Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:bella, ciesze się, że wizyta owocna
a dziewczyny czy w naszym gronie jest mama spodziewająca się bliźniaków? bo nie zarejestrowałam póki co..[/url]
-
nick nieaktualny
-
Jestem po badaniu. Na szczescie to z szyjki:) jutro mam badania i mam nadzieję że wyjde do domku. Z reszta będzie na obchodzie mój lekarzy od trudnych przypadków;) jeszcze raz dziękuję za wsparcie:* dobrej nocki!
Niunia86, kasss, bella82, MoniaP, madziutek 23, Madziq, Dorka1979, slodka100, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Mam pytanie do was czy wy wszystkie bierzecie luteine albo duphaston ??? Mi lekarz nic o tym nie mówił czy jestem tutaj jedyna która tego nie bierze ???
ja biore od poczatku ciazy. mialam plamienia i najpierw doustna bralam a pozniej jak przeszly to dopochwowa 2x2 i tak do tej porya leci 10tydzien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Ja nic takiego nie biore...tylko zwykly zestaw witamin dla kobiet w ciąży
nie prawda. luteina to nie żadne witaminki tylko progesteron. niektórym ciężarnym go brakuje i stad są plamienia i nieraz poronienia. dlatego sie to bierze by tego wszystkiego uniknąć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Magda91 witaj między nami a na kiedy masz termin ????
Powiedzcie przybieracie na wadze albo spada wam waga??? Bo mnie to trochę zastanawia bo ja już zaczynam 11 tydz a waga ciągle ta sama
już byłam tutajnowe konto, premium sie skonczylo a zyd jestem i nie wykupie. termin wg om 15 marca, wg ostatniego usg 24 marca. ważyłam się przed chwila i ważę 59 kg, czyli bez zmian a mam wg usg 10tydz+3dzień. brzucha nic nie widac. tak jak ktoras z Was mi napisala wczesniej ze to wzdecia po tym jak pisalam ze brzuchol mi odstaje i ze po 10tyg znikaja a ciazowy brzuszek po 12tyg i tak sie stalo. wzdecia zanikaja, latwiej sie wyprozniam i brzusio zmalało do piwnego jakie bylo wcześniej
za to żółtawe plamienia a wczesniej miałam głównie białe i dzis mnie kuło bardzo na dole z prawej strony.
-
nick nieaktualnykasss wrote:Ja napoczatku schudłam 3 kg ale myślę ze juz wrucilo i jest na plus ale piersi mi rosną i nie jestem zadowolona z tego powodu bo miałam ogromne i boje się jakie będą teraz
mnie piersi strasznie bolały do 9 tygodnia. teraz widać na nich tylko żyły i nie są już takie obolałe ale wciąż duże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny