X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesss moja mala uwielbia zabawki które świecą wydają odgłosy i się poruszają to dla niej wspaniała "zabawa "

Tess lubi tę wiadomość

• oli Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    auta widze na tapecie - u nas na rodzinne auto awansowało moj vw polo :) Sprzedaliśmy mężowe volvo s80 które miało 240 koników :( No ale to nie był tez zbyt przyjazny rodzinie samochód, ale skoro znalazł się kupiec to grzech było nie sprzedać. Trochę mi żal bo jednak bezpieczne, w automacie, no ale teraz trzeba odłozyć i kupic rodzinnego suv-a lub kombi z myślą o drugim dziecku. A tymczasem będziemy się upychać do polówki.W sumie ona całkiem pojemna jest :/ jak się upchnie kolanem :D

loszcz lubi tę wiadomość

km5svcqgfaw599l1.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet widzę ze jesteśmy w tej chwili na tym samym etapie :smakołyki i samochody :-)

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli haha kolanem upychasz :-D
    Wiecie ze w Japonii jest taki zawód jak upychacz???
    O taaak ludzi w metrze

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Rocco ma dziś wscieklizne.Normalnie juz mi ręce opadają :-\
    Od 6 rano jeczy steka i marudzi gdzie w nocy tez budził się co godzinę z płaczem.Spac nie,na rękach nie,na macie niedobrze,w łóżeczku niedobrze,zjadł łaskawie potem kupe zrobil i dalej to samo.Nacpalam go paracetamolem i żelem na dziąsła wsadzilam do wózka i tak nim jeżdżę jedną ręką a do was piszę drugą.Juz chyba godzina mi tak zleciala i właśnie zasypia ale płakał i jeczal non stop.Tylko to nie jest taki płacz na ból tylko taki marudzacy.Ochhhh....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:40

201503231678.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze zrobic test ciazowy ale to jeszcze pare dni bo chyba jeszcze wiaryodny nie bedzie. poki co mam zawroty głowy czstomocz pobolewanie podbrzusza. ogolnie czuje sie jak w ciazy. juz ogldam wozki dla dzieci rok po roku:) jak nie bede w ciazy bede mocno zdziwiona lekko rozczarowana ale tez spadnie mi kamien z serca;)

Ja od 4 miesiecy jezdze nissanem almera. super autko chociaz tez upieralam sie na toyote bo uwielbiam te auta:)

a i dzis zakladam aparat na zeby. najpier gorny luk juz sie boje...

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Teraz napalilam się na Mondeo <3 tylko ceny są kosmiczne :-(

To nowiutkie mondeo jest przepiękne, naprawde rasowe autko :P
    a jeżeli chodzi o audi to tak jak piszesz, w innym aucie było by gorzej z Tobą ale jak już dwa razy mieliście poważne wypadki to ja też bym podziękowała :) ja wcześniej jeżdziłam audi 80 z mojego rocznika 1990 a teraz nowszą a6 i naprawde bałam się jak cholera na początku bo to jednak duże autko ale teraz nie oddałabym go za żadne skarby na dodatek jest to wersja S line czyli pełen wypas, tylko przy dzieciach (mój mąż już załamuje ręce) nie sprawdzi się beżowa skóra wewnątrz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja to trzymać kciuki za pozytywny test czy za negatywny :) powiem Ci odważna jesteś, ja tak szybko chyba bym się nie zdecydowała, chyba że byla by to wpadka to oczywiście by był dzidziuś ale jak pisałam na razie dziecka nie możemy mieć więc się zabezpieczamy

czekaja lubi tę wiadomość

• Emrica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj to w takim razie trzymam kciuki za pomyślność twojego testu :) tylko w sumie już nie wiem czy mam trzymać za jedną czy za dwie kreseczki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 11:54

loszcz, czekaja lubią tę wiadomość

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli ja tak upycham wszystko jak jadę do mamy na weekend i siostra swoją pandzią po nas przyjedzie. Śmiech na sali jakby ktoś przez okno patrzył :) sam wózek bo mamy sporych rozmiarów koła i w ogóle gondola zajmuje cały bagażnik i tylne siedzenie :)

• loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłoszenie

Oddam/zamienię niemowlę jeczaco-stekajace na jeden dzień.Ładne,zadbane,grubiutkie +mleko matki gratis
    Ewentualnie przyjmę wiadro cierpliwości i energii.Zainteresowanych proszę o posta.

SunSun, Tess, Ewelaa, kasss, anet525, jasmin lubią tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz ode mnie wiadro wsparcia :) energię również przesyłam- niech moc będzie z Tobą!! :)

loszcz lubi tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila tez mieliśmy z serii s line quatro silnik 3.0 :-) Przyspieszenie jak i samolocie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:03

kaczamila lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja nich test będzie po twojej myśli (bo jak dziewczyny wyżej nie wiem czy wolisz być czy nie być w ciąży)Daj znać co wyjdzie
    A za aparat trzymam kciuki aby nie bolalo &&&

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:03

czekaja lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki by wynik nie wyszedł bedzie dobrze:) z jednej strony mysle ze to masakra a z drugiej ze za rok tez byloby tysiace powodow zeby jeszcze sie wstrzymac. moze los zdecyduje za nas:)

loszcz, gosiaczek31, kasss lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja to bys do marcowek 2016 należała???

anet525 lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to u mnie bylo tak wlasnie upychanie w micrusie. i to przy jednym dziecku. wozek zajmowal caly bagaznik i to nie na plasko tylko stawialam bokiem na kolkach a gondola na siedzeniu. plus bagaze no masakra. ale i tak kocham ten samochod. stoi teraz taki samotny na podworzu:-) niezawodny moj kochany ale co zrobic rodzina 2+2 i zaczelo sie doceniac pojemnosc i funkcjonalnosc:-) teraz nawet gdyby trzeba bylo dzieci i dziadkow mozemy zabrac do auta.

czekaja trzymam kciuki za wynik testu taki zebys byla zadowolona:-)
    a ja zaraz zabiore sie za wstepne pakowanie manatek bo w tym tygodniu pewnie pojade do rodzicow na mazury. nie bylam u nich od grudnia. i mojej kruszynki rodzinka nie widziala. no i musze wkoncu odetchnac od wsi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:25

• loszcz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek gdzie na mazury???
    Pochodzę z tamtych rejonów :-)

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wysylam troche energii bo cierpliwosci to i mi brak ostatnio do starszaka mojego. cale szczescie mloda grzeczna. takze nie podmieniam:-)

loszcz lubi tę wiadomość

• MartaM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak vw polo to wbrew pozorom bardzo pojemny samochod! Uwielbiam moje auto :) W piatek zapakowalismy rzeczy moje i malej na 3 tygodnie i w trojke jechalismy w miare komfortowo ;)

Loszcz Nina tez ostatnie kilka dni steka i marudzi i w sumie nie wiem o co jej chodzi

loszcz lubi tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
‹‹ 1845 1846 1847 1848 1849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ