Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasmin gratuluje wizyty skoro na usg wszystko wyszło dobrze nie masz się czym martwić testy papa to potwierdzą.
Niunia u nas tez dziadkowie kupują wózek i mąz mówił że teściowa kupi ale mam nadzieje że my go wybierzemy na pewno będzie z gondolą nie wyobrażam sobie takiego maleństwa wozić w spacerówce.
Scarlet jak z dzidzią wszystko ok to będzie dobrze choć widze że ciągnie cie do pracy posiedz ten tydz w domu;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:16
Anastacia33, jasmin lubią tę wiadomość
[/url]
-
konwalianka wrote:czesc, gratuluje udanych wizyt!
mnie się przesunęła wizyta z 3 września na 30 sierpień..ale mam stresa ogromnego..u moich dwóch koleżanek właśnie lekarze stwierdzili brak bijącego serduszka - martwię się[/url]
-
nick nieaktualnyDziewczyny niestety zdarzają się i taki rzeczy ale nerwy nic nie pomagają a mogą tylko zaszkodzić. Wiem że to łatwiej napisać niż zrobić ale chyba nie mamy wyboru i musimy odganiać złe myśli. Ja od dziś mam takie postanowienie: że jeśli cokolwiek mnie zaniepokoi to będę to sprawdzać: pytać a w razie potrzeby chodzić lekarzy a nawet na izbę przyjęć. Wolę być panikarą niż potem wyrzucać sobie że czegoś nie zrobiłam albo nie sprawdziłam. Ale za to nie będę sie denerwować (tzn. spróbuje
)
rzeczami które mogą się stać ale jeszcze się nie wydarzyły. Będę odganiać zle myśli o wszytskim co może się stać albo co spotkało kogoś innego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuote:Scarlet jak z dzidzią wszystko ok to będzie dobrze choć widze że ciągnie cie do pracy posiedz ten tydz w domu;)
ale ja naprawdę lubię moją pracę a kiedy pracuje czas leci mi szybko i nie mam czasu na niepotrzebne zamartwianie się. Ale wiem też co jest dla mnie najważniejsze więc grzecznie posiedzę ten tydzień w domu. Nie chciałabym tylko spędzić całej ciąży na L4 tylko dlatego że teraz prawie wszyscy od razu idą na L4 i czasami lekarze przepisują je trochę z automatu. Ale jak będą wskazania żebym leżała to będę leżała choćby do marca
-
Czyli te koła większe są lepsze? Bo mi się podobają takie wózki retro z dużymi kołami ale gdzieś słyszałam ze są nie praktyczne jeszcze dużo czasu mamy ale widzę ze kazda z nas tak wstępnie coś ogląda ja na razie tylko na allegro
kaczamila lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja mam Maxi cosi mura 3w1 i jezdza nia wszedzie. Dodatkowo zwykla skadana parasolke ktora mam zawsze w samochodzie. Idealna na wyjazd do galerii handlowej.
Wozki retro sa bardzo ladne. Ale ja potrzebowalam lekki, aluminiowy stelaz ktory sklada sie do malych rozmiarow bo mam male auto. Jestem bardzo zadowolona, kupilam uzywany w extra stanieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra mogę już na spokojnie napisać co i jak po badaniu, chociaż badal z telefonu. Poradni szukałam 40 minut w biegu, bo adres mi podali ul. Piaskowa 1/8 tylko że na piaskowej takiego budynku nie było, okazało się, że jest wielki budynek na którym jest napisane dużymi literami piaskowa 1 tyle, że to wcale nie było przy tej ulicy tylko przy innej. No ale w końcu znalazłam. Ku memu zaskoczeniu zrobili mi od razu test PAPPA z krwi i po pobraniu pan doktor zaprosił mnie do środka. Zapytałam teściowej czy wchodzi ze mną aby podglądać małego Henia, a ona : a mogę? . Ogólnie wszystko bardzo dobrze, jest kość nosowa , przezierność karkowa 2,1mm co powiedział, że mieści się w normie . Długość to 7,33 cm. Wszystkie przepływy są w porządku, pępowina i łożysko też. Wszystkie narządy na swoim miejscu i ok, dzidzia nie chciała współpracować więc trochę musiał ją powqrwiać . A na koniec powiedział, że według niego to na dzień dzisiejszy to jest to dziewczynka ale oczywiście nie ma co się sugerować na 100% . No i tym oto sposobem będzie Henrietta a nie Heniu ( tak dla jasności to imię chcemy dać po moim teściu ,który dwa lata temu zginął śmiercią tragiczną na polowaniu. To był cudowny człowiek i dlatego jesteśmy jednomyślni co do imienia ).
A jeśli chodzi o to, o co zapytać podczas badania , to nie wiem bo on na bieżąco mówił wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:05
Scarlett2014, kasss, MamaAdasia, Niunia86, MartaM, Madziq, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak tylko starsza córka twierdzi, że to siara. Ale powiedziałam jej niech wybierze jakie chce imię i damy tak na drugie i będzie mogła do niej tak mówić w końcu do mnie też przez całe życie mówili Kasia mimo że mam na pierwsze Dorota a na drugie Katarzyna
-
Dzień dobry
Dorka gratuluję dużej i zdrowej Dzidzi
KasikP Powodzenia na wizycie
Jak tak czytam te Wasze wpisy o tych niebijących serduszkach to cieszę sie jeszcze bardziej,że zakupiłam domowy detektor tętna płoduJak mnie coś niepokoi sprawdzam szybciutko czy serduszko bije i odkładam,żeby nie męczyć Maluszka
KasikP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też mówię Wam dzień dobry
grzecznie siedzę w łóżeczku choć z laptopem obok
Udanego dnia Wam życzę i trzymam kciuki za pomyślność Waszych dzisiejszych wizyt.
Dorka gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 09:02
Dorka1979, SunSun, KasikP lubią tę wiadomość
-
Witam
u nas pogoda dziś lepsza wybieramy sie z małą na miasto jak tylko paczki zrobie i do dziadka na kulki jej obiecałam (dziadek w podstawówce pracuje i mają sale z basenem z piłkami) pójdziemy póki dzieci jeszcze nie mam w szkole
dorka gratuluje dziewuszki
KasikP czekamy na wieści
kurcze też bym chciała znać już płećNiunia86, KasikP, Endi84, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam
u mnie tez tescie skladaja sie na wozek ale dadza mi kase i ja se go wybiore
wizyta moja juz pojutrze ach doczekac sie nie moge tym bardziej ze przed chwila mialam wielki problem z oddaniem kału bo mialam straszne bole podbrzusza przy tym az sie wystrachalam ;/ miala tak ktoras z was moze???
Mam nadzieje ze sie to nie powtorzy i wszystko ok z kruszynka
Milego dzionka kochanei czekam na kolejne relacje z wizyt, trzymam &&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 09:12
-
Witam rano również trzymam kciuki;-) ja już nie mogę się doczekać jutra glupie sny mam od piczatku tyg. u nas też imiona wybrane jednogłośnie dla chłopca Ignaś i dla dziewczynki Julka maz chce Wiktorię
Slodka niestety nie pomogę
Niunia86 lubi tę wiadomość
[/url]