Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:No dobra przyznam się: miałam do tej pory 3 samochody, każdy z nich to Toyota myśl o tym że mogłabym kupić coś innego budzi u mnie strach ale staram się być dzielna i właśnie jedziemy do salonu Forda (w grę wchodzi Fiesta) i Dacii
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam temat aut !! moj narzeczony sprowadza i naprawia auta wiec nieraz juz mu pomagalam przy autach, kiedys nawet wyciagnrelam konsole od peugeota 307 SAMA HE HE Moj S lubuje sie we fancuzach ale teraz kupilismy Toyote Rav4 ze wzghledu ze jest wyzsza, ale przed nia mielismy Citroena C5 z 2011r pneumatyczne zawieszenie- jazda baaaajka !!! Strasznie mi brakuje c5 i toyota sie chowa wg niej jesli chodzi o konfort jazdy i wyciszenie.
Emartea, gosiaczek31, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi się podoba Mini Cooper uwielbiam też samochód który swego czasu kupił mój tato - zabytkowy garbus z 1969 roku, w kolorze buskupim. Uwielbiam to auto ale prowadzi się go masakrycznie ciężko no i fotelika tam nie zamontuje. Ale za to to rozkloszowanej sukienki i pofalowanych włosów pasuje jak ulał mój tato robi nim furorę na wszystkich zjazdach zabytkowych aut
kaczamila lubi tę wiadomość
-
Jejku to was wzielo na tematy:) my mamy dwie beemki. Mój mąż jestbmilosnikiem tych aut. Mamy tez takie typowe na zloty. Bo należy do klubu ale za to fajne imprezy są na takich wyjazdach. Zresztą zalozyl warsztat samochodowybi naprawia kazdy model auta
loszcz lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki my po męczącym dniu u chrurga wszystko dobrze zgrubienie było po szczepieniu no ale trzeba było sprawdzić nie lubie jezdzic do tego szpitala zęby zagryzałam żeby sie nie poryczeć jak widziałam te biedne dzieci ;( zaszalałyśmy tez z Julką na zakupach oczywiscie wszystko dla małej dziewczyny z krakowa sa fajne promocje w futurze co prawda zaliczylysmy tylko smyka i rosmanaale po sklepach tez widziałam ze duze obniżki są nastepnym razem jade sama i nic juz Julce nie kupuje w kilka godz wydalam caly mój macierzyński;( no ale mamy wszystko dla malej na caly miesiac ostatnio w gemini sporo zamawiamy byly te puzle piankowe w smyku ale jakos nie moglam sie zdecydowac Czekaja to powodzenia i czekamy na wynik testu musze mieć sie na baczności koniec z sexem bez zabezpieczenia! widze że temat aut sie pojawia nam marzy sie mazda6 ale to marzenie ściętej głowy puki co tez musimy kupic drugi samochód ale to już mąż sie tym zajmuje i ostatnio nic nie robi tylko szuka jexdzi i ogląda mi podobaja sie czarne i sportowe no ale to nie rodzinny samochód nmusi być kombi M juz nawet fotelik dla Julki szuka zeby miala do nowego autka[/url]
-
Loszcz uwazaj bo jeszcze będzie ktos chetny na tą twoją marude;)
moja jest grzeczna ale nie chce dzis jesc i to mnie martwi je po 60ml co 4 godz wszystko pcha do buzi nie wiem czy to zeby czy nie nie umiem wyczuć czy cos sie tam przebija i przy jedzeniu placz a smoczka gryzie ale jest radosna i nie placze. jakie uzywacie pampersy kupilismy dzis 4 i nawet fajna promocja byla ale jak je otwożylam to kolejny rozmiar co raz gorszy zawiodłam sie bylismy pozniej w biedronce i byly daday na promocji musimy przetestowac bo ten papers co raz gorszy my pozbyliśmy sie bmw mąż ja uwielbiał ale za dużo paliłaloszcz lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ewelaa no mam od ponad tygodnia dziś już w ogóle nie chce jeść nie wiem co jest grane bo już dobrze było a twoja też płacze? bo Julka nawet nie pociagnie i juz jest ryk moze odciagaj zeby zapalenie cie nie złapało nie wiem co jest z tym karmieniem u tess ten sam problem[/url]
-
ojojoj...chwile nie czytam i jak zawsze omijają mnie nowinki czekaja...powodzenia!
kurde..no to ja widzę będę jedyna chyba...która chciałaby samochód..ale szkoda kasy :(mamy peugota partnera(mąż kupił duży do pracy)a boję się, że drugie auto pochłonie dużo kasy...naprawa i sama jazda...no i co roku opłata...wiem, że gdybym poruszyła ten temat z mężem to bez wahania by mnie wsparł..ale szkoda mi kasy a jednocześnie marzy mi się taka wygoda...chce jechać- jadę...może kiedyś...bo też marzy mi się dom.. ale z tym to w ogóle porażka...
moje urwisiątko coś ostatnio nie chce spać w dzień....śpi max godzinę łącznie...i jest na wieczór padnięty...
Loszcz wystaw ogłoszenie na allegro żeby powiększyć grupę odbiorców
Współczuje Wam problemu z karmieniem...nic Wam nie potrafię doradzić bo sama miała wiele problemów i po prostu musiałam je przeczekać...;/ jest to mocno stresujące..loszcz lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyRubi wrote:ojojoj...chwile nie czytam i jak zawsze omijają mnie nowinki czekaja...powodzenia!
kurde..no to ja widzę będę jedyna chyba...która chciałaby samochód..ale szkoda kasy :(mamy peugota partnera(mąż kupił duży do pracy)a boję się, że drugie auto pochłonie dużo kasy...naprawa i sama jazda...no i co roku opłata...wiem, że gdybym poruszyła ten temat z mężem to bez wahania by mnie wsparł..ale szkoda mi kasy a jednocześnie marzy mi się taka wygoda...chce jechać- jadę...może kiedyś...bo też marzy mi się dom.. ale z tym to w ogóle porażka...
Rubi mam / miałam dokładnie ten sam dylemat. Wiem że każdą złotówkę jaką mamy powinniśmy wydawać teraz na dom i Juniora (to drugie akurat wychodzi mi super) ale myślałam o tym długo i po prostu nie ma opcji żebyśmy dali radę z jedynym samochodem. Na ten moment to już nie jest moja zachcianka a podstawowa potrzeba. Więc nawet się już nie zastanawiam, kupujemy drugie auto i już. Teraz tylko pytanie jakie. I chwilowo mam ten sam dylemat co Łoszcz - to co mi się podoba jest za drogie
Kass super że wszystko ok!.Faktycznie ostatnio ja też widziałam w Smyku mega wyprzedaże, zwłaszcza na ubranka. A w Factory byłam niedawno i wyglądało na to że wszędzie są super rzeczy a jak weszłam do kilku sklepów to i tak kupiłam tylko rzeczy dla Janka. Jakoś nie ma weny na zakupy dla siebie.
U nas jest teraz problem z karmieniem bo Janka wszystko interesuje i co chwilę odrywa się od jedzenia a za moment znowu jest głody. Żeby go porządnie nakarmić muszę skupić się tylko na tym bo np. Jak chce w tym czasie napić się wody to dla Janka jest to mega interesujące.
A propos ogłoszenia Łoszcz to gdybym ja pisałam takie o Janku to mogłabym dodać nowe umiejętności: szczypanie o chlapnie wodą w kąpieli. To najnowsze osiągnięcia rozwojowego mojego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 23:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja odkryłam ostatni u swojego dziecka gilgotki Przecierałam mu wacikiem pod paszkami i słyszałam, że wydaje zza smoczka jakieś nowe dźwięki, ale myślałam, że to niezadowolenie, dopiero jak smoka wypuścił usłyszałam taki gardłowy śmiech
Teraz za każdym razem jak mu zmieniam bodziaka, to muszę go troszkę pogilgać tak mnie to cieszy i rozczulaloszcz, gosiaczek31, czekaja, kaczamila lubią tę wiadomość