Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasss wrote:bella ja trzymam miskę po łóżkiem bo nie zawsze zdąże dobiegnąć
ja mam znowu ochote na coś a jak sobie zrobie to odechciewa mi sie i nie jem
ja wczoraj wynioslam miske bo pomyslalam, ze nie bedzie mi potrzebnaa na nutelle mialam ochote juz od kilku dni a tu taka "niespodzianka"
mi najlepiej "wchodza" kanapki i zupy. bardzo chetnie zjadlabym pizze, kebaba, frytki itp ale pozniej wiem, ze bede cierpiec -
Scarlett2014 wrote:A moje dziecko wręcz uwielbia nutelle
niestety dla mojej talii
Bella a Ty jak się czujesz? Kontrolowałaś ponownie elektrolity?
Kass Ciebie też nadal męczy? Choć nie powinnam się dziwić bo wczoraj miałam mega mdłości ale nadal nie wymiotuje.
Ja mam najgorsze poranki, ale jak sie pozniej "rozkrece" to jest w miare ok. tak odebralam i niestety magnez spadl mi z 2 do 0.83 i jestem bardzo blisko dolnej granicy, potas spadl minimalniepowtorze raz jeszcze w przyszlym tyg by na 01.09 miec "swieze" wyniki i zobacze co mi powie lekarz
-
Hej dziewczyny
Ja przed ciąża miałam kiepską cerę,skłonną do wyprysków. Za to teraz duuużo się poprawiła, nic mi nie wyskakuje, wygładza się
A dziś kupiłam dla fasolki spodenki fioletowe w LIDLU haha, nie mogłam się powstrzymać
-
nick nieaktualny
-
jakis czas temu bralam wlasnie potas i magne b6 ale strasznie zle sie po tym czulam, ale od wczoraj ponownie zaczelam brac magne B6.
ja mialam zbadane elektrolity na izbie przyjec jak powiedzialam, ze wymiotuje non stop i wtedy mialam biegunke. wtedy wyszly nisko i od tego czasu musze kontrolowac. -
Dziękuje za pomoc suwaczek już jest
Ja też pierwszy raz zostanę mamą i wszystko muszę kupić..troszkę mnie to przeraża ponieważ od początku jestem na zwolnieniu lekarskim, a posiadam dwie umowy i kasiorkę będę dostawać tylko z jednej
Też chciała bym zacząć już kupować :)9.09 mamy badania genetyczne może uda się już coś podejrzeć
Cere też mamfatalną pewno wyprysków i nic nie pomaga:( -
Scarlett2014 wrote:A moje dziecko wręcz uwielbia nutelle
niestety dla mojej talii
Bella a Ty jak się czujesz? Kontrolowałaś ponownie elektrolity?
Kass Ciebie też nadal męczy? Choć nie powinnam się dziwić bo wczoraj miałam mega mdłości ale nadal nie wymiotuje.[/url]
-
W Lidlu sa super ciuszki a raczej byly... U mnie juz prawie nic nie zostalo. W poniedzialek specjalnie o 7 rano bylam pod sklepem zeby obkupic synka. Kumpela po pracy juz nic nie dostalaNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Co do ciuszków, co myślicie o kupowaniu niektórych w SH? Według mnie na prawde można trafić na prawie nowe super perełki za małe pieniądze, to moja pierwsza ciąża, jestem jedynaczką , przyjaciółki również bezdzietne, więc całą wyprawkę będe musiala sobie sama zorganizować co sporo kosztuje, przypomniałam sobie że jedna z moich koleżanek sporo rzeczy i to na prawde bardzo fajnych kupowała w SH i nikt by nie powiedział że to używane, też się zastanawiam czy się niedługo nie wybrać na rozeznanie
Sarah88, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja już myślałam że mój organizm wraca do normy z ilością snu bo w zeszłym tygodniu spałam normalnie tj. po 7/8h. W tym tygodniu znowu jednak padam z nóg o 20/21 - jak pracuje wstaje o 6.30,dziś wstałam o 8.00. Właściwie to moje funkcjonawanie ogranicza się do pracy, jedzenia i spania
masakra jakaś ale może to kwestia przeziębienie
-
nick nieaktualny
-
Juusti69 wrote:Co do ciuszków, co myślicie o kupowaniu niektórych w SH? Według mnie na prawde można trafić na prawie nowe super perełki za małe pieniądze, to moja pierwsza ciąża, jestem jedynaczką , przyjaciółki również bezdzietne, więc całą wyprawkę będe musiala sobie sama zorganizować co sporo kosztuje, przypomniałam sobie że jedna z moich koleżanek sporo rzeczy i to na prawde bardzo fajnych kupowała w SH i nikt by nie powiedział że to używane, też się zastanawiam czy się niedługo nie wybrać na rozeznanie