X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • bedzia90 Koleżanka

Wysłany: 3 września 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calines mi tez waga na poczatku spadla ja wymiotowalam 7 miesiacy w ciazy a potem mialam w nocy takie zgaga ze wymiotowalm w nocy kwasem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:32

• Tess Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    białe kropki w miejscu ząbków to gruczoły zwiastujące, że się wchodzi w okres ząbkowania - tak nam powiedziała pediatra, ale nie oznacza to, że ząb zaraz wyjdzie bynajmniej :)

calines lubi tę wiadomość

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzia90 wrote:
    Calines mi tez waga na poczatku spadla ja wymiotowalam 7 miesiacy w ciazy a potem mialam w nocy takie zgaga ze wymiotowalm w nocy kwasem

Kobieto Współczuję, ale się namęczyłaś. Ja myślałam o drugim dziecku ale jak sobie przypomnę to ściskanie muszli klozetowej a teraz jeszcze opieka nad takim brzdącem to sobie nie wyobrażam.

• limcia Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam prośbę. Któraś z Was usunęła mnie przypadkiem z grupy na fb.W jaki sposób mogę ponownie tam dołączyć?

1usazbmhhgo5jhw6.png
  • limcia Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziewczyny od jakiś może 3-4 tyg po kąpieli śpią dłużej czyli 3-4 godz, a później zaczyna się sajgon co godzinę lub co dwie. Nie wiem czym to spowodowane, dajemy normalnie mleko, ale chcą mało, zasypiają i za niedługo znowu się budzą. Macie jakiś pomysł co na to poradzić?

1usazbmhhgo5jhw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    limcia napisze Ci priv tylko potwierdź moje zaproszenie do przyjaciółek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:14

limcia lubi tę wiadomość

• MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez bym chciala dolaczyc do grupy na fb...bo tu zagladam rzadko....

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    limcia wrote:
    Moje dziewczyny od jakiś może 3-4 tyg po kąpieli śpią dłużej czyli 3-4 godz, a później zaczyna się sajgon co godzinę lub co dwie. Nie wiem czym to spowodowane, dajemy normalnie mleko, ale chcą mało, zasypiają i za niedługo znowu się budzą. Macie jakiś pomysł co na to poradzić?

może próbuj im w dzień dawać jak najwięcej, tzn między mlekiem jakąś chrupkę kukurydzianą, owocki, soczek, trochę kaszki z owocami, coś do próbowania po kilka łyżeczek, jakieś papki musy - ja czasem w butli nawet dawałam starte jabłuszko:)

relgj44jmw4925t7.png
  • bedzia90 Koleżanka

Wysłany: 5 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny moja mała nie może od dwu dni zrobić kupki ma zaparcie macie jakieś pomysły żeby jej pomóc ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzia na zaparcia z domowych sposobów polecam sliwke suszona w sloiczku z bobowity albo skoczek jabłkowy na moją Wiki działa najlepiej sliweczka .W ostateczności czopek .

• bedzia90 Koleżanka

Wysłany: 5 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka1990 no nie dawalam jej jeszcze sliwki ale sliwiki tez sa ciezkie moim zdaniem na brzuszek

• bedzia90 Koleżanka

Wysłany: 8 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mOJA MALA TERAZ OD MOMENTU PWORADZENIA JEDZENIA ROBI PO 5 CZY 6 KUPEK NAWET DZIENNIE NORMLANA KONSYNSTECJE MAJA TYLKO KAZDA INNY KOLOR CZY NORMLANE?

• bedzia90 Koleżanka

Wysłany: 8 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze to zeby? czy wprowadzenie stalych posilkow??

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teraz w trakcie infekcji tak wlasnie ma. Wczesniej bylo 1-2 dziennie. A teraz chyba z 6. Od ciemnozielonych po zolte. I tez zastanawiam sie czy to od infekcji czy zabkowania bo widze ze cos tam sie szykuje do wyjscia:-) po wprowadzeniu stalych posilkow byly kupy czesciej ale nie az tak jak ostatnie dni

• bedzia90 Koleżanka

Wysłany: 8 września 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja ma strasznie twarde dziąsla bo jak mnie lapie buzka to czuje ze tam sa zabki ;) ale nie mam pojecia czy to zeby tak robia czy jedzenie;)

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś mogłaby mi podpowiedzieć co to? boje się,że opryszczka ;/ myślałam,że od wiatru ale raz to schodzi raz pojawia się nawet jak w domu jestesmy także nie wiem. Dodam,że raczej go to nie swędzi,bo nie przeciera tego oka

5e0fb0ce11f965f4m.jpg

Ma to już długo ok 3 tygodni we wtorek chcę iść do lekarza z tym ,bo lekarka miała urlop a skoro się to nie pogarsza ani nie drapie tego przeczekam do wtorku

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • bedzia90 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja maa robi teraz caly czas takie ciemno zielone kupki praktycznie czarne? od miesiaca je stale posilki i nie wiem czy to jest przyczyna ?

• MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mielismy problem z zaparciami :/
    Pediatra przepisała Debridat.....kupka wrocila do normy :)

A na zaparcia dobra tez jest gruszka Wiliamsa (ze sloiczka)......probowalismy i dziala ......i trzeba podawac duzo wody do picia.

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • bedzia90 Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie moja mala za tydzien konczy 6 miesiecy od dwoch miesiecy niestety ja karmie mm bo podobno juz nie mialam wystarczająco pokarmu. Mala je bebilon 1. Czy mam jej podac odrazu tak bebilon 2 czy przechodzic stopniowo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzia90 z tego co słyszałam można przejść odrazu i ja będę przechodziła odrazu bo to to samo mleko tylko bardziej kaloryczne

‹‹ 1908 1909 1910 1911 1912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ