Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry
Ciesze sie z Waszych udanych wizyt i mam nadzieje ze u mnie bd tak samo
Co do mnie to moja wizyta dopiero albo juz we wtorek. Czas mija mi bardzo wolno ,bo tak bardzo nie moge sie doczekac az zobacze swoje Malenstwo i gin powie mi ze wszystko jest w porzadku
W domu nudzi mi sie niesamowicie , w tv zaczynam uczyc sie tego co graja na pamiec . Czekam na weekend bo w niedziele wybieramy sie do Warszawy na Stadion Narodowy na mecz tvp vs tvnmam nadzieje ze bd fajnie i w koncu jakas rozrywka
juz sie nie moge doczekac tym bardziej ze nigdy nie bylam na Stadionie (nie mialam takiej okazji ) i ciesze sie ze w koncu zobacze go na wlasne oczy
A jakie Wy macie plany na weekend moje Drogie Panie ???
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze milego dnia:* :* -
Anonimowa, to będziemy obie odliczać czas do wizyty, ja takze mam usg we wtorek. O której godzinie masz?
My póki co planów nie mamy na weekend, dawno nie spędziliśmy weekendu w domu, wiecznie w drodze, więc to będzie miła odmiana; możliwe ze w niedziele zawitamy na Służewcu, na wyścigach konnych - ma być festynAnonimowa555 lubi tę wiadomość
-
Anonimowa555 wrote:Dzien Dobry
Ciesze sie z Waszych udanych wizyt i mam nadzieje ze u mnie bd tak samo
Co do mnie to moja wizyta dopiero albo juz we wtorek. Czas mija mi bardzo wolno ,bo tak bardzo nie moge sie doczekac az zobacze swoje Malenstwo i gin powie mi ze wszystko jest w porzadku
W domu nudzi mi sie niesamowicie , w tv zaczynam uczyc sie tego co graja na pamiec . Czekam na weekend bo w niedziele wybieramy sie do Warszawy na Stadion Narodowy na mecz tvp vs tvnmam nadzieje ze bd fajnie i w koncu jakas rozrywka
juz sie nie moge doczekac tym bardziej ze nigdy nie bylam na Stadionie (nie mialam takiej okazji ) i ciesze sie ze w koncu zobacze go na wlasne oczy
A jakie Wy macie plany na weekend moje Drogie Panie ???
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze milego dnia
a ja ide na 2dniowe wesele
e) SUPER
a ja juz 3 tyg nie widzialam malenstwa ij jeszcze tydzien musze czekac na wizyte...
ale mam wrazenie ze wszystko bedzie dobrze bo podejrzewam ze od 2dni czuje takie laskotanie w dole brzucha i pare razy takie drgniecia jakby
nie mam doswiadczenia ale jelita to raczej nie sa;)))
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Bella gratulacje, spory dzidziuś :)U mnie wczoraj w 12t6d miał 5.45cm, czyli 12t2d ,więc 4 dni młodsza ciąża. Ważne że jest zdrowy, ja tym razem nawet wolę rodzić mniejszego malucha niż pierwszy, miał 3800g i obwód główki 38 .
Mnie męczy straszny katar, zaraz sobie wodę morską psiknę i tyle...
Mleko z miodem piłam, później jeszcze cebulę na kanapkę, jakoś dam radę.
Synka tez męczy, tyle że on dostał syropek i wodę morską.
Madziutek to na pewno to, ja czasem też coś odczuwam,ale nawet nie bulgotanie,a raczej odbijanie się
W 1szej ciąży ruchy poczułam późno, bo dopiero po 20 tygodniu jakoś(kopniaki),a wcześniej były ale delikatne muśnięcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 13:37
bella82 lubi tę wiadomość
-
W I ciaży później sie czuje ruchy bo kiepsko je odróżnić..
Madziutek ja odczuwam pulsowanie - lekarz mówi, że to skurcze, ale bądź tu mądry.. w każdym razie łaskotanie i takie motylki to na bank ruchy, póki co tak będą odczuwalne..na ogół ok 16 tygodnia, czasem później.. -
MamaAdasia wrote:Konwalianka- mi też brzuch pulsował, poniżej pępka, ale dziewczyny pisały, że to nasze tętno.
mi chodzi o takie uczucie jak przy pulsowaniu . nie wiem nie nakrecam sie bo nie jestem pewna...no kopniaki ani ruchy to nie sa tylko takie smieszne cos
)
-
nick nieaktualny
-
Konwalianka ~ Nie bd sama w ten dzien i nie tylko ja tak nie moge doczekac sie wtorku
ja swoja wizyte mam poznawo bo o 18.30,ale niestety nie da sie wczesniej bo moj facet do pozna pracuje
Mam nadzieje ze u mnie i u Ciebie wszystko na wizycie wyjdzie dobrzeTrzymam za to kciuki !
To widze ze kazda z Was Kochane ma ciekawe plany na weekenddobrze,ze zadna z Was sie nie nudzi i tak trzymac !
konwalianka lubi tę wiadomość
:* :* -
MamaAdasia wrote:Widzisz Madziutek, niedługo będą mocniejsze
A co będzie ?
a co bedzie to nie mam pojecia. na ostatniej wizycie w 12tygi2dni nie pytalam nawet bo to jeszcze baardzo ciezko rozroznic ... mam nadzieje ze za tydzien na kolejnej wizycie sie dowiem) ja jeszcze nie mam dziecka wiec mi bez roznicy . bedziemy sie cieszyc i z tego i z tego
aczkolwiek widze ze moj M po cichu liczy na coreczke
) zeby byla coreczka tatusia
)
-
Madziutek ~ ja tez jeszcze nie mam dzieci i dla mnie tak samo to bez roznicy co bedzie
Moj Luby chcialby synka a ja czuje ze bd corcia . Mowi ze i tak sie bd cieszyl
prawie dwa lata staran wreszcie okazaly sie byc owocne
madziutek 23 lubi tę wiadomość
:* :* -
Anonimowa555 wrote:Madziutek ~ ja tez jeszcze nie mam dzieci i dla mnie tak samo to bez roznicy co bedzie
Moj Luby chcialby synka a ja czuje ze bd corcia . Mowi ze i tak sie bd cieszyl
prawie dwa lata staran wreszcie okazaly sie byc owocne
my sie starac nire musielismy o zajscie...po slubie zaszlam w ciaze po 2 miesiacach..
drugi raz zaszlam w miesiacu w ktorym zaplanowalismy
a tym razem w czerwcu kochalismy sie TYLKO RAZ i zaszlam
) takze ja sie bardzo ciesze bo nie mam problemu z zajsciem w ciaze tylko z jej donoszeniem... ;/ wiec nie wiem co gorsze... z jednej strony mowilam ze wolalabym wogole nie zajsc niz to przechodzic ale z drugiej strony przynajmniej wiedzialam ze moge byc w ciazy...
tym razem napewno sie uda bo wszystko przebiega calkiem inaczej i na odpowiednich lekach) takze w luty/marzec napewno zostaniemy rodzicami bo nie ma innej opcji
))
Anonimowa555, kaczamila lubią tę wiadomość