X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisywałyście dzieciaczki do żłobka?
    Ja poszłam zapisać i może uda nam się dostać na wrzesień 2016

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wózek dwa w jednym głęboki i spacerowe i nie mam typowej gondoli ale za to w mojej ala gondoli będę mogła wozic mała do ok 6 miesiąca a potem z wersji głębokiej będę mieć spacerowe

loszcz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Dlatego ja wybralam camarelo bo gondola jest dluga 80cm inne wózki maja malutkie gondolki

Ja z tego samego powodu wybrałam camarelo. moja mała długa a szczupła. wiec jeszcze mamy miejsce w wózku. myślę że do 6 mies jeszcze posiedzimy w gondoli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:02

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja chodzę na basen we Wrocławiu z moim maleństwem.
    Wybraliśmy zorganizowany kurs dla niemowlaków na Chełmońskiego i bardzo nam się podoba. Instruktorka pokazuje jak trzymać dziecko w wodzie i mamy fajne różne ćwiczenia np. z małą piłeczką. Byliśmy dopiero na jednych zajęciach ale zrobiły one na mnie bardzo dobre wrażenie a i mały się już oswoił z wodą :)

Krysti ~~>, loszcz, Emartea lubią tę wiadomość

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Dlatego ja wybralam camarelo bo gondola jest dluga 80cm inne wózki maja malutkie gondolki
    Ja tez mam Camarelo i moja Nadia powoli zaczyna sie nie miescic :-)

loszcz lubi tę wiadomość

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj wściekła jestem w mojej super wsi latali drogę smola i masakra wózek cały uwalony tymi kamyczkami przyczepionymi na smole do kolek mylam kółka benzyna masakra moje buty które mają niecały miesiąc tez wyglądają masakra a już benzyna ich nie u myje bo kolor zejdzie. znacie sposób jak to wyczyscic? ??

• limcia Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sorry, że trochę nie na temat, ale jestem w potrzebie. Może coś podpowiecie. Nie mam z kim zostawić dzieci, żeby się gdzieś wybrać, a muszę kupić coś na chrzciny dla siebie. Znacie może jakieś fajne sklepy internetowe gdzie można kupić ładną sukienkę bądź bluzkę i spódnicę?

1usazbmhhgo5jhw6.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki dawno nie pisalam bo nie mam ost zbyt czasu nadrabiam caly czas wasze wpisy. Dzis pisze szybko tylko z 1 pytaniem bo mam duzo roboty w domu :/

powiedzcie mi czy jezeli daje Stasiowi marchewke od 5dni i widze ze mu nic nie jest to czy moge jutro dac sloik marchewke z ziemniaczkami? Czy lepiej sam kalafior albo brokul?

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily83 wrote:
    Krysti ja chodzę na basen we Wrocławiu z moim maleństwem.
    Wybraliśmy zorganizowany kurs dla niemowlaków na Chełmońskiego i bardzo nam się podoba. Instruktorka pokazuje jak trzymać dziecko w wodzie i mamy fajne różne ćwiczenia np. z małą piłeczką. Byliśmy dopiero na jednych zajęciach ale zrobiły one na mnie bardzo dobre wrażenie a i mały się już oswoił z wodą :)
    Super :) dzięki wielkie za info . A jakie pampersy wodne kupujesz ,jakiej firmy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:34

1usai09kjz0kxoir.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Aj wściekła jestem w mojej super wsi latali drogę smola i masakra wózek cały uwalony tymi kamyczkami przyczepionymi na smole do kolek mylam kółka benzyna masakra moje buty które mają niecały miesiąc tez wyglądają masakra a już benzyna ich nie u myje bo kolor zejdzie. znacie sposób jak to wyczyscic? ??
    Wspułczuje ,też bym była wściekła.

1usai09kjz0kxoir.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem ze chwale wózek x landera ,ale zawiodłam się na foteliku :/ jest do dupy .

1usai09kjz0kxoir.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Mamy Tako city i gondola tez jest długa ale wydaje mi się wąska.Ogólnie wózek wyglada na pelnen "dziecka".Jeszcze musi mu wystarczyc na jakieś czas (choć przyznam ze korci mnie wyjąć ze strychu spacerowke i wozic synka w niej na plasko).Myślę ze jeszcze z miesiąc da chlopak radę ale to by bylo na tyle.

Emily83 lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • Emily83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ~~> wrote:
    Super :) dzięki wielkie za info . A jakie pampersy wodne kupujesz ,jakiej firmy!

kupiłam w rossmanie babydream :) i nie mam do nich zastrzeżeń, choć myślę że pampersy wodne sprawdzają się dopiero wtedy kiedy maleństwo zrobi kupę w wodzie, a my jeszcze tego nie doświadczyliśmy i mam nadzieję że nie doświadczymy :)

Krysti ~~> lubi tę wiadomość

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • Emily83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Mamy Tako city i gondola tez jest długa ale wydaje mi się wąska.Ogólnie wózek wyglada na pelnen "dziecka".Jeszcze musi mu wystarczyc na jakieś czas (choć przyznam ze korci mnie wyjąć ze strychu spacerowke i wozic synka w niej na plasko).Myślę ze jeszcze z miesiąc da chlopak radę ale to by bylo na tyle.

też mamy ten wózek i szkoda że gondola jest tak wąska, bo mały jak śpi to lubi rozkładać ręce a tu ciasno :( musimy jakoś się przemęczyć w tej gondoli chociaż jeszcze z dwa miesiące

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limcia kupe czasu cie nie bylo.Nawet jak wczoraj Patrysia sie odezwala to myslslam o tobie i pocahontas ze dawno was nie bylo ale to oczywiste przy blizniakach.
    Mam nadzieję,ze dziewczynkom skończyly sie kolki i już masz trochę łatwiej.Jak tam sie rozwijaja dzieciaki?Zdrowe sa???
    Niestety nie pomogę jeśli chodzi o adres internetowy fajnego sklepu :-(

Pocahontas lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • Emily83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    powiedzcie mi czy jezeli daje Stasiowi marchewke od 5dni i widze ze mu nic nie jest to czy moge jutro dac sloik marchewke z ziemniaczkami? Czy lepiej sam kalafior albo brokul?

nie mam pojęcia jeszcze nie rozszerzałam menu Adasia, a powiedz mi czemu tak wcześniej podajesz marchewkę,? bo ja się zastanawiam kiedy zacząć dawać nowe produkty jeśli mały dostaje mleko mieszane... i myślałam że dopiero jak skończy 5 miesięcy

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily widzę,ze mamy ten sam problem :-\ co z tego ze gondola dluga jak bobas nie ma miejsca na rączki.Ogólnie jestem jednak zadowolona z tego wozka.Fotelik bral udział w wypadku a mały jako jedyny w samochodzie wyszedł bez szwanku więc jest naprawdę bezpieczny :-)

Emily83 lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • tylda87 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limcia w next polska sa fajne rzeczy chociaz nie zamawialam jeszcze a zamoerzam kupic u nich malemu stroj na chrzesgt

loszcz lubi tę wiadomość

• Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily83 wrote:
    kupiłam w rossmanie babydream :) i nie mam do nich zastrzeżeń, choć myślę że pampersy wodne sprawdzają się dopiero wtedy kiedy maleństwo zrobi kupę w wodzie, a my jeszcze tego nie doświadczyliśmy i mam nadzieję że nie doświadczymy :)
    Jasne że tak ,najlepiej jak kupcie zrobi wtedy można pochwalić ,oby i U nas obyło się bez niespodzianki jak w wodzie będzie ,ale bynajmniej sprawdzi się jakość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:08

loszcz, Emily83 lubią tę wiadomość

1usai09kjz0kxoir.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka expertem nie jestem ale wydaje mi się ze to obojętne czy podasz jeden składnik czy dwa skoro wiesz ze marchewka go nie rusza :-)

tylda87, Krysti ~~> lubią tę wiadomość

201503231678.png
‹‹ 1851 1852 1853 1854 1855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ