X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Gosiaczek gdzie na mazury???
    Pochodzę z tamtych rejonów :-)
    wiem wiem loszcz pamietam ze kiedys mowilas ze tez z tamtad pochodzisz. przypuszczam ze mialybysmy do siebie calkiem nie daleko. nie wiem skad dokladnie jestes ale ja pochodze z bartoszyc. czyli juz gdzie diabel mowi dobranoc ale bardzo lubie tam wracac. a Oli chyba jestes z okolic kadyn? to tam plazujemy czasem w sezonie bo mamy najblizej od rodzicow. niecale 1,5 h

• czekaja Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz prawdopodobnie tak:) ale poczekam jeszcze pare dni zrobie test.

moze to poprostu jajnik podjeły ponownie prace i dlatego brzuch pobolewa.

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wszystko jest mozliwe. pochwal sie jak juz bedziesz wiedziala:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz wysyłał ci moc cierpliwości i energi

loszcz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Kaczamila tez mieliśmy z serii s line quatro silnik 3.0 :-) Przyspieszenie jak i samolocie

my mamy zwykły 1,9 TDI ale chyba zczipowany, bo to ma naprawde więcej niż 110 km :) bo też ma kopa :)

loszcz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz to mieliście model marzenie mojego męża, marzy mu się quatro :)

loszcz lubi tę wiadomość

• oli Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek- dokładnie - my do Kadyn mamy 5 minut

km5svcqgfaw599l1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli wrote:
    Gosiaczek- dokładnie - my do Kadyn mamy 5 minut
    zazdraszczam:-) ja bym mogla siedziec nad woda caly dzien. morze jeziora wszystko jedno byle duzo wody.

• MartaM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tata jest rzeczoznawca samochodowym i jak szukalam w zeszlym roku nowego auta to namawial mnie na nowego volksawega albo toyote ze wzgledu na niezawodnosc, serwis, ceny czesci itp. Ja sie totalnie nie znam na samochodach, ale volkswageny kocham i po 7 latach w kazym "nievolkswagenie" czulam sie zle.

Co do mat piankowych to sa swietne! Polecam kazdemu. Nina chetniej i dluzej lezy na brzuchu, przekreca sie na boczki i "prawie brzuszek", wyzej podnosi dupke i generalnie jest bardziej aktywna. Mamy skip hopa w kolorze brights a do dziadkow, bo mają w domu na parterze kamienną podloge kupilam babyono i tez sa super. Troszeczke twardsze ale sprawdzaja sie fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 14:42

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Scarlet widzę ze jesteśmy w tej chwili na tym samym etapie :smakołyki i samochody :-)

Nie tylko to nas łączy... Mojemu synowi wściekliźna przeszła dopiero przed chwilą :/ spacer go uspokoił ale było ciężko i już myślałam że będziemy biegiem wracać do domu.

Czekaja życzę Ci żebyś po zrobieniu testu była szczęśliwa - bez względu na jego wynik.

Na samochodach to ja się znam jak stereotypowa blondynka :) chce żeby było ładne i jeździło. Silnik etc. mało mnie interesuje. Za rodzinny samochód robi u nas Ford Mondeo. Doceniam jego zalety ale dla siebie wolałabym coś mniejszego.

loszcz lubi tę wiadomość

• Emartea Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas rodzinnie Peugeoty. M ma 406 a ja niedawno kupiłam 307. Jego duuuży, mój troszkę mniejszy ale w środku miejsca sporo. Już go bardzo lubię. Przestronny, bezpieczny no i duży bagażnik. Chociaż po mojej poprzedniej Corsie to chyba wszystko wydaje się większe.
    Czekają, skoro tobie obojętnie to ja trzymam kciuki za pozytywny wynik testu.

loszcz lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdarzyło mi się też jechać Seatem Cordoba taty. Naprawdę fajne auto.

loszcz lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek ja dokładnie to z Warmii jestem z zadupia zwanego Lubawa.Do Bartoszyc mam 130km wiec az tak blisko to nie jest

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swiat oszalal baby na forum ciazowym o samochodach dyskutują ;-)

Scarlett2014, gosiaczek31, Emrica, Rubi, jasmin, Krysti ~~> lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM wrote:
    Moj tata jest rzeczoznawca samochodowym i jak szukalam w zeszlym roku nowego auta to namawial mnie na nowego volksawega albo toyote ze wzgledu na niezawodnosc, serwis, ceny czesci itp. Ja sie totalnie nie znam na samochodach, ale volkswageny kocham i po 7 latach w kazym "nievolkswagenie" czulam sie zle.

Co do mat piankowych to sa swietne! Polecam kazdemu. Nina chetniej i dluzej lezy na brzuchu, przekreca sie na boczki i "prawie brzuszek", wyzej podnosi dupke i generalnie jest bardziej aktywna. Mamy skip hopa w kolorze brights a do dziadkow, bo mają w domu na parterze kamienną podloge kupilam babyono i tez sa super. Troszeczke twardsze ale sprawdzaja sie fajnie :)
    Tyle ze te ze skip hopa sa drogie...jak dla mnie za drogie

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM wrote:

A te z bsby ono ktore masz dokladnie....podaj link?

860isg18r6bpss11.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia dlatego pisalam tez o tych z babyono. Placilam niecale 50 zl za 10 szt 30x30cm tez sa fajne, grube, nie smierdza. Wazne zeby byly z pianki eva i nie mialy forma.. czegos :) W internecie pewnie mozna kupic taniej :)

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.babyono.com/puzzle-piankowe-10szt-zwierzeta.html kupowalam w akpolu

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra przyznam się: miałam do tej pory 3 samochody, każdy z nich to Toyota :) myśl o tym że mogłabym kupić coś innego budzi u mnie strach :) ale staram się być dzielna i właśnie jedziemy do salonu Forda (w grę wchodzi Fiesta) i Dacii :)

loszcz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Gosiaczek ja dokładnie to z Warmii jestem z zadupia zwanego Lubawa.Do Bartoszyc mam 130km wiec az tak blisko to nie jest
    mam znajomych z tamtych okolic i z lubawy to znam jedna karczme taka stara. bylam tam na weselu:-)

‹‹ 1846 1847 1848 1849 1850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ