Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella ja też lece w październiku do UK do siostry
lekarz powiedział , że nie ma przeciwskazań wiec nie bede panikować i bede się relaksować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:27
bella82 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Dzień dobry
O widzę dziewczynki szykujecie się na zakupy:) Jan nie lecę do UK ale za to leci moja siostra i też już Mi zapowiedziała że coś przywiezie
Wiosna to chyba najlepszy okres maluszki do lata troszkę podrosną i bedzie można całe lato na dworze siedzieć
Ja tez już na brzuszku nie spie a uwielbiałam...;(
Endi jak się dzisiaj czujesz???
-
Dzień dobry
O widzę dziewczynki szykujecie się na zakupy:) Jan nie lecę do UK ale za to leci moja siostra i też już Mi zapowiedziała że coś przywiezie
Wiosna to chyba najlepszy okres maluszki do lata troszkę podrosną i bedzie można całe lato na dworze siedzieć
-
Dzień dobry
-
Hejka, jestem po usg. Z dzidzia ok, wszystko bez zarzutów. Teraz czekam na wyniki z krwi i moczu. Jestem po wstępnej rozmowie z lekarzem. Jeśli wszystko wyjdzie poprawnie dziś wychodzę do domku.
bella82, Niunia86, noa8, kasss, Dorka1979, KasikP, Madzik82, MamaAdasia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
noa8 wrote:masz jakieś swoje ulubione sklepy w UK?
uwielbiam Mothercare- w Polsce ten sklep jest mega drogi! Mamas and Papasa jesli chodzi o inne to uwielbiam Esprit (w Polsce nigdy nic ciekawego nie moge znalezc), La Senza z bielizna, no i Office z butami
ale sie rozmarzylam
a Ty?
ja mieszkalam w UK 7latnoa8 lubi tę wiadomość
-
Ja w UK u cioci,brata i siostry byłam w kwietniu,za tydz przylatuje moja siostra a w listpadzie leci moja mama ze swoja siostrą do trzeciej siostry hehe
Widze,że duzo wyemogrowało. Ja sie nie wybieram bo nir mam bardzo kiedy
Ja też sie zastanawiam jak to jest z tym terminem. Na pierwszym USG termin 10.03,na drugim 13.03 a na trzecim 15.03...no i nie wiem sama. Na razie suwaczek jest z tego trzeciego ale chyba sobie zmienie na ten środkowy termi,żeby było po środku -
bella82 wrote:uwielbiam Mothercare- w Polsce ten sklep jest mega drogi! Mamas and Papas
a jesli chodzi o inne to uwielbiam Esprit (w Polsce nigdy nic ciekawego nie moge znalezc), La Senza z bielizna, no i Office z butami
ale sie rozmarzylam
a Ty?
ja mieszkalam w UK 7lat
Oo to pewnie jesteś dobrze zorientowana co gdzie jestJa mieszkałam dosłownie pare miesięcy ale jestem w UK przynajmniej raz w roku także też czuję się tam w miare pewnie..
Moje ulubione to New Look , Mark&Spencer i Top Shop
bella82 lubi tę wiadomość
Witam mamuśki! Endi i widzisz wszystko jest dobrze wyjdziesz do domu odpoczniesz sobie;-) Bella moja ciąża też jest ponoc starsza o parę dni ale ja nie zmieniam.
Ja wczoraj cały dzień spędziłam na zakupach pojechałam sama i jestem bardzo zadowolona skorzystałam z promocji w hausie i dużo zakupów zrobiłam maluszkowi niestety nic nie kupiłam bo wszystko albo niebieskie albo różowe a ceny z kosmosu;-) jak wróciłam do domu to ruszyć się nie mogłam tak mnie plecy bolałyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:26
Endi84 lubi tę wiadomość
[/url]
-
kasss wrote:Witam mamuśki! Endi i widzisz wszystko wyjdziesz do domu odpoczniesz sobie;-) Bella moja ciąża też jest ponoc starsza o parę dni ale ja nie zmieniam.
Ja wczoraj cały dzień spędziłam na zakupach pojechałam sama i jestem bardzo zadowolona skorzystałam z promocji w hausie i dużo zakupów zrobiłam maluszkowi niestety nic nie kupiłam bo wszystko albo niebieskie albo różowe a ceny z kosmosu;-) jak wróciłam do domu to ruszyć się nie mogłam tak mnie plecy bolały
ja tez postanowilam nie zmieniac
Kochana kupowalas ciuszki dla siebie? sa promocje w housie? ja dzis chyba niesmialo pojde do sklepu kupic cos Kruszynce -
bella82 wrote:no i TKMaxx- tam to mozna znalezc perelki za grosze
No tak TkMaxx bez wątpienia ale nie wspomniałam , bo mam u siebie ten sklep, warto tez czasem zajrzeć do sprawdzonych second handow bo mozna znalezc marki rangi światowej typu torebki Gucci bardzo tanio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:35
nick nieaktualnynoa8 wrote:w takim razie bedziemy razem przezywac genetyczne bo ja mam również na 11 września a wizyte 24wrzesnia takze razem raźniej !
jej ale fajnie! ciesze się bardzo, że razem będziemy się stresować ;p zawsze to raźniej właśnienoa8 lubi tę wiadomość
-
byłam wczoraj w galerii było bardzo dużo ludzi w hsusie kupiłam sukienkę tunike i jeansy 40% taniej to dla mnie dużo kupiłam też sukienkę dresowa na kleparzu nawet nie mierzylam a okazała się super w Tally Weijly kupiłam też skórzana kurteczke nie brałam dużo większej jak się nie dopne będę chodzić w rozsuniętej a na wiosnę będzie akurat
ogólnie jest dużo promocji a smyku zwykle śpioszki 50 zł a takie welurowe 100 to trochę przesada muszę małych sklepów poszukać tam moze będzie taniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:39
[/url]