Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do dziewczyn które biorą lek na tarczyce bo ja biore 30 min przed śniadaniem i po tych 30 min wymiotuje nie zdąże już zjeść śniadania czy on ma szanse się rozpuścić niby lekarka mówiła ze w ostateczności moge po śniadaniu ale nie wiem jak będzie lepiej biore euthyrox 50[/url]
-
Cześć dziewczyny. Niestety też muszę się z Wami pożegnać.Dzidzia nie dała rady. Czekam teraz na poronienie, dostałam już tabletki bardzo mi smutno, tak ogólnie jakaś wypalona w środku jestem...buziaki dla Was i życzę zdrowych dzieciaczków.
Powodzenia. -
Madera tak mi przykro to jest strasze dlaczego to nas spotyka nie znam was dziewczyny ale łzy mi ciekną po policzku jak czytam takie wiadomości a ja myślałam o twojej wizycie i miałam nadzieje że od Ciebie dobre wieści usłyszymy. Kochana trzymaj się jakoś
Boże czuwaj nad nami marcówkami...[/url]
-
kasss wrote:Mam pytanie do dziewczyn które biorą lek na tarczyce bo ja biore 30 min przed śniadaniem i po tych 30 min wymiotuje nie zdąże już zjeść śniadania czy on ma szanse się rozpuścić niby lekarka mówiła ze w ostateczności moge po śniadaniu ale nie wiem jak będzie lepiej biore euthyrox 50
-
Madera co za dzien dopiero wszystkie sobie gratulowalysmy a tu teraz sie zegnamy. Gdyby nie to forum nawet bym nie miala pojecia ze to tak czesto ja chyba oszaleje teraz ze strachu
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
SunSun wrote:hm teoretycznie on rozpuszcza sie w ciągu tych 30 min.Na pewno bym nie brala dodatkowej dawki ,ale ciężko mi powiedzieć czy lepiej po śniadaniu..nie możesz zadzwonić dopytac gino?Bo z tarczyca nie ma żartów..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 18:14
[/url]
-
Odpowiadam SunSun - ja poroniłam w 12 tc, dowiedziałam się na rutynowym usg. Ale dziecko przestało się rozwijać około 6-7 tygodnia. Pocieszam wszystkie dziewczyny, które to spotkało, że bardzo często kolejna ciąża szybko po poronieniu (3 do 6 miesięcy) przebiega wzorcowo i wszystko jest ok. Potwierdzam tę opinię własnym przypadkiem.
anka418 lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Dodatkowej dawki nie biore do gin nie mam mozliwosci zadzwonić pani endokrynolog mówiła że ostatecznie moge brać po sniadaniu ale chba zostawie tak jak jest 10 mam kolejna wizyte to dopytam i zobaczymy jak wyniki wyjdą
-
belladonna wrote:Odpowiadam SunSun - ja poroniłam w 12 tc, dowiedziałam się na rutynowym usg. Ale dziecko przestało się rozwijać około 6-7 tygodnia. Pocieszam wszystkie dziewczyny, które to spotkało, że bardzo często kolejna ciąża szybko po poronieniu (3 do 6 miesięcy) przebiega wzorcowo i wszystko jest ok. Potwierdzam tę opinię własnym przypadkiem.
-
Madera wyrazy współczucia... Strasznie mi przykro. Jakies fatum na nas spadło. W tamtym tyg poniedziałek tak ładnie sie zaczął a tu nagle takie złe wieści.. coraz bardziej sie martwie...;(
Kasss codto tarczycy to lek wchłania sie ok. 20min. 30 min czeka sie dla większej pewności wiec moim zdaniem nie masz sie czym martwic i dalej bym brała leki tak jak do tej pory. Ja lecze tarczyce ponad rok i myśle,ze troche wiem na temat przyjmowania leków. -
Dziewczyny to sie nie dzieje.... Najgorsze jest to, ze pewnie jest sporo marcowek ktore tez stracily swoje fasolki ale nie mialy tylw sily w sobie zeby wejsc na forum i o tym powiedziec. Ilosc jest porazajaca! Od czego to? Zatrucie srodowiska? Chemia w zywnosci? Dlaczego jestesmy coraz slabsze?!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Qwa nie wierzę, po prostu nie wierzę co się dzieje. Tak strasznie mi przykro...Madea brak mi słów
Straszne jest to, że Dziewczyny idą na usg z dobrym nastawieniem a dostają straszne wiadomości. Myślisz, że wszystko ok, że ładnie pięknie a tu dramat
-
Az nie moge tego wszystkiego czytac ile jest tych kobiet ktore juz to przezyly my nawet nie mamy pojecia a kazdego dnia mijamy je na ulicy
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza