Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena1991 wrote:mam pytanie, jak to jest z wyborem poloznej u was? kiedy sie to robi?
Ja niestety nie mam nikogo wśród znajomych bądź rodziny z małymi dziećmi lub w ciąży wiec wszystko muszę kupić spodnie są jeszcze dobre bo biodrówki gorzej z gora bo wszystko juz ciasne na brzuchu[/url]
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Ja rodziłam w 2012 i położne są w szpitalu, przychodzą itp. ale jeśli się chce można dopłacić jakieś pieniążki aby położna zajmowała się tylko Wami. Ja tak zrobiłam i nie żałuję.Poza tym był też mąż, teraz tez chce być.
Ja mam praktycznie całą wyprawkę po synku(łóżeczko,wózek,fotelik,kocyki itp)więc nie kupuję. Ciuszki tez mam po synku, muszę je przejrzeć i zobaczyć jak wygląda sytuacja.Chociaż jeśli będzie dziewuszka nie powstrzymam się czegoś słodkiego nie kupić
dziewczyny ja muszę kupić spodnie ciążowe, miałam gdzieś w kartonach na strychu, ale przepadły. A w HM ie przez internet któraś kupowała? -
Jestem wlasnie po wizycie
u mnie i u dzieciatka wszystko super
)) serduszko 160 , widac raczki i nozki no i kregoslup
ma 2,23 cm
jest sliczne oczywiscie i sie poruszalo juz
jest o jeden dzien statsze niz om. Ale termin zostal na 26.03
Madzik82, Scarlett2014, Niunia86, SunSun, Madziulka456, kasss, kaczamila, Emily83 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Jestem wlasnie po wizycie
u mnie i u dzieciatka wszystko super
)) serduszko 160 , widac raczki i nozki no i kregoslup
ma 2,23 cm
jest sliczne oczywiscie i sie poruszalo juz
jest o jeden dzien statsze niz om. Ale termin zostal na 26.03
Świetna wiadomość! Gratulacje!kiedy kolejna wizyta?
p.s. na ostatniej wizycie moje dziecko miało prawie identyczne wynikiwg. miesiączki to był 9t3d ale ciąźa jest najpewniej kilka dni młodsza.
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Jestem i ja:-)
Wszystko ok. Myślałam że to usg genetyczne inaczej wygląda ale nie odważe się powiedzieć że jestem rozczarowana bo najważniejsze że bije serduszko i wszystkie pomiary prawidłowe:-)SunSun, Scarlett2014, kasss, Niunia86, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Normalne usg. Lekarz mierzy tylko pojemnosc takiego "zbiorniczka" z plynem na karku dzidzi i to wszystko. Zerka tez czy jest widoczna kosc nosowa, bo dzieci z zespolem downa jej nie maja i... To koniecNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Madziulka456 wrote:a tak poza tym jestem w szoku ze to już po 17stej ;p jeszcze z wyra nie wylazłam;p myślałam przed chwilą żeby łózko pościelić...ale już się nie opłaca
kurde... do apteki muszę jechać!
ładnie gnije dzisiaj...
Czekają Blanka gratuluje udanych wizyt;-)Blanka85 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Ja kolejna wizyte mam juz 4 wrzesnia ale to przez ten problem z zajsciem o ktprym wam pisalam chca mnie kontrolowac co 2 tyg. Podobno wszystko jest ksiazkowo
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza