Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja i tak duzo dluzej zostane bo wezme jeszczr wychowawczy... Tyle czekalismy na maluszka dlatego chce byc z nim jak najdluzej n
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
dziewczyny zawsze możecie urodzić wcześniej aż tak dużych różnic nie ma tego nigdy nie wiemy;)
Noa8 ja też załważyłam że Cie nie ma ale ostatnio dużo dziewczyn przestaje sie odzywać i pózniej po paru dniach piszą fajie że mamy siebie w znajomych teraz łatwiej można napisać na kalendarzu np a tak to trzeba szukać kilkanascie stron wcześniej. niektore dziewczyny w ogole przestaly sie odzywać połowa listy jest pusta a szkodanoa8, MamaAdasia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Emartea wrote:Lat mam 31. Wiem, że to jeszcze nie jest wiek ryzyka, ale to pierwsza ciąża i wiecie, człowiek się mad wszystkim zastanawia. Lekarz nie mówił czy poleca czy nie tylko że są takie możliwości i że jak genetyczne jest ok to z reguły reszta nie jest konieczna.
-
noa no widziz ile dziewczyn o Tobie myslalo?¿?
dziewczyny z konca miesiaca (glownie justyska i blanka) wybaczcie ale musze to napisac...
moje male:stwo wlasnie zaserwowalo mi serie delikatnych kopniaczkow?!?!?
bylo to kilka z rzedu ta"ich pukniec wyczuwanych pod reka) i od razu pomyslalam czy jakby maz byl obok i mi dal reke na brzuch to by poczul?
ale to bylo slodkie ;* cudowne uczucie...
kasss, Niunia86, Scarlett2014, Justyska89, Emily83, noa8, slodka100, MamaAdasia, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Madziutek zazdroszczę tych kopniaczków:) Ja codziennie wieczorem wsłuchuję sie w brzuch ale dopiero 2 razy udało mi się poczuć coś delikatnego. A ostatnio mam przyspieszony oddech i serducho mi mocniej wali i to mi przeszkadza w obserwowaniu
Jeżeli któraś z Was lubi thrillery psychologiczne to polecam film "Zanim zasnę"
Uciekam spać bo jutro na wesele. Dobranoc:)madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Madziutek - gratulacje zazdroszczę!
Dziewczynki Mamo to Ja organizuje bezpłatne badania USG 4D może akurat któraś z Was będzie miała blisko;)
Poznań 20 września Al. Solidarności 47
Olsztyn 4 października Al Piłsudskiego 16
Ełk 5 października Plac Miejski 1-2
Piaseczno - 8 listopada Puławska 46
Madzik82, madziutek 23, slodka100, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, wy chcecie pierwsze rodzić, a ja nie chcę za wcześnie, boję się, żeby do stycznia/lutego chociaż donosić te moje twixy
gratuluje doświadczenia pierwszych ruchów maluszka:)
i fajnie już znać płeć, my z mężem znowu zaczeliśmy przy śniadaniu rozmowe na temat imion, ale nic z tego nie wyszło, doszliśmy po raz kolejny do wniosku, że pomyślimy, jak poznamy płećmadziutek 23, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość