Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Juusti69 wrote:Co do ciuszków, co myślicie o kupowaniu niektórych w SH? Według mnie na prawde można trafić na prawie nowe super perełki za małe pieniądze, to moja pierwsza ciąża, jestem jedynaczką , przyjaciółki również bezdzietne, więc całą wyprawkę będe musiala sobie sama zorganizować co sporo kosztuje, przypomniałam sobie że jedna z moich koleżanek sporo rzeczy i to na prawde bardzo fajnych kupowała w SH i nikt by nie powiedział że to używane, też się zastanawiam czy się niedługo nie wybrać na rozeznanie
Ja znalazłam na allegro komplety ciuszków. Można kupic za naprawde niewiele sporo ubranek. Moja koleżanka tak roiła i była bardzo zadowolona. Np coś takiego
http://allegro.pl/paka-ponad-80-szt-ciuchy-buty-akcesoria-next-hm-i4513668391.html -
Niunia86 wrote:Ja znalazłam na allegro komplety ciuszków. Można kupic za naprawde niewiele sporo ubranek. Moja koleżanka tak roiła i była bardzo zadowolona. Np coś takiego
http://allegro.pl/paka-ponad-80-szt-ciuchy-buty-akcesoria-next-hm-i4513668391.html
ejjj to jest super, nawet nie wiedziałam że takie coś istniejena prawdę bomba pomysł
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
dzięki za pomyśl,pomyślę i nad tym
póki co juz nie chodzę po SH. a lubilam na siebie kupować,ale wiem ze jak bym tam weszla to od razu powędrowałabym na dziale dziecięcy i nakupila ciuchów, a tego nie chce bo za wcześnie i plci nie znam, wiec wole omijac ...
-
Ja duzo kupuje w komisach dzieciecych. Oproc Sprzetow jest tez sporo ciuchow no i sa one sezonowo. Kupilan synkowi suoer kurtke Reserved za 20zl, stan idealny. Jak na kurtke zimowa to grosze. Wczesniej kupilam mbostwo ciuchow Zary.i Cocodrillo za smieszne pieniadze. Czasem kupuje w Lidlu no i w Pepco bo tam strasznie tanie rzeczy. Niestety nie mam kasy na nowe firmowki. Dziecko to droga sprawa a zaraz bedzie drugieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Nie tylko na allegro można kupić fajne ciuszki tanio. Wystarczy po ciucholandach się przejść. Tam nawet i markowe rzeczy kupić można za grosze.
Ja kupiłam spodnie dla brzuchatek za 10zł gdzie w sklepie markowym po 140zł są.
Ja bardziej podchodzę do tego w taki sposób: Po co kupować drogie ciuchy jak przydadzą się na (w tym przypadku) pół roku. To samo z resztą z ciuszkami dla maluszków. Na początku rosną jak na drożdżach.
Tak po za tematem. Co polecacie na stres? Dziś play tak mnie wkurzył że aż ręce mi się trzęsły, o ciśnieniu nie wspomnę. -
Wiecie co?! Przeżyłam dziś z M horror:/ nasza córka zjadła ciastko owsiane i za 2 godz. Atak suchego kaszlu, twarz czerwona i opuchnieta. Na ciele wysypka i uporczywe wymioty z biegunka. Na początku myśleliśmy że to wirusowka. Więc ją szybko wsiadła w samochód i do apteki. Sciagnelismy dwóch lekarzy i każdy powiedzial, że to jelitowka. Okazało się, że po 3 godz. Wszystko wróciło do normy i po wysypce ani śladu. Jestem przekonana że to wina alergii na białko kurze jestem tym faktem potwornie zmartwiona. Za 2 tyg. Idzie do przedszkola. Masakra!! Mam nadzieję że z drugim dzieckiem nie będzie takiego kłopotu. Tak mi szkoda mojej córki:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaM wrote:Ja po przerzuceniu sie z prenatal complex na fembion natal 1 tez dodatkowo biore magnez, bo fembion nie ma go w skladzie, a mnie wieczorami bardzo mecza bole nog.
A tak z innej beczki... czy ktoras z Was boryka sie z alergia? Na poczatku ciazy pojawily mi sie plamy na policzkach, szyji, wokol oczu. Po jakims czasie przeszlo, ale od dwoch dni znow mnie wysypalo i mam cala twarz i szyje w plamach. Pogadam o tym z ginekologiem dopiero w piatek. Wczesniej uczulenie pojawialo sie od okreslonych produktow spozywczych, ktorych unikam. Boje sie ze moze byc to zwiazane z hormonami
Ps. dzieki za informacje o mleku, bo tez necza mnie wieczorne zgagi a tego sposobu nie znalam.
-
Mi lekarz sam zabronil latac
mialam kupione juz wakacje z mezem i okazalo sie ze jestem w ciazy i lekarz powiedzial ze nie powinnam bo jak sie cos stanie to nigdy sobie nie wybacze. Wiem ze dziewczyny lataja ale znam tez takie u ktorych przed lotem serduszko bilo a po juz niestety nie
chociaz to tez moze byc wina innych czynnikow. Na to nigdy nie mamy pewnosci
Sarah88 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Justyska89 wrote:Mam pytanie do was czy któraś z was w pierwszym trymestrze leciała samolotem bo lecę w piątek lekarz powiedział ze ciąża nie jest przeciwwskazaniem ale ja się stresuje
leciałam w poniedziałek i lecę w sobotę, też pytałam lekarza, czy nie jest to problem i odpowiedział, że nie ma ryzyka, ew. przy dłuższym dystansie dobrze czasem wstać i rozprostować nogi, ale to norma -
Lekarz mi mowil, ze mozna latac od pierwszych tygodni ciazy i nie mam czytac bzdur w necie. Opowiadal mi o dzieeczynie ktora co weekend latala do Barcelony do meza i wszystko ok. Pozniej tylko kiedy ciaza jest widoczna lepiej miec przy sobie zaswiadczenie od lekarza ze wszystko jest ok i nie ma przeciwskazanNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Blanka85 wrote:Mi lekarz sam zabronil latac
mialam kupione juz wakacje z mezem i okazalo sie ze jestem w ciazy i lekarz powiedzial ze nie powinnam bo jak sie cos stanie to nigdy sobie nie wybacze. Wiem ze dziewczyny lataja ale znam tez takie u ktorych przed lotem serduszko bilo a po juz niestety nie
chociaz to tez moze byc wina innych czynnikow. Na to nigdy nie mamy pewnosci
przez to
-
Justyska89 wrote:Mam pytanie do was czy któraś z was w pierwszym trymestrze leciała samolotem bo lecę w piątek lekarz powiedział ze ciąża nie jest przeciwwskazaniem ale ja się stresuje
-
czesc, ja już z pracy..
to dziwne macie te badania genetyczne..owszem jest wszystko tak, jak napisała Madzia, ale.. u mnie lekarz sprawdzał każdą kończynę, ich długość, brzuszek mierzył, dokładne wymiary, głowa, co już sie wykształciło..usg z rozmowa trwało ponad godzinę! tak miałam przy synku - mam nadzieje, że teraz też tak będzie..
gratuluje wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze -
widze ze kazdy lekarz mowi co innego jeden ze mozna leciec drugi ze nie mozna i wkoncu dalej nie wiemy co robic, ale skoro dziewczyny lecialy i nic sie nie dzialo to leciec! i nie popadac w panike a ztym nue bijacym serduszkiem po locie to nie udowodnione co bylo przyczyna moze to byl zbieg okolicznosci.czesto widzialam kobiety w ciazy lecace zemna w samolocie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:52
konwalianka lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia