Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:Gosiaczek gdzie na mazury???
Pochodzę z tamtych rejonów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj tata jest rzeczoznawca samochodowym i jak szukalam w zeszlym roku nowego auta to namawial mnie na nowego volksawega albo toyote ze wzgledu na niezawodnosc, serwis, ceny czesci itp. Ja sie totalnie nie znam na samochodach, ale volkswageny kocham i po 7 latach w kazym "nievolkswagenie" czulam sie zle.
Co do mat piankowych to sa swietne! Polecam kazdemu. Nina chetniej i dluzej lezy na brzuchu, przekreca sie na boczki i "prawie brzuszek", wyzej podnosi dupke i generalnie jest bardziej aktywna. Mamy skip hopa w kolorze brights a do dziadkow, bo mają w domu na parterze kamienną podloge kupilam babyono i tez sa super. Troszeczke twardsze ale sprawdzaja sie fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 14:42
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:Scarlet widzę ze jesteśmy w tej chwili na tym samym etapie :smakołyki i samochody
Nie tylko to nas łączy... Mojemu synowi wściekliźna przeszła dopiero przed chwilą spacer go uspokoił ale było ciężko i już myślałam że będziemy biegiem wracać do domu.
Czekaja życzę Ci żebyś po zrobieniu testu była szczęśliwa - bez względu na jego wynik.
Na samochodach to ja się znam jak stereotypowa blondynka chce żeby było ładne i jeździło. Silnik etc. mało mnie interesuje. Za rodzinny samochód robi u nas Ford Mondeo. Doceniam jego zalety ale dla siebie wolałabym coś mniejszego.loszcz lubi tę wiadomość
-
U nas rodzinnie Peugeoty. M ma 406 a ja niedawno kupiłam 307. Jego duuuży, mój troszkę mniejszy ale w środku miejsca sporo. Już go bardzo lubię. Przestronny, bezpieczny no i duży bagażnik. Chociaż po mojej poprzedniej Corsie to chyba wszystko wydaje się większe.
Czekają, skoro tobie obojętnie to ja trzymam kciuki za pozytywny wynik testu.loszcz lubi tę wiadomość
-
MartaM wrote:Moj tata jest rzeczoznawca samochodowym i jak szukalam w zeszlym roku nowego auta to namawial mnie na nowego volksawega albo toyote ze wzgledu na niezawodnosc, serwis, ceny czesci itp. Ja sie totalnie nie znam na samochodach, ale volkswageny kocham i po 7 latach w kazym "nievolkswagenie" czulam sie zle.
Co do mat piankowych to sa swietne! Polecam kazdemu. Nina chetniej i dluzej lezy na brzuchu, przekreca sie na boczki i "prawie brzuszek", wyzej podnosi dupke i generalnie jest bardziej aktywna. Mamy skip hopa w kolorze brights a do dziadkow, bo mają w domu na parterze kamienną podloge kupilam babyono i tez sa super. Troszeczke twardsze ale sprawdzaja sie fajnie -
MartaM wrote:Moj tata jest rzeczoznawca samochodowym i jak szukalam w zeszlym roku nowego auta to namawial mnie na nowego volksawega albo toyote ze wzgledu na niezawodnosc, serwis, ceny czesci itp. Ja sie totalnie nie znam na samochodach, ale volkswageny kocham i po 7 latach w kazym "nievolkswagenie" czulam sie zle.
Co do mat piankowych to sa swietne! Polecam kazdemu. Nina chetniej i dluzej lezy na brzuchu, przekreca sie na boczki i "prawie brzuszek", wyzej podnosi dupke i generalnie jest bardziej aktywna. Mamy skip hopa w kolorze brights a do dziadkow, bo mają w domu na parterze kamienną podloge kupilam babyono i tez sa super. Troszeczke twardsze ale sprawdzaja sie fajnie
A te z bsby ono ktore masz dokladnie....podaj link? -
nick nieaktualnyNo dobra przyznam się: miałam do tej pory 3 samochody, każdy z nich to Toyota myśl o tym że mogłabym kupić coś innego budzi u mnie strach ale staram się być dzielna i właśnie jedziemy do salonu Forda (w grę wchodzi Fiesta) i Dacii
loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny