Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aa i matka poszalala bo dziecko dostało nie jedną a 2 osmiornice lamaze:-)
Zamówiłam w internecie a ze akurat była promocja to kupiłam osmiornice pirata i taka dużą ośmiornice ktora wydaje dźwięki.Ja to jednak głupia jestem bo nie mam co na dupe ubrać a wydaję kase na zabawki.Swietna jest ta duza zabawka.Polecam http://allegro.pl/tomy-lamaze-wesola-osmiornica-osmionutka-prezent-i5096511327.htmltylda87 lubi tę wiadomość
-
Kass tez ostatnio robiłam zakupy w smyku ale przez internet:0 kupiłam takie same body jak Ty kurteczke na 74 w rybki(jeszcze zdazylam na promocje) i rekawiczki juz na zime:)
Krysti tez mi sie kojarzy że mieszkałas za granica:)Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie nadrobiłam wszystkiego, ale ogólnie wiem co się u której z Was działo. W wolnym czasie podczytywałam forum. Mój synek, nie Franek ale Marcyś. Imię zmienione przez tatę, który stwierdził, że urodził się w imieniny Marcela, więc sam sobie je wybrał. Prawda jest taka, że zawsze mu się to imię podobało. Mój synek pewno jak każde dziecko. Raz super grzeczny, a czasami daje popalić. Aczkolwiek muszę powiedzieć że przy drugim dziecku w ogóle nie tracę cierpliwości. Przez 3,5 m-ca chyba raz liczyłam do 10:) Nie karmię piersią. Od początku mały je z butli. Waży 7kg. Przez miesiąc po porodzie miałam strasznego doła. W szpitalu nie wyszło mu badanie słuchu. Oba uszy do kontroli. Lekarka mówiła że pewnie przez wody płodowe w uszach albo maź. Powtórne badanie mieliśmy dopiero 17 czerwca. Przez 3 miesiące mało co nie osiwiałam. Jak to wariująca matka sprawdzałam sama czy słyszy. Albo się czymś specjalnie zatłukłam, albo głośniej coś przy nim mówiłam. Po reakcji widziałam, że chyba jest ok, ale dopiero oficjalnie od 17 czerwca mamy niebieski certyfikat:) skakałam ze szczęścia:)
Krokodylica, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Patryśka. Fajnie, że jesteś i fajnie że z Marcelkowymi uszkami dobrze. Nam w szpitalu też wyszła kontrola uszka, ale mieliśmy ją po miesiącu. Też się zamartwiałam a wszystko wyszło ok. Jeszcze we wrześniu mamy skontrolować ale już jestem spokojna.
-
ja czekałam na promocje w internetowym ale jakos nie ma jak w ciazy byłam raz byla fajna promocja ja kupiłam w sacjonarnym. Patryśka fanie ze sie odezwałaś i najwazniejsze ze z sluchem malego wszytko oki Loszcz ja widziałam ta osmiornice aledla mnie była straszna hehe i wybrałam lale;) moja Julka dzis krzyczy caly dzien juz wygoniłam meza na spacer bo uszy mi pekały a dziec sasiada w tym czasie gwizdkiem sie bawił ani chwili sopkoju;)[/url]