Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Do trzech razy sztuka
Inne laboratorium i wreszcie Cytomegalia IgM wynik ujemny!!!
Ufff.. Trzy razy się stresować-masakra! Na szczęście wszystko już dobrze i wreszcie moge powiedzieć,że wszystkie wyniki badań książkowe
Jeszcze tylko w poniedziałek genetyczne-kolejny stres ale staram się być dobrej myśli:)MamaAdasia, kasss, Scarlett2014, SunSun, KasikP, bella82, Dorka1979, kaczamila, Madziq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny...przyspieszyliśmy z mężem wizytę sobotnią, bo miałam rano plamienie..;/ aaaaale wszystko jest okkky serducho pięknie bije maleństwo ma 5cm
) widać śliczne rączki jestem zakochana...
dr powiedział że teraz mam 98% szans na urodzenie dzidzi
Scarlett2014, slodka100, Niunia86, MamaAdasia, Endi84, SunSun, kasss, czekaja, KasikP, MartaM, bella82, Dorka1979, kaczamila, konwalianka, Madziq lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Rubi gratuluję! Super Dzidzia:)
Mam pytanie do tych z Was,które mialy USG np. w 9 a później 11 lub 12 tc. A mianowicie chodzi mi o to ile mm urosła Wasza Dzidzia w tym czasie...
Niunia ja tak miałam. Jakoś w 9 tygodniu (11.08) a potem w 11stym (22.08). Dziecko urosło jakieś 1, 7 cm. Z 2,31 na 4,0 cm.
Rubi gratulacjeNiunia86 lubi tę wiadomość
-
Pytam bo u mnie ostatnio w 21 dni urósł 20mm. Każda z Was pisze,że USG gen robi się jak maluch ma conajmniej 45mm i boje się,że mój będzie miał za mało. Ponoć od 7 tc maluch rośnie 1mm dziennie a pózniej rośnie nawet 2 mm dziennie więc mm nadzieję,że urośnie chociaż do tych 5cm
Kasss daj koniecznie znać ile urosło Maleństwo -
nick nieaktualnykhaleesi ja tak jak ty dzisiaj położyłam się przez chwilę na brzuchu na twardym leżaku ale szybko z tego zrezygnowałam bo moja dzidzia mnie gniotla.przez chwile brzuch mnie później bolał.
A co do wózka nie myślałam jeszcze ale pewnie styczeń zawsze śmiać mi się chciało z moich znajomych ze żona na porodówke a mąż wtedy do sklepu po wózek u mnie na pewno tak nie będzie nie zostawię tego mojemu mezowiDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Ja swoje następne usg mam już za tydzień i nie mogę się mega bardzo doczekać aż zobaczę maluszka.Dzisiaj niestety znowu źle się czuje i wymiotuje a już myślałam,że trochę odpoczne ale gdzie tam.
Wózek zamierzam chyba w grudniu albo w styczniu kupować tak jak ciuszki i resztę całą ;p
Zastanawiam się w którym tygodniu dzidzia zaczyna żywić się od mamusi?
A ile pijecie płynów dziewczyny?
Ja od początku ciąży mam z tym problem i bardzo mało pije przeważnie ledwo 500ml za dzień ...jestem tym załamana ale nic mi nie podchodzi ani zwykła woda,bo za mdła ,soki za słodkie ehhh -
Czesc dziewczyny
widze ze czeste macie te wizyty usg 9 tydzien potem 11tc a potem jeszcze genetyczne fajnie
Ja mialam w 7tc a kolejne w 12 i strasznie sie juz doczekac nie moge , ten czas wolno mi lecial ale wiem ze juz blizej niz dalej
a wozek zapewne styczen-luty napewno firmy McLaren i nie kupuje tego z gondola tylko odrazu spacerowke , tak mi doradzila siostra ktora ma dwojke dzieci i twierdzi ze zbedna jest gondola.
Jesli chodzi o wode to spozywam butelke 1,5l dziennie. Oprocz tego herbaty owocoweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 16:38
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Ja miałam w 6,4 dniu a następne będzie w 10,4 dniu także no 4 tygodnie oczekiwania na podglądanie fasoleńki
-
nick nieaktualny
-
Ja też był czekała 4 tyg dobrze ze w połowie jest to genetyczne;-) Niunia na pewno będzie mial te 4.5 cm albo więcej tym się nie martw;-) ja o wózku jescze nie myślę cały czas to ust mam w głowie żeby wszystko było dobrze;-)
Niunia86 lubi tę wiadomość
[/url]