Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emartea wrote:Krysti może głupie pytanie ale czy ty nie mieszkałaś gdzieś za granicą? Jak nie to sorki, możliwe że z kimś cię pomyliłam.
W Aquaparku jest specjalny basen dla maluchów od 0 do 3 lat. Nie jest chlorowana. Fajny moim zdaniem. No i nie było tłumów a byliśmy w upalne niedzielę.
Z tego co pamiętam to Bella i Emca są jeszcze z Wrocławia i chyba Justyśka gdzieś z okolic.
Emartea jakie pampersy są najlepsze , te do pływania !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 23:31
Emartea lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:http://www.ekopieluszkimuumi.pl/pl/p/Projektor-Dzieciecy-Bluetooth-DUUX-/4341
Co myślicie. ..?
http://allegro.pl/zolw-projektor-gwiazd-mp3-usb-czyta-karty-microsd-i5163136013.html -
Cześć Patryska..no właśnie ja pamiętałam że nasi synowie mieli mieć tak samo na imię
Dziewczyny zapowiadają mega upały...już mi słabo jak pomyśle...
Franek wczoraj jadł regularnie co 2h...nie wiem co on tak na zapas pakowal..może się jutra wystraszył bo mamy szczepienie i oczywiście wazenie...a ostatnio przybral przez 3 tyg. 200g
Umówilismy się w następna środę na sesję...już nie mogę się doczekać...miała być noworodkowa ale byliśmy tydzień e szpitalu i potem dwa tyg w domu to był dla mnie nowy świąt i nie miałam głowy na takie rzeczy..a podobno najlepiej taka sesję do 14dni dziecka sie robi..no i wczoraj kupiłam zestaw marynarza ręcznie robiony
Emartea lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi my Nadii w piatek robilismy sesje-a w pon konczyla 3mce. Super wspolpracowala, raz tylko zaplakala, bo juz miala dosc tego przebierania.
Tez slyszalam o upalach a my w ndz mamy chrzciny, choociaz nie musze sir martwic ze dziecko mi zmarznie w kosciele -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Dziewczyny kiedy planujecie dzieciaczki zaczac wozic w spacerowce?
-
nick nieaktualnya my witamy sie z warmii i mazur. mala dzielnie zniosla 6 godzinna podroz. ale jechalismy wieczorem i w nocy wiec w porze spania. tak czy siak dala rade. jak ja przekladalam z fotelika do lozeczka i zmienialam pampka to nawet sie nie obudzila tylko z blogim usmiechem spala w najlepsze. a dzis rano zdziwona bo obudzila sie w nowym miejscu:-)
Krokodylica, loszcz, Scarlett2014, patryśka83, kasss, ines31, Emartea, Emrica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiaczku odpocznij choć trochę korzystając z fajnych krajobrazów!
Paryska fajnie że się odezwałaś i że badania pokazały że wszystko ok. A propos smoczka to korzystając z nowych umiejętności Janek teraz wkłada sobie (celowo) plastikową cześć smoczka do buzi. Czyżby zęby? A tak w ogóle to Janek nadal jest średnio smoczkowy ale ma dni że go akceptuje.
U nas to samo z gondolą. Jankowi niewiele miejsca już zostało i pewnie po wakacjach będę musiała pomyśleć i spacerówce. Musze tylko sprawdzić jak się rozkłada. -
Wczoraj młody wieczorem mega marudzil a slina to ciekla strumieniami to postanowilam spr czy to ząbek moze chce sie pokazać i paluchem dotykalam dziaselko i czuc ze cos tam sie dzieje tak wiec zrobilam masaż żelem dentinox i o dziwo chwila i Fabis przestal marudzic i zasnął
-
nick nieaktualny
-
Anastacia33 wrote:Dziewczyny kiedy planujecie dzieciaczki zaczac wozic w spacerowce?
Ja zacznę wozić w spacerówce jak będzie już dobrze trzymał głowę i będzie mógł być w pozycji siedzącej. Pewnie coś koło 6 m-ca. Póki co zostaje nam coraz bardziej przymała gondola
-
nick nieaktualny