,bo życie weryfikuje wszystko jeżeli chodzi o wychowanie bobaska
Mój Mati taki cierpiący,że aż mam łzy w oczach,widać,że ma podrażniony przełyk,bo tak ciężko i niechętnie zjada. Podaję już leki,mam nadzieję,że to przejdzie.Madzik82 lubi tę wiadomość
-
A ja kilka dni temu kupilam pampersy 3 w internecie na caly miesiąc bo byly w promocji
(Dokladnie 196 sztuk) i co?dzis przy przewijaniu zauważyłam ze Rocco ma odcisniete kreski na udach i 3 sa za małe !!!!
Nie ma jeszcze babel 3 miesięcy a juz 4 będzie nosił.Masakra -
noa8 wrote:Scarlett gdybym nie karmiła piersią to na chrzcinach wypiła bym Twoje zdrowie lampką wina
Możesz wypić lampkę wina raz na jakis czas.Moja położna mówiła ze jedna sporadycznie nie zaszkodzi ale ze wypic od razu po karmieniu aby wino mialo czas sie ulotnic.Po 3 godzinach nie ma sladu po tak malej ilosci alkoholu ani w krwi ani w mleku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto ze sie odciska na udach to nie zawsze oznacza ze za male. u nas sie odciskaly czasem a czasen z innej partii dwojek nie i mysle ze to zalezy od gumek i tego jak akurat im sie wszyja przy produkcji. polozna poradzila zeby w takiej sytuacji naciac gumki ale u gory z obu stron tak aby w razie co nie wyciekalo nic z pieluchy z tych falbanek a jednoczesnie bylo luzniej. taki ma patent:-)
loszcz, Madzik82, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny