Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Gosiaczek gdzie na mazury???
    Pochodzę z tamtych rejonów :-)
    wiem wiem loszcz pamietam ze kiedys mowilas ze tez z tamtad pochodzisz. przypuszczam ze mialybysmy do siebie calkiem nie daleko. nie wiem skad dokladnie jestes ale ja pochodze z bartoszyc. czyli juz gdzie diabel mowi dobranoc ale bardzo lubie tam wracac. a Oli chyba jestes z okolic kadyn? to tam plazujemy czasem w sezonie bo mamy najblizej od rodzicow. niecale 1,5 h

• czekaja Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz prawdopodobnie tak:) ale poczekam jeszcze pare dni zrobie test.

moze to poprostu jajnik podjeły ponownie prace i dlatego brzuch pobolewa.

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wszystko jest mozliwe. pochwal sie jak juz bedziesz wiedziala:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz wysyłał ci moc cierpliwości i energi

loszcz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Kaczamila tez mieliśmy z serii s line quatro silnik 3.0 :-) Przyspieszenie jak i samolocie

my mamy zwykły 1,9 TDI ale chyba zczipowany, bo to ma naprawde więcej niż 110 km :) bo też ma kopa :)

loszcz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz to mieliście model marzenie mojego męża, marzy mu się quatro :)

loszcz lubi tę wiadomość

• oli Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek- dokładnie - my do Kadyn mamy 5 minut

km5svcqgfaw599l1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli wrote:
    Gosiaczek- dokładnie - my do Kadyn mamy 5 minut
    zazdraszczam:-) ja bym mogla siedziec nad woda caly dzien. morze jeziora wszystko jedno byle duzo wody.

• MartaM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tata jest rzeczoznawca samochodowym i jak szukalam w zeszlym roku nowego auta to namawial mnie na nowego volksawega albo toyote ze wzgledu na niezawodnosc, serwis, ceny czesci itp. Ja sie totalnie nie znam na samochodach, ale volkswageny kocham i po 7 latach w kazym "nievolkswagenie" czulam sie zle.

Co do mat piankowych to sa swietne! Polecam kazdemu. Nina chetniej i dluzej lezy na brzuchu, przekreca sie na boczki i "prawie brzuszek", wyzej podnosi dupke i generalnie jest bardziej aktywna. Mamy skip hopa w kolorze brights a do dziadkow, bo mają w domu na parterze kamienną podloge kupilam babyono i tez sa super. Troszeczke twardsze ale sprawdzaja sie fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 14:42

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Scarlet widzę ze jesteśmy w tej chwili na tym samym etapie :smakołyki i samochody :-)

Nie tylko to nas łączy... Mojemu synowi wściekliźna przeszła dopiero przed chwilą :/ spacer go uspokoił ale było ciężko i już myślałam że będziemy biegiem wracać do domu.

Czekaja życzę Ci żebyś po zrobieniu testu była szczęśliwa - bez względu na jego wynik.

Na samochodach to ja się znam jak stereotypowa blondynka :) chce żeby było ładne i jeździło. Silnik etc. mało mnie interesuje. Za rodzinny samochód robi u nas Ford Mondeo. Doceniam jego zalety ale dla siebie wolałabym coś mniejszego.

loszcz lubi tę wiadomość

• Emartea Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas rodzinnie Peugeoty. M ma 406 a ja niedawno kupiłam 307. Jego duuuży, mój troszkę mniejszy ale w środku miejsca sporo. Już go bardzo lubię. Przestronny, bezpieczny no i duży bagażnik. Chociaż po mojej poprzedniej Corsie to chyba wszystko wydaje się większe.
    Czekają, skoro tobie obojętnie to ja trzymam kciuki za pozytywny wynik testu.

loszcz lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdarzyło mi się też jechać Seatem Cordoba taty. Naprawdę fajne auto.

loszcz lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek ja dokładnie to z Warmii jestem z zadupia zwanego Lubawa.Do Bartoszyc mam 130km wiec az tak blisko to nie jest

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swiat oszalal baby na forum ciazowym o samochodach dyskutują ;-)

Scarlett2014, gosiaczek31, Emrica, Rubi, jasmin, Krysti ~~> lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM wrote:
    Moj tata jest rzeczoznawca samochodowym i jak szukalam w zeszlym roku nowego auta to namawial mnie na nowego volksawega albo toyote ze wzgledu na niezawodnosc, serwis, ceny czesci itp. Ja sie totalnie nie znam na samochodach, ale volkswageny kocham i po 7 latach w kazym "nievolkswagenie" czulam sie zle.

Co do mat piankowych to sa swietne! Polecam kazdemu. Nina chetniej i dluzej lezy na brzuchu, przekreca sie na boczki i "prawie brzuszek", wyzej podnosi dupke i generalnie jest bardziej aktywna. Mamy skip hopa w kolorze brights a do dziadkow, bo mają w domu na parterze kamienną podloge kupilam babyono i tez sa super. Troszeczke twardsze ale sprawdzaja sie fajnie :)
    Tyle ze te ze skip hopa sa drogie...jak dla mnie za drogie

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM wrote:

A te z bsby ono ktore masz dokladnie....podaj link?

860isg18r6bpss11.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia dlatego pisalam tez o tych z babyono. Placilam niecale 50 zl za 10 szt 30x30cm tez sa fajne, grube, nie smierdza. Wazne zeby byly z pianki eva i nie mialy forma.. czegos :) W internecie pewnie mozna kupic taniej :)

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.babyono.com/puzzle-piankowe-10szt-zwierzeta.html kupowalam w akpolu

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra przyznam się: miałam do tej pory 3 samochody, każdy z nich to Toyota :) myśl o tym że mogłabym kupić coś innego budzi u mnie strach :) ale staram się być dzielna i właśnie jedziemy do salonu Forda (w grę wchodzi Fiesta) i Dacii :)

loszcz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Gosiaczek ja dokładnie to z Warmii jestem z zadupia zwanego Lubawa.Do Bartoszyc mam 130km wiec az tak blisko to nie jest
    mam znajomych z tamtych okolic i z lubawy to znam jedna karczme taka stara. bylam tam na weselu:-)

‹‹ 1846 1847 1848 1849 1850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ