X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    U nas plucie specjalistyczne - głównie witaminą D :)
    a to u nas slina:-) i to nie tak ze o zdarzy sie wypluje nadmiar sliny na brode ale to dla Izy zabawa taka, "burczy" sobie z zamknietymi ustami i przy tym wlasnie pluje:-) i tak pofrafi pol dnia:-) ot sobie znalazla taka rozrywke:-)

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss to twoja chociaz troche wypije a moja lapie i puszcza cycka i nie ma szans zeby pociagnela :( butlo tez nie chce. Ja sie normalnie ukoncze. Dsis o 1 w nocy ladnie zjadla a teraz znmow to samo :(

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez łaskotki dosłownie wszedzie;) ma to po męzu:)

Scarlett u nas tez plucie specjalistyczne witaminą D:) nie rozumiem bo to przeciez nie ma smaku.

Piękna noc za nami. Kupilismy nawilzacz i nie wiem czy to jego zasługa czy zbieg okolicznosci ale spała od 19 do 5 z jedna przerwa o 1:) super!!!:)

Mam już aparat. chyba on sprawi że dojdę do wymażonej wagi i kilogramy dalej beda leciec:) musze myć po dosłownie kazdym posiłku zęby więe skonczy sie podjadanie bo inaczej pół zycia przesiedze w łazience. Troche zeby bola ale mam nadzieje ze szybko minie:)

loszcz lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass polecam pieluszki z rosmana. my mozemy uzywac tylko takie bo po wszystkich innych Ewa ma odparzenia(oprocz pampers premium care ale one tak smierdz chemia ze nie moge wytrzymac). Są tam dwa rodzaje. kupujemy takie 21 zł za 46 sztuk. W sotyku przypominają pampersy a nie smierdza i sa duzo tansze:) Nasza Ewcia ma tanią dupke;)

loszcz lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela moja tez miała takie dni.Ani piers ani butla. bardzio sie martwiłam ale mineło i potem odrobila:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja faktycznie racja te pampersa premium śmierdzą chemią ,wydawało mi się że tylko ja to czuje, ale widze ze ty też .Skącze tą ostatnią paczke i zmieniam na sensitive .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:31

1usai09kjz0kxoir.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak Ignacego łaskotam pod pachami to tak się śmieje w niebo głosy, haha też ma łaskotki :)
    My już po chrzcinach :) był bardzo spokojny ,nawet jak ksiądz polewał mu główke wodą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:39

Emrica, loszcz lubią tę wiadomość

1usai09kjz0kxoir.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chlopina też przy aucie by siedział najlepiej cały dzień :)

1usai09kjz0kxoir.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To lesne powietrze sprawia, ze Nina przesypia cale noce! Wczoraj do 4, a dzis do 6! I jeszcze zasypia do 8. Chce dom w srodku lasu w centrum miasta! - moje nowe marzenie ;P

Emrica, gosiaczek31, Emartea, SunSun, Ewelaa, loszcz lubią tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM zapraszam do Wrocławia. My mamy taką dzielnicę, centrum miasta ale w lesie. Tylko domy (jak już są na sprzedaż) to ceny mają horendalne. Jeździmy tam na spacery i zawsze snujemy marzenia...

MartaM lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://art-madam.pl/ubranka/hand-made-body-pije-indywidualne,145033,778

http://art-madam.pl/ubranka/body-keep-calm-indywidualne-dlugi,126298,778

hihih;)

gosiaczek31, kasss lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja to jest najlepsze :) ale fajnie bo jest zdjęcie napisu, można wydrukować i mazakiem do ubrań samemu zrobić :)
    http://art-madam.pl/ubranka/handmade-body-moja-mama,145035,778

kasss, czekaja lubią tę wiadomość

• Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emertea z Wrocka jestes :) fajnie ze ktoś z tych rejonów jest co ja :) Powiedz mi kochana jak ten basen duży we Wrocławiu się sprawdza ,czy tam jest też dla dzieci ,bo chcem z moim synkiem jechać .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:29

1usai09kjz0kxoir.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti może głupie pytanie ale czy ty nie mieszkałaś gdzieś za granicą? Jak nie to sorki, możliwe że z kimś cię pomyliłam.
    W Aquaparku jest specjalny basen dla maluchów od 0 do 3 lat. Nie jest chlorowana. Fajny moim zdaniem. No i nie było tłumów a byliśmy w upalne niedzielę.
    Z tego co pamiętam to Bella i Emca są jeszcze z Wrocławia i chyba Justyśka gdzieś z okolic.

Krysti ~~> lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekja dziei spróbuje nastepnym razem musze wykorzystac te co kupiłam ale widze juz ze te dada premium fajne sa i nie maja zapachu zadnego od poczatku uzuwalismy pampersa ale co raz gorszy i z kazdym rozmiarem ceny wyzsze z nowych Umiejętności Julki to wypuszcza i łapie śline i bardzo lubi dotylkac nas po twarzy i mamy włosy tez jej sie podobaja
    Scarlet no ja ostatnio tez nic sobie nie kupuje i pochwale sie zakupami dla małej dzisiaj u nas kolejna marchewka jutro kalafior;)
    96mals.jpg

gosiaczek31, Ewelaa, loszcz, Krokodylica, czekaja, kaczamila, jasmin, Emrica lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tess wrote:
    Ja odkryłam ostatni u swojego dziecka gilgotki :) Przecierałam mu wacikiem pod paszkami i słyszałam, że wydaje zza smoczka jakieś nowe dźwięki, ale myślałam, że to niezadowolenie, dopiero jak smoka wypuścił usłyszałam taki gardłowy śmiech :)

Teraz za każdym razem jak mu zmieniam bodziaka, to muszę go troszkę pogilgać tak mnie to cieszy i rozczula :)
    Moj ma laskotki na karku

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Czekja dziei spróbuje nastepnym razem musze wykorzystac te co kupiłam ale widze juz ze te dada premium fajne sa i nie maja zapachu zadnego od poczatku uzuwalismy pampersa ale co raz gorszy i z kazdym rozmiarem ceny wyzsze z nowych Umiejętności Julki to wypuszcza i łapie śline i bardzo lubi dotylkac nas po twarzy i mamy włosy tez jej sie podobaja
    Scarlet no ja ostatnio tez nic sobie nie kupuje i pochwale sie zakupami dla małej dzisiaj u nas kolejna marchewka jutro kalafior;)
    96mals.jpg
    Ciuszki super poszalalas

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ekopieluszkimuumi.pl/pl/p/Projektor-Dzieciecy-Bluetooth-DUUX-/4341
    Co myślicie. ..?

860isg18r6bpss11.png
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss ciuszki sliczne. A gdzie kupilas te balerineczki ?

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela wszystko w smyku ten niebieski komplet tylko w pepko

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 1848 1849 1850 1851 1852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ