Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
madziutek 23 wrote:my sie starac nire musielismy o zajscie...
po slubie zaszlam w ciaze po 2 miesiacach..
No ja mam podobnie jak Ty. W ciąże zaszłam w podróży poślubnej i jak na razie wszystko przebiega książkowomadziutek 23 lubi tę wiadomość
-
To jak będziecie oczekiwały na wtorkową wizytę to w poniedziałek dla zabicia czasu ok. 17.00 trzymajcie kciuki bo ja będę wizytować u Pana Doktora
A im więcej kciuków tym lepsze wynikigabi30, Anonimowa555, Dorka1979, konwalianka, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Endi84 wrote:A u mnie pojawiły się plamienia:( czekam na tel. od swojego gin co mam dalej robić. Tym razem to chyba nie sprawa polipa.
Endi84 lubi tę wiadomość
-
Madziutek ~ Tu masz racje ,ze chociaz wiedzialas ze mozesz zajsc w ciaze ,ale to ze nie moglas donosic jest bardzo przykre i nie zasluzylas sobie na cos takiego . Na szczescie wszystko Ci sie ulozylo i juz jest dobrze
Gabi ~ Witamy Cie bardzo serdecznieCzyli razem bd sie wspierac we wtorek
Pisz co tam u Ciebie ?
A tak poza tematem to dopadly mnie nudnosci , z dnia na dzien coraz mocniejsze. Dzisiaj to chyba skonczy sie wymiotami. Mam wstret do kotletow i zupy z kapusty ,a do niedawna moglam to jesc ciagle. Nie mam ochoty na nic ,ale jesc trzeba.madziutek 23 lubi tę wiadomość
:* :* -
Ja tylko na chwile zeby zdac wam relacje z wizyty
bo lece zaraz do babci
a wiec wszystko jest okdzidzia duza juz ma 4,3cm serduszko bije ponad 150 uderzen/min nawet wyprostowalo fajnie dla nas nozke
maz byl pierwszy raz ze mna i bylo bosko
usg mialam przez brzuszek
plci jeszce nie znam bo to za wczesnie ale za mies ponoc bedziemy juz wiedziec
i bede miala prenatalne chyba w cenie wizyty tak mowil gin
jestem mega szczesliwa
a to moj bobasek
http://i62.tinypic.com/1gqiqh.jpg
Milego wieczorka laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 17:30
Madziq, Niunia86, Anonimowa555, kasss, bella82, MamaAdasia, MartaM lubią tę wiadomość
-
Slodka super wieści i śliczna Dzidzia! Nie moge uwierzyć,ze te Nasze Maluchy już takie duże. Dopiero co przywitałam fioletową strone a nasze Dzieci już po 4-6 cm mają
Tym bardziej nie mogę doczekać się poniedziałku. Oby wszystko było dobrzeslodka100 lubi tę wiadomość
-
Endi trzymamy wszystkie mocno kciuki.
ja dziewczyny tak na chwile. U nas wszystko ok chociaż wczoraj bolała mnie Glowa i aż nie wiem czy z tego ale puscila mi się krew z nosa. Dalej jestem zabiegana, na szczęście mój M wyszedl już ze szpitala i czuje się lepiej. Pozdrowionka dla was wszystkich i super ze na waszych wizytach wszystko okEndi84, konwalianka, MamaAdasia lubią tę wiadomość