Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybedzia90 wrote:Calines mi tez waga na poczatku spadla ja wymiotowalam 7 miesiacy w ciazy a potem mialam w nocy takie zgaga ze wymiotowalm w nocy kwasem
Kobieto Współczuję, ale się namęczyłaś. Ja myślałam o drugim dziecku ale jak sobie przypomnę to ściskanie muszli klozetowej a teraz jeszcze opieka nad takim brzdącem to sobie nie wyobrażam. -
Moje dziewczyny od jakiś może 3-4 tyg po kąpieli śpią dłużej czyli 3-4 godz, a później zaczyna się sajgon co godzinę lub co dwie. Nie wiem czym to spowodowane, dajemy normalnie mleko, ale chcą mało, zasypiają i za niedługo znowu się budzą. Macie jakiś pomysł co na to poradzić?
-
nick nieaktualny
-
tez bym chciala dolaczyc do grupy na fb...bo tu zagladam rzadko....Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
limcia wrote:Moje dziewczyny od jakiś może 3-4 tyg po kąpieli śpią dłużej czyli 3-4 godz, a później zaczyna się sajgon co godzinę lub co dwie. Nie wiem czym to spowodowane, dajemy normalnie mleko, ale chcą mało, zasypiają i za niedługo znowu się budzą. Macie jakiś pomysł co na to poradzić?
może próbuj im w dzień dawać jak najwięcej, tzn między mlekiem jakąś chrupkę kukurydzianą, owocki, soczek, trochę kaszki z owocami, coś do próbowania po kilka łyżeczek, jakieś papki musy - ja czasem w butli nawet dawałam starte jabłuszko:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja teraz w trakcie infekcji tak wlasnie ma. Wczesniej bylo 1-2 dziennie. A teraz chyba z 6. Od ciemnozielonych po zolte. I tez zastanawiam sie czy to od infekcji czy zabkowania bo widze ze cos tam sie szykuje do wyjscia:-) po wprowadzeniu stalych posilkow byly kupy czesciej ale nie az tak jak ostatnie dni
-
Dziewczyny czy któraś mogłaby mi podpowiedzieć co to? boje się,że opryszczka ;/ myślałam,że od wiatru ale raz to schodzi raz pojawia się nawet jak w domu jestesmy także nie wiem. Dodam,że raczej go to nie swędzi,bo nie przeciera tego oka
Ma to już długo ok 3 tygodni we wtorek chcę iść do lekarza z tym ,bo lekarka miała urlop a skoro się to nie pogarsza ani nie drapie tego przeczekam do wtorku -
My mielismy problem z zaparciami
Pediatra przepisała Debridat.....kupka wrocila do normy
A na zaparcia dobra tez jest gruszka Wiliamsa (ze sloiczka)......probowalismy i dziala ......i trzeba podawac duzo wody do picia.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny