Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Dlatego ja wybralam camarelo bo gondola jest dluga 80cm inne wózki maja malutkie gondolki
Ja z tego samego powodu wybrałam camarelo. moja mała długa a szczupła. wiec jeszcze mamy miejsce w wózku. myślę że do 6 mies jeszcze posiedzimy w gondoliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:02
-
Krysti ja chodzę na basen we Wrocławiu z moim maleństwem.
Wybraliśmy zorganizowany kurs dla niemowlaków na Chełmońskiego i bardzo nam się podoba. Instruktorka pokazuje jak trzymać dziecko w wodzie i mamy fajne różne ćwiczenia np. z małą piłeczką. Byliśmy dopiero na jednych zajęciach ale zrobiły one na mnie bardzo dobre wrażenie a i mały się już oswoił z wodąKrysti ~~>, loszcz, Emartea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAj wściekła jestem w mojej super wsi latali drogę smola i masakra wózek cały uwalony tymi kamyczkami przyczepionymi na smole do kolek mylam kółka benzyna masakra moje buty które mają niecały miesiąc tez wyglądają masakra a już benzyna ich nie u myje bo kolor zejdzie. znacie sposób jak to wyczyscic? ??
-
Dziewczyny sorry, że trochę nie na temat, ale jestem w potrzebie. Może coś podpowiecie. Nie mam z kim zostawić dzieci, żeby się gdzieś wybrać, a muszę kupić coś na chrzciny dla siebie. Znacie może jakieś fajne sklepy internetowe gdzie można kupić ładną sukienkę bądź bluzkę i spódnicę?
-
Hej laseczki dawno nie pisalam bo nie mam ost zbyt czasu nadrabiam caly czas wasze wpisy. Dzis pisze szybko tylko z 1 pytaniem bo mam duzo roboty w domu
powiedzcie mi czy jezeli daje Stasiowi marchewke od 5dni i widze ze mu nic nie jest to czy moge jutro dac sloik marchewke z ziemniaczkami? Czy lepiej sam kalafior albo brokul? -
Emily83 wrote:Krysti ja chodzę na basen we Wrocławiu z moim maleństwem.
Wybraliśmy zorganizowany kurs dla niemowlaków na Chełmońskiego i bardzo nam się podoba. Instruktorka pokazuje jak trzymać dziecko w wodzie i mamy fajne różne ćwiczenia np. z małą piłeczką. Byliśmy dopiero na jednych zajęciach ale zrobiły one na mnie bardzo dobre wrażenie a i mały się już oswoił z wodąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:34
-
Justyska89 wrote:Aj wściekła jestem w mojej super wsi latali drogę smola i masakra wózek cały uwalony tymi kamyczkami przyczepionymi na smole do kolek mylam kółka benzyna masakra moje buty które mają niecały miesiąc tez wyglądają masakra a już benzyna ich nie u myje bo kolor zejdzie. znacie sposób jak to wyczyscic? ??
-
Anastacia33 wrote:Dlatego ja wybralam camarelo bo gondola jest dluga 80cm inne wózki maja malutkie gondolki
Emily83 lubi tę wiadomość
-
Krysti ~~> wrote:Super dzięki wielkie za info . A jakie pampersy wodne kupujesz ,jakiej firmy!
kupiłam w rossmanie babydream i nie mam do nich zastrzeżeń, choć myślę że pampersy wodne sprawdzają się dopiero wtedy kiedy maleństwo zrobi kupę w wodzie, a my jeszcze tego nie doświadczyliśmy i mam nadzieję że nie doświadczymyKrysti ~~> lubi tę wiadomość
-
loszcz wrote:Mamy Tako city i gondola tez jest długa ale wydaje mi się wąska.Ogólnie wózek wyglada na pelnen "dziecka".Jeszcze musi mu wystarczyc na jakieś czas (choć przyznam ze korci mnie wyjąć ze strychu spacerowke i wozic synka w niej na plasko).Myślę ze jeszcze z miesiąc da chlopak radę ale to by bylo na tyle.
też mamy ten wózek i szkoda że gondola jest tak wąska, bo mały jak śpi to lubi rozkładać ręce a tu ciasno musimy jakoś się przemęczyć w tej gondoli chociaż jeszcze z dwa miesiące -
Limcia kupe czasu cie nie bylo.Nawet jak wczoraj Patrysia sie odezwala to myslslam o tobie i pocahontas ze dawno was nie bylo ale to oczywiste przy blizniakach.
Mam nadzieję,ze dziewczynkom skończyly sie kolki i już masz trochę łatwiej.Jak tam sie rozwijaja dzieciaki?Zdrowe sa???
Niestety nie pomogę jeśli chodzi o adres internetowy fajnego sklepuPocahontas lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:powiedzcie mi czy jezeli daje Stasiowi marchewke od 5dni i widze ze mu nic nie jest to czy moge jutro dac sloik marchewke z ziemniaczkami? Czy lepiej sam kalafior albo brokul?
nie mam pojęcia jeszcze nie rozszerzałam menu Adasia, a powiedz mi czemu tak wcześniej podajesz marchewkę,? bo ja się zastanawiam kiedy zacząć dawać nowe produkty jeśli mały dostaje mleko mieszane... i myślałam że dopiero jak skończy 5 miesięcy -
Emily widzę,ze mamy ten sam problem co z tego ze gondola dluga jak bobas nie ma miejsca na rączki.Ogólnie jestem jednak zadowolona z tego wozka.Fotelik bral udział w wypadku a mały jako jedyny w samochodzie wyszedł bez szwanku więc jest naprawdę bezpieczny
Emily83 lubi tę wiadomość
-
Emily83 wrote:kupiłam w rossmanie babydream i nie mam do nich zastrzeżeń, choć myślę że pampersy wodne sprawdzają się dopiero wtedy kiedy maleństwo zrobi kupę w wodzie, a my jeszcze tego nie doświadczyliśmy i mam nadzieję że nie doświadczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:08
loszcz, Emily83 lubią tę wiadomość