X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea wrote:
    Krysti może głupie pytanie ale czy ty nie mieszkałaś gdzieś za granicą? Jak nie to sorki, możliwe że z kimś cię pomyliłam.
    W Aquaparku jest specjalny basen dla maluchów od 0 do 3 lat. Nie jest chlorowana. Fajny moim zdaniem. No i nie było tłumów a byliśmy w upalne niedzielę.
    Z tego co pamiętam to Bella i Emca są jeszcze z Wrocławia i chyba Justyśka gdzieś z okolic.
    Tak w Szkocji mieszkam do 9 lipca i zjeżdżamy do Polski .We Wrocku będę często i chcem do tego Aquaparku podjechać z synkiem ,mówisz woda nie chlorowana ,to super :)

Emartea jakie pampersy są najlepsze , te do pływania !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 23:31

Emartea lubi tę wiadomość

1usai09kjz0kxoir.png
  • Emrica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    http://www.ekopieluszkimuumi.pl/pl/p/Projektor-Dzieciecy-Bluetooth-DUUX-/4341
    Co myślicie. ..?
    Fajna sprawa, no i można swoja muzyke puszczać dziecku, ja mam żółwika
    http://allegro.pl/zolw-projektor-gwiazd-mp3-usb-czyta-karty-microsd-i5163136013.html

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Patryska.Fajnie ze się odezwalas :-)
    Cieszę się że z uszkami wszystko wporzadku,na pewno kamień spadł ci z serca.

patryśka83 lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Patryska..no właśnie ja pamiętałam że nasi synowie mieli mieć tak samo na imię :)

Dziewczyny zapowiadają mega upały...już mi słabo jak pomyśle...

Franek wczoraj jadł regularnie co 2h...nie wiem co on tak na zapas pakowal..może się jutra wystraszył bo mamy szczepienie i oczywiście wazenie...a ostatnio przybral przez 3 tyg. 200g :/

Umówilismy się w następna środę na sesję...już nie mogę się doczekać...miała być noworodkowa ale byliśmy tydzień e szpitalu i potem dwa tyg w domu to był dla mnie nowy świąt i nie miałam głowy na takie rzeczy..a podobno najlepiej taka sesję do 14dni dziecka sie robi..no i wczoraj kupiłam zestaw marynarza ręcznie robiony :)

Emartea lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi my Nadii w piatek robilismy sesje-a w pon konczyla 3mce. Super wspolpracowala, raz tylko zaplakala, bo juz miala dosc tego przebierania.

Tez slyszalam o upalach a my w ndz mamy chrzciny, choociaz nie musze sir martwic ze dziecko mi zmarznie w kosciele :P

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi mi też jest słabo jak słyszę o upalach

Ewelaa ją robię chrzciny teraz w sobotę i ma być upał całe szczęście że chrzciny dopiero o 18

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emrica wrote:
    Fajna sprawa, no i można swoja muzyke puszczać dziecku, ja mam żółwika
    http://allegro.pl/zolw-projektor-gwiazd-mp3-usb-czyta-karty-microsd-i5163136013.html
    No wlasnie mnie żółw sie popsul

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kiedy planujecie dzieciaczki zaczac wozic w spacerowce?

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka1990 wrote:
    Rubi mi też jest słabo jak słyszę o upalach

Ewelaa ją robię chrzciny teraz w sobotę i ma być upał całe szczęście że chrzciny dopiero o 18
    Ja nie znoszę upalow

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    ja pewnie dopiero jak zacznie siadac tak na powaznie. moze po 5 mies okolo 6. narazie wystarcza Izce gondolka. nawet nie przymierzam jej do spacerowki bo mamy duza i utopila by sie w niej:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my witamy sie z warmii i mazur. mala dzielnie zniosla 6 godzinna podroz. ale jechalismy wieczorem i w nocy wiec w porze spania. tak czy siak dala rade. jak ja przekladalam z fotelika do lozeczka i zmienialam pampka to nawet sie nie obudzila tylko z blogim usmiechem spala w najlepsze. a dzis rano zdziwona bo obudzila sie w nowym miejscu:-)

Krokodylica, loszcz, Scarlett2014, patryśka83, kasss, ines31, Emartea, Emrica lubią tę wiadomość

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Nadia to za 2mce raczej chyba juz sie nie zmiesci do gondoli wiec bd zmuszona zmienic na spacerowke. Chociaz wolalabym to zrobic jak dopiero usiadzie

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak ze spacerówką bo moja Zuza jest długa i już ledwo mieści się w gondoli, a ze spacerówką wiadomo, wolała bym poczekać. Muszę zobaczyć jak ta spacerówka wygląda, czy da się ją rozłożyć bardziej na leżąco.

• loszcz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki sam problem jak wy dziewczyny.Gonadola ciasna a na spacerowke za szybko :-\

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczku odpocznij choć trochę korzystając z fajnych krajobrazów!

Paryska fajnie że się odezwałaś i że badania pokazały że wszystko ok. A propos smoczka to korzystając z nowych umiejętności Janek teraz wkłada sobie (celowo) plastikową cześć smoczka do buzi. Czyżby zęby? A tak w ogóle to Janek nadal jest średnio smoczkowy ale ma dni że go akceptuje.

U nas to samo z gondolą. Jankowi niewiele miejsca już zostało i pewnie po wakacjach będę musiała pomyśleć i spacerówce. Musze tylko sprawdzić jak się rozkłada.

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Mam taki sam problem jak wy dziewczyny.Gonadola ciasna a na spacerowke za szybko :-\
    Dlatego ja wybralam camarelo bo gondola jest dluga 80cm inne wózki maja malutkie gondolki

loszcz lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj młody wieczorem mega marudzil a slina to ciekla strumieniami to postanowilam spr czy to ząbek moze chce sie pokazać i paluchem dotykalam dziaselko i czuc ze cos tam sie dzieje tak wiec zrobilam masaż żelem dentinox i o dziwo chwila i Fabis przestal marudzic i zasnął

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Dlatego ja wybralam camarelo bo gondola jest dluga 80cm inne wózki maja malutkie gondolki
    u nas tez duza gondolam mala dluga jest a ma jeszcze troche zapasu. mysle ze do 5 miesiaca wystarczy

• patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:

Ja zacznę wozić w spacerówce jak będzie już dobrze trzymał głowę i będzie mógł być w pozycji siedzącej. Pewnie coś koło 6 m-ca. Póki co zostaje nam coraz bardziej przymała gondola

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patryska super ze sie odezwalas po przerwie:-) no i ciesze sie ze badania Marcysia sa dobre

patryśka83 lubi tę wiadomość

‹‹ 1850 1851 1852 1853 1854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ