WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Endi84 Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, jestescie kochane. Nadal czekam na badanie. Jak zwykle lekarzom się nie spieszy. Jestem dobrej myśli.

Dorka1979 lubi tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi30 wrote:
    Ja dopisuje się do waszego grona, lepiej późno niż wcale :-)

Anonimowa i konwalianka ja także mam USG na wtorek tylko, że na 20.00

Termin porodu 11-13 marzec 2015.
    Witaj Gabi po naszej stronie

• kasss Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella Scarlet gratuluje udanych wizyt i dużych maluszkow;-) Endi trzymam kciuki wszystko będzie dobrze;-)

bella82, Endi84 lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    bella, ciesze się, że wizyta owocna :)

a dziewczyny czy w naszym gronie jest mama spodziewająca się bliźniaków? bo nie zarejestrowałam póki co..
    Alternatywa udziela się na forum bliźniaków zaglądałam tam czasem bo miałam nadzieję ze też będę mieć bliźniaki bo bardzo chciałam ale teraz cieszę się ze mój jeden maluszek cały i zdrowy a smaż mowi ze drugiego też sobie machniemy za jakiś czas;-)

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to po moim prenatalnym badaniu zapomniałam pokazać moją http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a512ae02d5d.jpg

kasss, Emily83, Endi84, Niunia86, MoniaP, slodka100, Mmarina, MamaAdasia, gabi30 lubią tę wiadomość

• Endi84 Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po badaniu. Na szczescie to z szyjki:) jutro mam badania i mam nadzieję że wyjde do domku. Z reszta będzie na obchodzie mój lekarzy od trudnych przypadków;) jeszcze raz dziękuję za wsparcie:* dobrej nocki!

Niunia86, kasss, bella82, MoniaP, madziutek 23, Madziq, Dorka1979, slodka100, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Mam pytanie do was czy wy wszystkie bierzecie luteine albo duphaston ??? Mi lekarz nic o tym nie mówił czy jestem tutaj jedyna która tego nie bierze ???

ja biore od poczatku ciazy. mialam plamienia i najpierw doustna bralam a pozniej jak przeszly to dopochwowa 2x2 i tak do tej pory ;) a leci 10tydzien

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie. SCARLET miałaś wkleić zdjęcie Juniora z klejnotami... :D

Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda91 witaj między nami a na kiedy masz termin ????

Powiedzcie przybieracie na wadze albo spada wam waga??? Bo mnie to trochę zastanawia bo ja już zaczynam 11 tydz a waga ciągle ta sama

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Ja nic takiego nie biore...tylko zwykly zestaw witamin dla kobiet w ciąży

nie prawda. luteina to nie żadne witaminki tylko progesteron. niektórym ciężarnym go brakuje i stad są plamienia i nieraz poronienia. dlatego sie to bierze by tego wszystkiego uniknąć.

• kasss Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napoczatku schudłam 3 kg ale myślę ze juz wrucilo i jest na plus ale piersi mi rosną i nie jestem zadowolona z tego powodu bo miałam ogromne i boje się jakie będą teraz

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja boje się ze się jakoś źle odzywiam i ze powinnam juz coś przytyć

• bella82 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi bardzo sie ciesze, ze to nic powaznego :-)
    Mamuski a ja wkleilam swoje zdjecia do galerii zdjec z podpisem Kruszynka <3
    ja jak na razie zrzucilam 2kg i na razie nie przytylam.

Endi84, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Magda91 witaj między nami a na kiedy masz termin ????

Powiedzcie przybieracie na wadze albo spada wam waga??? Bo mnie to trochę zastanawia bo ja już zaczynam 11 tydz a waga ciągle ta sama

już byłam tutaj ;) nowe konto, premium sie skonczylo a zyd jestem i nie wykupie. termin wg om 15 marca, wg ostatniego usg 24 marca. ważyłam się przed chwila i ważę 59 kg, czyli bez zmian a mam wg usg 10tydz+3dzień. brzucha nic nie widac. tak jak ktoras z Was mi napisala wczesniej ze to wzdecia po tym jak pisalam ze brzuchol mi odstaje i ze po 10tyg znikaja a ciazowy brzuszek po 12tyg i tak sie stalo. wzdecia zanikaja, latwiej sie wyprozniam i brzusio zmalało do piwnego jakie bylo wcześniej ;) za to żółtawe plamienia a wczesniej miałam głównie białe i dzis mnie kuło bardzo na dole z prawej strony.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Ja napoczatku schudłam 3 kg ale myślę ze juz wrucilo i jest na plus ale piersi mi rosną i nie jestem zadowolona z tego powodu bo miałam ogromne i boje się jakie będą teraz

mnie piersi strasznie bolały do 9 tygodnia. teraz widać na nich tylko żyły i nie są już takie obolałe ale wciąż duże ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie też nie wykupie tez tyle ważę czyli nie jestem sama brzucha tez nie mam w ogóle i ze wzdęciami tez tak miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mamy to samo :) fajnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jakbym czytała swoje objawy tez mam taki żółto wy śluz i ogólnie podobnie mamy a jak z mdłościami u ciebie ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam mdłości wcale na szczęście ale z apetytem mam problem... musze sie zmuszac zeby zjesc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 21:29

• bella82 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanko- belly wyznacza mi, ze jestem w 11tc5d natomiast lekarz powiedzial, ze wg CRL to juz 12tc2d powinnam to zmienic?

‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ