X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja też lece w październiku do UK do siostry ;D lekarz powiedział , że nie ma przeciwskazań wiec nie bede panikować i bede się relaksować ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:27

bella82 lubi tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie :-)jak mozna to trzeba leciec i korzystac z przecen ;-) ja juz na necie ogladam, wiec jak wpadne do sklepow to az sie boje ;-)

• noa8 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz jakieś swoje ulubione sklepy w UK?

• KasikP Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    O widzę dziewczynki szykujecie się na zakupy:) Jan nie lecę do UK ale za to leci moja siostra i też już Mi zapowiedziała że coś przywiezie ;)
    Wiosna to chyba najlepszy okres maluszki do lata troszkę podrosną i bedzie można całe lato na dworze siedzieć :)
    Ja tez już na brzuszku nie spie a uwielbiałam...;(
    Endi jak się dzisiaj czujesz???

f2w33e3kknv0oblb.png
  • KasikP Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę dziewczynki szykujecie się na zakupy:) Jan nie lecę do UK ale za to leci moja siostra i też już Mi zapowiedziała że coś przywiezie ;)
    Wiosna to chyba najlepszy okres maluszki do lata troszkę podrosną i bedzie można całe lato na dworze siedzieć :)

f2w33e3kknv0oblb.png
  • KasikP Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś

f2w33e3kknv0oblb.png
  • Endi84 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, jestem po usg. Z dzidzia ok, wszystko bez zarzutów. Teraz czekam na wyniki z krwi i moczu. Jestem po wstępnej rozmowie z lekarzem. Jeśli wszystko wyjdzie poprawnie dziś wychodzę do domku.

bella82, Niunia86, noa8, kasss, Dorka1979, KasikP, Madzik82, MamaAdasia, slodka100 lubią tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    masz jakieś swoje ulubione sklepy w UK?

uwielbiam Mothercare- w Polsce ten sklep jest mega drogi! Mamas and Papas :-) a jesli chodzi o inne to uwielbiam Esprit (w Polsce nigdy nic ciekawego nie moge znalezc), La Senza z bielizna, no i Office z butami :-) ale sie rozmarzylam :-)
    a Ty?
    ja mieszkalam w UK 7lat :-)

noa8 lubi tę wiadomość

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w UK u cioci,brata i siostry byłam w kwietniu,za tydz przylatuje moja siostra a w listpadzie leci moja mama ze swoja siostrą do trzeciej siostry hehe :) Widze,że duzo wyemogrowało. Ja sie nie wybieram bo nir mam bardzo kiedy :/

Ja też sie zastanawiam jak to jest z tym terminem. Na pierwszym USG termin 10.03,na drugim 13.03 a na trzecim 15.03...no i nie wiem sama. Na razie suwaczek jest z tego trzeciego ale chyba sobie zmienie na ten środkowy termi,żeby było po środku ;)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Endi84 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i po plamieniach ani śladu. Boszze jak te fasolki nas stresuja:/

Niunia86, MamaAdasia lubią tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi pieknie :-) bardzo sie ciesze :-) teraz juz odpoczywaj i si enie stresuj <3

Endi84 lubi tę wiadomość

• noa8 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    uwielbiam Mothercare- w Polsce ten sklep jest mega drogi! Mamas and Papas :-) a jesli chodzi o inne to uwielbiam Esprit (w Polsce nigdy nic ciekawego nie moge znalezc), La Senza z bielizna, no i Office z butami :-) ale sie rozmarzylam :-)
    a Ty?
    ja mieszkalam w UK 7lat :-)

Oo to pewnie jesteś dobrze zorientowana co gdzie jest ;-) Ja mieszkałam dosłownie pare miesięcy ale jestem w UK przynajmniej raz w roku także też czuję się tam w miare pewnie.. ;-) Moje ulubione to New Look , Mark&Spencer i Top Shop ;-)

bella82 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki! Endi i widzisz wszystko jest dobrze wyjdziesz do domu odpoczniesz sobie;-) Bella moja ciąża też jest ponoc starsza o parę dni ale ja nie zmieniam.
    Ja wczoraj cały dzień spędziłam na zakupach pojechałam sama i jestem bardzo zadowolona skorzystałam z promocji w hausie i dużo zakupów zrobiłam maluszkowi niestety nic nie kupiłam bo wszystko albo niebieskie albo różowe a ceny z kosmosu;-) jak wróciłam do domu to ruszyć się nie mogłam tak mnie plecy bolały

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:26

Endi84 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i TKMaxx- tam to mozna znalezc perelki za grosze :-)

Niunia86 lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Witam mamuśki! Endi i widzisz wszystko wyjdziesz do domu odpoczniesz sobie;-) Bella moja ciąża też jest ponoc starsza o parę dni ale ja nie zmieniam.
    Ja wczoraj cały dzień spędziłam na zakupach pojechałam sama i jestem bardzo zadowolona skorzystałam z promocji w hausie i dużo zakupów zrobiłam maluszkowi niestety nic nie kupiłam bo wszystko albo niebieskie albo różowe a ceny z kosmosu;-) jak wróciłam do domu to ruszyć się nie mogłam tak mnie plecy bolały

ja tez postanowilam nie zmieniac ;-)
    Kochana kupowalas ciuszki dla siebie? sa promocje w housie? ja dzis chyba niesmialo pojde do sklepu kupic cos Kruszynce :-)

• noa8 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    no i TKMaxx- tam to mozna znalezc perelki za grosze :-)

No tak TkMaxx bez wątpienia ale nie wspomniałam , bo mam u siebie ten sklep, warto tez czasem zajrzeć do sprawdzonych second handow bo mozna znalezc marki rangi światowej typu torebki Gucci bardzo tanio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    w takim razie bedziemy razem przezywac genetyczne bo ja mam również na 11 września a wizyte 24wrzesnia takze razem raźniej ! ;-)

jej ale fajnie! ciesze się bardzo, że razem będziemy się stresować ;p zawsze to raźniej właśnie ;)

noa8 lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak? naprawde? ja jakos nie umiem sie przelamac :-/ tyle osob wlasnie mi mowi o second handach, chyba bede sie musiala przejsc :-)

noa8 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam wczoraj w galerii było bardzo dużo ludzi w hsusie kupiłam sukienkę tunike i jeansy 40% taniej to dla mnie dużo kupiłam też sukienkę dresowa na kleparzu nawet nie mierzylam a okazała się super w Tally Weijly kupiłam też skórzana kurteczke nie brałam dużo większej jak się nie dopne będę chodzić w rozsuniętej a na wiosnę będzie akurat ;-) ogólnie jest dużo promocji a smyku zwykle śpioszki 50 zł a takie welurowe 100 to trochę przesada muszę małych sklepów poszukać tam moze będzie taniej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:39

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tez zagladne :-)
    ja ostatnio widzialam tanie spioszki (nawet do 70% taniej) w Gap-ie.

‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ