X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja też lece w październiku do UK do siostry ;D lekarz powiedział , że nie ma przeciwskazań wiec nie bede panikować i bede się relaksować ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:27

bella82 lubi tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie :-)jak mozna to trzeba leciec i korzystac z przecen ;-) ja juz na necie ogladam, wiec jak wpadne do sklepow to az sie boje ;-)

• noa8 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz jakieś swoje ulubione sklepy w UK?

• KasikP Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    O widzę dziewczynki szykujecie się na zakupy:) Jan nie lecę do UK ale za to leci moja siostra i też już Mi zapowiedziała że coś przywiezie ;)
    Wiosna to chyba najlepszy okres maluszki do lata troszkę podrosną i bedzie można całe lato na dworze siedzieć :)
    Ja tez już na brzuszku nie spie a uwielbiałam...;(
    Endi jak się dzisiaj czujesz???

f2w33e3kknv0oblb.png
  • KasikP Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę dziewczynki szykujecie się na zakupy:) Jan nie lecę do UK ale za to leci moja siostra i też już Mi zapowiedziała że coś przywiezie ;)
    Wiosna to chyba najlepszy okres maluszki do lata troszkę podrosną i bedzie można całe lato na dworze siedzieć :)

f2w33e3kknv0oblb.png
  • KasikP Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś

f2w33e3kknv0oblb.png
  • Endi84 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, jestem po usg. Z dzidzia ok, wszystko bez zarzutów. Teraz czekam na wyniki z krwi i moczu. Jestem po wstępnej rozmowie z lekarzem. Jeśli wszystko wyjdzie poprawnie dziś wychodzę do domku.

bella82, Niunia86, noa8, kasss, Dorka1979, KasikP, Madzik82, MamaAdasia, slodka100 lubią tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    masz jakieś swoje ulubione sklepy w UK?

uwielbiam Mothercare- w Polsce ten sklep jest mega drogi! Mamas and Papas :-) a jesli chodzi o inne to uwielbiam Esprit (w Polsce nigdy nic ciekawego nie moge znalezc), La Senza z bielizna, no i Office z butami :-) ale sie rozmarzylam :-)
    a Ty?
    ja mieszkalam w UK 7lat :-)

noa8 lubi tę wiadomość

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w UK u cioci,brata i siostry byłam w kwietniu,za tydz przylatuje moja siostra a w listpadzie leci moja mama ze swoja siostrą do trzeciej siostry hehe :) Widze,że duzo wyemogrowało. Ja sie nie wybieram bo nir mam bardzo kiedy :/

Ja też sie zastanawiam jak to jest z tym terminem. Na pierwszym USG termin 10.03,na drugim 13.03 a na trzecim 15.03...no i nie wiem sama. Na razie suwaczek jest z tego trzeciego ale chyba sobie zmienie na ten środkowy termi,żeby było po środku ;)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Endi84 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i po plamieniach ani śladu. Boszze jak te fasolki nas stresuja:/

Niunia86, MamaAdasia lubią tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi pieknie :-) bardzo sie ciesze :-) teraz juz odpoczywaj i si enie stresuj <3

Endi84 lubi tę wiadomość

• noa8 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    uwielbiam Mothercare- w Polsce ten sklep jest mega drogi! Mamas and Papas :-) a jesli chodzi o inne to uwielbiam Esprit (w Polsce nigdy nic ciekawego nie moge znalezc), La Senza z bielizna, no i Office z butami :-) ale sie rozmarzylam :-)
    a Ty?
    ja mieszkalam w UK 7lat :-)

Oo to pewnie jesteś dobrze zorientowana co gdzie jest ;-) Ja mieszkałam dosłownie pare miesięcy ale jestem w UK przynajmniej raz w roku także też czuję się tam w miare pewnie.. ;-) Moje ulubione to New Look , Mark&Spencer i Top Shop ;-)

bella82 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki! Endi i widzisz wszystko jest dobrze wyjdziesz do domu odpoczniesz sobie;-) Bella moja ciąża też jest ponoc starsza o parę dni ale ja nie zmieniam.
    Ja wczoraj cały dzień spędziłam na zakupach pojechałam sama i jestem bardzo zadowolona skorzystałam z promocji w hausie i dużo zakupów zrobiłam maluszkowi niestety nic nie kupiłam bo wszystko albo niebieskie albo różowe a ceny z kosmosu;-) jak wróciłam do domu to ruszyć się nie mogłam tak mnie plecy bolały

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:26

Endi84 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i TKMaxx- tam to mozna znalezc perelki za grosze :-)

Niunia86 lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Witam mamuśki! Endi i widzisz wszystko wyjdziesz do domu odpoczniesz sobie;-) Bella moja ciąża też jest ponoc starsza o parę dni ale ja nie zmieniam.
    Ja wczoraj cały dzień spędziłam na zakupach pojechałam sama i jestem bardzo zadowolona skorzystałam z promocji w hausie i dużo zakupów zrobiłam maluszkowi niestety nic nie kupiłam bo wszystko albo niebieskie albo różowe a ceny z kosmosu;-) jak wróciłam do domu to ruszyć się nie mogłam tak mnie plecy bolały

ja tez postanowilam nie zmieniac ;-)
    Kochana kupowalas ciuszki dla siebie? sa promocje w housie? ja dzis chyba niesmialo pojde do sklepu kupic cos Kruszynce :-)

• noa8 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    no i TKMaxx- tam to mozna znalezc perelki za grosze :-)

No tak TkMaxx bez wątpienia ale nie wspomniałam , bo mam u siebie ten sklep, warto tez czasem zajrzeć do sprawdzonych second handow bo mozna znalezc marki rangi światowej typu torebki Gucci bardzo tanio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    w takim razie bedziemy razem przezywac genetyczne bo ja mam również na 11 września a wizyte 24wrzesnia takze razem raźniej ! ;-)

jej ale fajnie! ciesze się bardzo, że razem będziemy się stresować ;p zawsze to raźniej właśnie ;)

noa8 lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak? naprawde? ja jakos nie umiem sie przelamac :-/ tyle osob wlasnie mi mowi o second handach, chyba bede sie musiala przejsc :-)

noa8 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam wczoraj w galerii było bardzo dużo ludzi w hsusie kupiłam sukienkę tunike i jeansy 40% taniej to dla mnie dużo kupiłam też sukienkę dresowa na kleparzu nawet nie mierzylam a okazała się super w Tally Weijly kupiłam też skórzana kurteczke nie brałam dużo większej jak się nie dopne będę chodzić w rozsuniętej a na wiosnę będzie akurat ;-) ogólnie jest dużo promocji a smyku zwykle śpioszki 50 zł a takie welurowe 100 to trochę przesada muszę małych sklepów poszukać tam moze będzie taniej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:39

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tez zagladne :-)
    ja ostatnio widzialam tanie spioszki (nawet do 70% taniej) w Gap-ie.

‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ