Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:U nas plucie specjalistyczne - głównie witaminą D
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
U nas tez łaskotki dosłownie wszedzie;) ma to po męzu:)
Scarlett u nas tez plucie specjalistyczne witaminą ) nie rozumiem bo to przeciez nie ma smaku.
Piękna noc za nami. Kupilismy nawilzacz i nie wiem czy to jego zasługa czy zbieg okolicznosci ale spała od 19 do 5 z jedna przerwa o 1:) super!!!
Mam już aparat. chyba on sprawi że dojdę do wymażonej wagi i kilogramy dalej beda leciec:) musze myć po dosłownie kazdym posiłku zęby więe skonczy sie podjadanie bo inaczej pół zycia przesiedze w łazience. Troche zeby bola ale mam nadzieje ze szybko minie:)loszcz lubi tę wiadomość
-
Kass polecam pieluszki z rosmana. my mozemy uzywac tylko takie bo po wszystkich innych Ewa ma odparzenia(oprocz pampers premium care ale one tak smierdz chemia ze nie moge wytrzymac). Są tam dwa rodzaje. kupujemy takie 21 zł za 46 sztuk. W sotyku przypominają pampersy a nie smierdza i sa duzo tansze:) Nasza Ewcia ma tanią dupke;)
loszcz lubi tę wiadomość
-
Ja jak Ignacego łaskotam pod pachami to tak się śmieje w niebo głosy, haha też ma łaskotki
My już po chrzcinach był bardzo spokojny ,nawet jak ksiądz polewał mu główke wodąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:39
Emrica, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emertea z Wrocka jestes fajnie ze ktoś z tych rejonów jest co ja Powiedz mi kochana jak ten basen duży we Wrocławiu się sprawdza ,czy tam jest też dla dzieci ,bo chcem z moim synkiem jechać .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:29
-
Krysti może głupie pytanie ale czy ty nie mieszkałaś gdzieś za granicą? Jak nie to sorki, możliwe że z kimś cię pomyliłam.
W Aquaparku jest specjalny basen dla maluchów od 0 do 3 lat. Nie jest chlorowana. Fajny moim zdaniem. No i nie było tłumów a byliśmy w upalne niedzielę.
Z tego co pamiętam to Bella i Emca są jeszcze z Wrocławia i chyba Justyśka gdzieś z okolic.Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Czekja dziei spróbuje nastepnym razem musze wykorzystac te co kupiłam ale widze juz ze te dada premium fajne sa i nie maja zapachu zadnego od poczatku uzuwalismy pampersa ale co raz gorszy i z kazdym rozmiarem ceny wyzsze z nowych Umiejętności Julki to wypuszcza i łapie śline i bardzo lubi dotylkac nas po twarzy i mamy włosy tez jej sie podobaja
Scarlet no ja ostatnio tez nic sobie nie kupuje i pochwale sie zakupami dla małej dzisiaj u nas kolejna marchewka jutro kalafior;)
gosiaczek31, Ewelaa, loszcz, Krokodylica, czekaja, kaczamila, jasmin, Emrica lubią tę wiadomość
[/url]
-
Tess wrote:Ja odkryłam ostatni u swojego dziecka gilgotki Przecierałam mu wacikiem pod paszkami i słyszałam, że wydaje zza smoczka jakieś nowe dźwięki, ale myślałam, że to niezadowolenie, dopiero jak smoka wypuścił usłyszałam taki gardłowy śmiech
Teraz za każdym razem jak mu zmieniam bodziaka, to muszę go troszkę pogilgać tak mnie to cieszy i rozczula -
kasss wrote:Czekja dziei spróbuje nastepnym razem musze wykorzystac te co kupiłam ale widze juz ze te dada premium fajne sa i nie maja zapachu zadnego od poczatku uzuwalismy pampersa ale co raz gorszy i z kazdym rozmiarem ceny wyzsze z nowych Umiejętności Julki to wypuszcza i łapie śline i bardzo lubi dotylkac nas po twarzy i mamy włosy tez jej sie podobaja
Scarlet no ja ostatnio tez nic sobie nie kupuje i pochwale sie zakupami dla małej dzisiaj u nas kolejna marchewka jutro kalafior;)