Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
slodka100 wrote:moj M mowi ze jak juz jest taki duzy to co dopiero bedzie pod koniec ciazy hihi
ale mnie tam wszystko jedno ja to bym chciala juz miec taki zeby wszyscy golym okiem widzieli ze jestem w stanie blogoslawionym hihi
-
slodka100 wrote:moj M mowi ze jak juz jest taki duzy to co dopiero bedzie pod koniec ciazy hihi
ale mnie tam wszystko jedno ja to bym chciala juz miec taki zeby wszyscy golym okiem widzieli ze jestem w stanie blogoslawionym hihi
-
to jak już obczaiłam jak dodawać zdjęcia to jescze jedno wam pokaże usg 5 tydz jeszcze sam pęcherzyk dwa pozytywne testy i buciki dla męża
zdjęcia wrzucam na tinypic.com jak by ktoś chciał wrzucićslodka100, konwalianka, Scarlett2014, kaczamila, Rubi lubią tę wiadomość
[/url]
-
Lece na zakupy z chrześnica bo w weekend wraca do włoch a ja nie miałam dla niej za dużo czasu przez te moje mdłości dziś też nie czuje się najlepiej ale już obiecałam wieczorem dopiero zobacze jak wasze wizyty ale na pewno dobrze trzymam kciuki;)
[/url]
-
konwalianka wrote:kass hehe, widzę, że przeczucia miałaś od samego początku
fajnie to wygląda
[/url]
-
jestem po badaniu, wyniki razem z testem podwójnym do odbioru 2 wrzesnia, dobrze bo 4 mam wizyte u mojej gin, wiec powpisuje sobie.
duzo zdjec dostalam, badanie mialo byc 3d a tu 2do płci nic nie mówił, ale za to usg już przez brzuch miałam. wszystko wyszło dobrze tylko serduszko 180, powiedzcie mi co to znaczy, bo lekarz mówił że dobrze, tylko ze ponad norme...
dzidziuś ma 5cm, rusza się jak szalony, przez co cieżko go było zmierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:03
konwalianka, kasss lubią tę wiadomość
-
Sarah, jakie wyniki? ogólne? Bo wszystko powinno być na wypisie z usg..ja dostałam wtedy cała stronę A4 z wszytkimi możliwymi wyliczeniami itd. +9 zdjeć..
skoro lekarz mówił, ze dobrze, to dobrze..nie ma co się martwić.. Ty byłaś pewnie podekscytowana, to i maluchowi skoczyło tętno -
konwalianka wrote:Sarah, jakie wyniki? ogólne? Bo wszystko powinno być na wypisie z usg..ja dostałam wtedy cała stronę A4 z wszytkimi możliwymi wyliczeniami itd. +9 zdjeć..
skoro lekarz mówił, ze dobrze, to dobrze..nie ma co się martwić.. Ty byłaś pewnie podekscytowana, to i maluchowi skoczyło tętno